- Konu Sahibi haticemavi
-
- #13.641
Selam özgecim hoşgeldin, hayırdır yaa acaba tesr bi hareket yaptında belini mi incittin
doktoruna danışıp bi ağrı kesici alıver canım ya çok fenadır bel ağrısı çekilmez
bilmyrmki canım ya ama çok kötym hatta nerdeyse aglayablrm ama ters bişide yapmadım hiç uyku yok agrı kesiciyi düşündm ama çekinik kaldım o konuda dr geçen hafta ordaydım erken daha gitmem için 20 gün sonra gel dedi
ben ilçedeym canım burdaki dr çok yogun tlfnlara pek çıkmıyo inş normal bi durumdr ya ama agrı kesici almayı düşündm ama onuda ne kadar süre alablrmki geçici sonuçta bide eşimde izin vermez almama bahsetmem bile yetyrgitmesende tlf açıp sor canım, ekstra bi durum bu sonuçta
ilaç alman gerekiyorsa ne alacağını söylesin en azından
bu ağrıyı ne kadar çekebilirsin ki böyle yazık
s.a kızlar naslısınız ben berbat durumdayım bel agrım aşırı derece uykusuzluktan bittm uyuyamıyrm agrıdan neden böyle ya yaşayan varmı bu şekilde ama bu derece olması normalmi yaaaaaaaaaa mahfoldum
haticeeeeeeeeeeee
serpil nerde yaw erkenden gelirdi?
hoşgeldinn özge. geçmiş olsun cnm. dayanabildiğin kadr dayan bnce içme ilaç falan. beline destek koy otururken yatarken falan. karnın büyüdükce ağrıların olacak vücut dengen bozulduğu için oluyo ağrılar yürürken kendini gerye doğru at öne eğilip yürüme. beline destek koyup ayaklarını uzat tez zamanda geçer inş.
bnmde kalçalarım çok ağrıyo ayaklarımı dikip uzanıyom rahatlatıyo biraz. bide sıcak su torbası ağrılarımı dindiriyo.
günaydın kuzucuklarım melek geçmiş olsun canım bel ağrısıda hiç çekilmez yaw sıcak tut kendini
yokh hadi güzel haberler bize test yaptınmı
esmacım naber nasılsın canım
kızlar benim karnım ağrım ve miğde bulantılarım başladı yakındır gelmesi kırmızıların
haticem iyiyzz biz çok şükürr.... uykusuzum bugn yaagelmesn kırmızılar. serpilde sızlanıyodu gelck diye karnım ağrıyo diye. inş sizinkilerde gelmez. ayy ne güzel olur ne güzelll....
özge inş sıcak iyi gelr cnm geçer tez zamanda....
işyernde 4 tane hamileyz biz kızlar. bi arkadaşlar bn 2 hafta arayla doğurcaz inş. kadının biri bn 9 ayımda böleydim siz çok şiştiniz dedi. çok canm sıkıldı yaa... patavatsızlık yaptı biraz anlıcanız. normalde ufak tefek bişeydim minyon tipliydim 1 kilo alsam bile farkedilir. şuanda böle olmam normal değilmi yaa
haticem iyiyzz biz çok şükürr.... uykusuzum bugn yaagelmesn kırmızılar. serpilde sızlanıyodu gelck diye karnım ağrıyo diye. inş sizinkilerde gelmez. ayy ne güzel olur ne güzelll....
özge inş sıcak iyi gelr cnm geçer tez zamanda....
işyernde 4 tane hamileyz biz kızlar. bi arkadaşlar bn 2 hafta arayla doğurcaz inş. kadının biri bn 9 ayımda böleydim siz çok şiştiniz dedi. çok canm sıkıldı yaa... patavatsızlık yaptı biraz anlıcanız. normalde ufak tefek bişeydim minyon tipliydim 1 kilo alsam bile farkedilir. şuanda böle olmam normal değilmi yaa
günaydın kızlar,
ishal oldum kendimi iyi hissetmiyorum bu sabah 5 te uyandım uyandığım giib karın ağrısı vurdu devamı belli, 3 gündür sadece sabahları bu sıkıntıyı yaşıyorum ama gün boyunca karın ağrısı devam ediyor belim çok ağrıyor malesef yaşadığım bağırsak sendromu hamileliğimde de peşimi bırakmayacak doktorumla konuşacağım okuduğum kadarıyla çok fazla ishale çıkma olmazsa bebeğe zararı yok ama ben hep tedirgin olduğum için gittim kan verdim , kızmayın ne olur daha bebeğimi görmedim ve rahat değilim kolumu süzgeç gibi yaptılar iğne kırıldı iki kola da üç kere iğne soktlar ruhumu teslim ediyordum ama vermeden de rahat edemeyecektim grev sebebi ile daha sonucumu göremedim nette acilden baktılar güya böyle işte kızlar hiç keyfim yok çok da üşüyorum
günaydın kızlar,
ishal oldum kendimi iyi hissetmiyorum bu sabah 5 te uyandım uyandığım giib karın ağrısı vurdu devamı belli, 3 gündür sadece sabahları bu sıkıntıyı yaşıyorum ama gün boyunca karın ağrısı devam ediyor belim çok ağrıyor malesef yaşadığım bağırsak sendromu hamileliğimde de peşimi bırakmayacak doktorumla konuşacağım okuduğum kadarıyla çok fazla ishale çıkma olmazsa bebeğe zararı yok ama ben hep tedirgin olduğum için gittim kan verdim , kızmayın ne olur daha bebeğimi görmedim ve rahat değilim kolumu süzgeç gibi yaptılar iğne kırıldı iki kola da üç kere iğne soktlar ruhumu teslim ediyordum ama vermeden de rahat edemeyecektim grev sebebi ile daha sonucumu göremedim nette acilden baktılar güya böyle işte kızlar hiç keyfim yok çok da üşüyorum
bizde nerde bu kız diyoduk off serpilya bu kadar tedirgin olma rabbim sağlıkla bize meleğimizi kucağımıza verecek inşallah kuru kahve at bi çay kaşığı ağzına üzerine bi kaç damla limon sık yut o keser ishalini dikkat et kendine
bende ilkinde bunları yaşadım tatlım kaç kez kan verdm ama inan doru degl bak bunda bikez bile vermedm gittm kese vaktmde gördm kesemi ve devamında hep dr gittm şimdiden bu kadar sıkıntı yapma tatlım inan daha farklı aşamalar var rahat ol biraz hepsini zamanla yaşayacaksın allahın iznyle sabır bak sabırla geldk buralara orayada gelcz inş biz sennleyz hepsini görcez bende sanki regli olcakmş gibi durumlar yaşadım ögrendkten sonra ve bu normalmş biraz rahatla canım benm az kaldı kesemizi görcez
günaydın kuzucuklarım melek geçmiş olsun canım bel ağrısıda hiç çekilmez yaw sıcak tut kendini
yokh hadi güzel haberler bize test yaptınmı
esmacım naber nasılsın canım
kızlar benim karnım ağrım ve miğde bulantılarım başladı yakındır gelmesi kırmızıların
Haticem hoşgeldinnnnnn, naberrrrrrrr
Serpilim sende hoşgeldin, rahat ol canım bişey olmayacakkk
şu kahveyi brz yiyebilsek süper olcak hemen kesiyo ama
ayaklarını sıcak tut mutlaka ya hatta imkan varsa rapor al 2 günlük yat evde sıcak sıcak ohh
sabahtan beri ishal gitmiyorum ama karın ağrısı var mikrop mu var anlamadım ki yoğurt yiycmm şimdi kahve asla yiyemem bitanem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?