- 24 Kasım 2009
- 9.682
- 80
- 683
- Konu Sahibi haticemavi
-
- #13.541
ohh iyi olmuş :)))))))))))))) bu hafta gelmemene sevindim peki tarih bellimi
canım sıkılıyor çalışmak istemiyırummmmmmmmmmmm....
bu arada sabah okudum peygamber efendimiz bi hadisinde hamile kadınlara söyleyin ayva yesinler, çocukları iyi ahlaklı olur demiş
ayrıca çok iyiymiş bebek için bilginiz olsun
bende sevindim ne yalan söyliym :)
net tarih belli değilmiş ocak ortası gibi olur sanırım
benimde cnm hiç çalışmak istemiyor yaaaaaaaaaa
gudubet bişi oldum bugün böyle bişe istemiyo canım
ayvaa yiyenin gamzeli olurmuş bebesi ne kdr doğru bilmem :)
benimde planım bol bol ayva yemektir hamilelikte veletler gamzeli olsun :)
hurma yiyin doğuracaklar doğumu kolaylaştırır bol bol yiyin esmaz zozdemir duydunuzmuu kıııııııııı
üffff çok sıkıldımmmmmmmmmmmmmmmmmm
buluşmamız yine ertelendi mi başka bahara yaneee
rose allah kavuştursun cnm....
haticem o gerizekalıları takma yaaa... valla suraına atacan 2 şaplak ölelerinin. bn olsam çatal falan fırlatırdım kesin:)
serpil 9 ay var kuzum önünde şimdiden sabırsızlanmaya başlamaaaa.....
ayva konusuna gelince evet bebek gamzeli olurmuş anam denemiş bende ve gamzem var. bide bu gamzeler o bölgedeki hücrelerin gelişmemesinden olurmuş öle okumuştum çok şaşırıdm yaw:)
bn bişi daha öğrendim hemencik paylaşım istedim yni doğan bebeğin topuk iziyle annenin parmak izi aynı olurmuş. bebeğin karışmaması için yüce yaradanın bir mucizesi kızlar...:)
Ayyyyyyy bitsin bugünnnnnn
ya millet adete yakın kuru olur ben hepten ıslanıyorum ya
işemiş gibi sürekli wc ye gitme ihtiyacı doğuyo ha geldi ha gelecek derkennnnnn
gelcekse yrn gelsin kızlar ya gecikirse yine sinir olucam bir gün beklemeye bile tahammülüm yokkkk:2:
haticem o gerizekalıları takma yaaa... valla suraına atacan 2 şaplak ölelerinin. bn olsam çatal falan fırlatırdım kesin:)
ayva konusuna gelince evet bebek gamzeli olurmuş anam denemiş bende ve gamzem var. bide bu gamzeler o bölgedeki hücrelerin gelişmemesinden olurmuş öle okumuştum çok şaşırıdm yaw:)
bn bişi daha öğrendim hemencik paylaşım istedim yni doğan bebeğin topuk iziyle annenin parmak izi aynı olurmuş. bebeğin karışmaması için yüce yaradanın bir mucizesi
ÜFFF NE KADARLIK OLDUĞUNU ÇOK MERAK EDİYORUM CANIM KANDA 4 HAFTA SATA GÖRE 5 HAFTA , BİDE KARNIM AĞRIMAYA BAŞLADI TIRSTIM YANİ
haticem hurmayı doğurcağın hafta yemen iyi öncesi erken doğuma neden oluyo:)
herkes bi baygın yaaa 4e geldi saat az kaldı ha gayreet :)
evet doğuma yakın doğumu kolaylaştırıyor meryem anamız isa peygamberi doğuracağı zaman ağrıdan dayanamayınca böyle bir hadis inmiş
Yaaa vallaaaaaaaaaaa masada uyuyakalıcam şmdi :)
konuşun bari kızlar yaa madem çalışamıyorum bugünü lak lak la değerlendirelim :)
HAMİLE OLMAYASIN YOKH BEN HİÇ KURUMADIM ÇÜNKÜ
bn bişi daha öğrendim hemencik paylaşım istedim yni doğan bebeğin topuk iziyle annenin parmak izi aynı olurmuş. bebeğin karışmaması için yüce yaradanın bir mucizesi
ÜFFF NE KADARLIK OLDUĞUNU ÇOK MERAK EDİYORUM CANIM KANDA 4 HAFTA SATA GÖRE 5 HAFTA , BİDE KARNIM AĞRIMAYA BAŞLADI TIRSTIM YANİ
tatlım onları düşünme sakın çünkü ilk haftalarda usg ile senn bat tarihin 1-2 hafta oynar. 15 haftadan sonra aynı gitmeye başlıyo sat ile bebek. tırsma hiç gönlün ferah olsun. en güzel zamanların şimdi:) bn bunu yeni anlıyorum. dyandı oğlum böğrüme nefesimi kesiyo oturuyom batıyo kalkıyom batıyo bi rahat ettiremedim beyimizi:)
bi o aşamaya gelelim de hele
ama bnm konuşmayada halim yok bugn
HAMİLE OLMAYASIN YOKH BEN HİÇ KURUMADIM ÇÜNKÜ
tatlım onları düşünme sakın çünkü ilk haftalarda usg ile senn bat tarihin 1-2 hafta oynar. 15 haftadan sonra aynı gitmeye başlıyo sat ile bebek. tırsma hiç gönlün ferah olsun. en güzel zamanların şimdi:) bn bunu yeni anlıyorum. dyandı oğlum böğrüme nefesimi kesiyo oturuyom batıyo kalkıyom batıyo bi rahat ettiremedim beyimizi:)
PAŞA BÜYÜDÜ ARTIK SIĞMIYOR
ama bnm konuşmayada halim yok bugn
PAŞA BÜYÜDÜ ARTIK SIĞMIYOR
maşallahh cnm çok şükr gördüm bugünleride. sizlerde görceksinz inş.
bizde yeni doğan bebeği tuzlarlar kokmasın diyesizlerde varmıdır
bzdede suyuna tuz koyarlarmış bide altın koyarlarmış sarılık atlatsın hmn diye. sonrada gülsuyu döküp suya onla durularlarmış güzel kokulu olsun diye:) anneannem anlattı dün
bizde yeni doğan bebeği tuzlarlar kokmasın diyesizlerde varmıdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?