- 24 Kasım 2009
- 9.682
- 80
- 683
- Konu Sahibi haticemavi
-
- #13.521
afiyet olsun kuzuuuuuuuu
esmaaaa karnım ağrıyor başka da bişey yok
Sağol yavrummmmmmmm
anam hava baya soğukmuş yaaa ayaklarım ellerim dondu vallaa
yaşasın ofis diye daldım içeri
ama yok tam uyku havası kızlar yaaa evime gitmek istiyorum battaniyeme sarılıp kadın programı izlemek istiyorum
yine bunlar iyi günlerim yarın öbürgün kırmıızılar gelip sancıları çekince bakalım nasıl durucam burlarda((
aman serpilim boşver kuzum olmasın başka bişeyciğin. :)
derya içimden geçeni okudun kız evde battanye altında, kumanda elinde olmak vardı şimdi....
ne kırmızı yaaa defolsun gitsin kışkışkış yarın dimi batın gelmez olsunlar inşallah
bir hafta nasıl dayacağım ben esma yaaa , yavrum çocuğum üzme beni ne olur
slm kizlar...ben geldimmm
hava kapali yagmur var disarda evde olmak da iyi gelmiyo bana benim psikoloji gunesle dogru orantili olnuca..
kizkardesim yanimdaydi bir aydir saolsun yardim icin gelmisti onu yolcu etcem bgun biraz da ondan sanirim keyfim yok hic benim
SIZ NAPIYOSUNUZ BAKALIM???
hava kapali yagmur var disarda evde olmak da iyi gelmiyo bana benim psikoloji gunesle dogru orantili olnuca..
kizkardesim yanimdaydi bir aydir saolsun yardim icin gelmisti onu yolcu etcem bgun biraz da ondan sanirim keyfim yok hic benim
insanlar niye bu kadar gerizekalı anlamıyorum.sofrada sevmediğim bişey vardı içimi kaldıran neyse oturdum çay içtim sadece bildiği halde haticede hiç sevmez ama ......... ben yiyim diye diye yedi yanımda oturuyor bide hiç bişey demedim çay içtim kalktım. şimdi masama gelmiş aynı şeyi anlatıyor bende bağrındım şirket ortasında küfür etseydin daha iyiyidi terbiyesizlik yapıyorsun diye bildiği halde cahi insanla uğraşmak ne kadar zor
ateşe göre yarın, ama en geç 24 üne kdr ,
o kdr bekliceni sanmıyorum ama karnım ağrıdı bgn biraz :26:
Kızz sen 9 ay nasıl bekliycennnnn sabret hele
ay işimiz gücümüz beklemek yaa bu ne batı bekle satı bekle testi bekle doktoru bekle doğumu bekle
ohooooooooooo bayıldı içim valla
benişm karın ağrılarımı unuttun sanırım 10 gün boyunca çektim takma onu kafana gelmezler:)
üff bilmiyırum yaaa , valla yokh bitmiyor güzelim hmile olmakla şimdiki süreç daha zor , içindeki minik canlının
var olup olmadığı konusunda gün bekliyorsun , dış ebelik mi normal mi kesesi var mı kalbi atacak mı ahh ahh
ne zorr ne zorrr
hoşgelsin rose iyi çok şükür sabır çekiyrum işte bir hafta dolsa da doktora gitsem diye
ayyy ne çapsız bişeymiş o öyle
boşver haticem sallama, belli ki akıl yaşı daha pek küçük arkadaşın
insanlar niye bu kadar gerizekalı anlamıyorum.sofrada sevmediğim bişey vardı içimi kaldıran neyse oturdum çay içtim sadece bildiği halde haticede hiç sevmez ama ......... ben yiyim diye diye yedi yanımda oturuyor bide hiç bişey demedim çay içtim kalktım. şimdi masama gelmiş aynı şeyi anlatıyor bende bağrındım şirket ortasında küfür etseydin daha iyiyidi terbiyesizlik yapıyorsun diye bildiği halde cahi insanla uğraşmak ne kadar zor
Öyle canım diyorum yaa hep bişeyleri beklemekle geçiyor hayatımız
bitmiyorrrrrr bitmiyorrr
neyse işte içini rahat tutacaksın öyle ıbıdık gıbıdık sürekli telaşta olma, allaha şükür herşey yolunda
insan bile bile bunu yaparmı.cahilin önde gideni bizim operatör kız git ona bişey söyle anında herkes duyar şirketteki camiden bağrınmaya gerek yok yani böyle biri.herkesin sevmediği içinin kalktığı bişey vardır illaki bile bile de insanın suratına söylenince küfürden beter oluyor
ay ne salak yaaaaaa
kendi haline bırak çekilmez öyle tipler hiç sevmemm iiiiğğğşşş
bu arada bu haftasonu kesin gelemiyorum bizim toplantı ocakta olcakmış
yine ertelendik bakalım ne zamn kavuşacağızzzzzz kızlarrrrrrrr :18:
ayy ayni sinir bende de var kizlar deliricem simdi yakopup duruyo yine lanet olasi!!!!!!
bu arada bulusmaniza bende gelebilsem keske ya ben yokken siz isleri baya ilerlettiniz zaten ben daha hic birinizi goremedim bileee
yazik banaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?