Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

benimkiler hiç şişmez hep aynı fındıklarım :))))))))))))

kızlarrr ben de kaçıyorummmmmmmm
sizi seviyorum vee öpüyoorummmmmmm
yarın görüşürzzzzzz

haha haaaaaaaa kiz sana ne desem bilemedim walla tek kisilik dev kadro gibisin sarki soleme var,gulduru desen var,halay cekme,gobek atma desen oohooo on parmaginda on marifet
gel abla gelllll 2 alana 1 bedava burdaaaa ikizlere takke çıkmazsa tümden beleş
AYY IYIYMIS PROMOSYON OLAYI KIZ BANA DA KAPIN ORDAN BI KAC KASA

ne pişircen bakimmmmmmmmayy
bende fena acıktım yaa
[/QUOTE

gel yavru burda hepimize yeticek kadar yemek var
tavuk kroket,pirinc pilavi,corba.. nasi menu uyar mi sana

HATİCEMMMM ben burdayım kızz:) küçük bi toplantı vardı bu saate kalır ya böle şeyler sinr ediyolar adamı. rüyandaki gibi olur inş herşey hamişsin derim sende bayılrsın sonra sen bayıldın die bnde bayılırım:)

deryaaaa bestelere bayıldımmm kuzum tebrikler en sonunda olmıcak böle hepsini toplayıp bi cd çıkartırız sana
belirtilerin olmamasıda güzl bi belirti olur inş. yarın ola hayrola gelmesn kırmızılar....

rosee git pişir yemeklerini sende bizde geliriz akşama belki

bu arada kendimi salak gibi hissettim diyomki gittiğimden beri kızalr bişi yazmamış aynı sayfa duruyo sonradan farkettim bi baktım 5 sayfa gerideyim ben

hoşgeldin şekerim aman sen bayılma kız bende anca rüyadan görürüm zaten :)))

Günaydın kızlarrr, esma'cım günaydın ikimiz erkenciyiz bugün daha kimse yok baksana :)

valla öle cnm ge. mesaiye başlıyolar erkenden kaçıyolar sonra
nasılsın bakalım...alacakmıyız güzel hberler....

Canım hiç sanmıyorum hastalanıcam büyük ihtimalle ateşimde düşmüş bgn 36,7 den 36,5 e kırmızılar farz oldu yani :)
ancak sabah şöyle bişey dikkatimi çekti wc de bi baktım yumurta akı kıvamı akıntı peddeydi elime aldım yanlışmı görüyorum diye
şeffaf bildiğin iki parmak arasında çektikçe uzayan tam yumurtlama akıntısı yani,
anlayamadım adet günü yumurtlıcak halim yok heralde dimi
bu akıntı başka anlama da geliyor mu acaba, yumurtlama haricinde de gelirmi sende geliyormu mesela
ay sbh sbh bi ton soru sordum :)

Son düzenleme:

hamileliğim başından beni anlattığın tarzda akıntım var bnm canım. bi ara bitti gibi oldu bu ara yine çoğaldı. hastalanacağın gün yumurtlamazsn bnce. ateşede çok kaptırmamak gerek bence. hakkında hayırlısı olsun. biz burdayz gelen kadr beklicez :)

Demekki bu akıntı sadece yumurtlama zamanı gelmiyor,
öyle olsa senden gelemz hamileyken vücud yumurta üretmiyor sonuçta
ne bileyim cnm ateşim sebebiyle eminim geleceklerine
ateşi yüksekken adet olan gördüm ama ateşi düşüpte hamile çıkan hiç görmedim

s.a kızlar naslısınız ben berbat durumdayım bel agrım aşırı derece uykusuzluktan bittm uyuyamıyrm agrıdan neden böyle ya yaşayan varmı bu şekilde ama bu derece olması normalmi yaaaaaaaaaa mahfoldum

s.a kızlar naslısınız ben berbat durumdayım bel agrım aşırı derece uykusuzluktan bittm uyuyamıyrm agrıdan neden böyle ya yaşayan varmı bu şekilde ama bu derece olması normalmi yaaaaaaaaaa mahfoldum

Selam özgecim hoşgeldin, hayırdır yaa acaba tesr bi hareket yaptında belini mi incittin
doktoruna danışıp bi ağrı kesici alıver canım ya çok fenadır bel ağrısı çekilmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…