Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

mrb kızlar aranıza yenı katıldım bende cocuk istiyorum ama yasım 33.bır oglum var 11 yasında cok ara verdım ve bu yuzden gozum kesmıyor cesaret edemıyom.. nasıl bakcam nasıl tanısacm nasıl o halde ıse gıdıp gelcem bır suru soruyla kendımı erteledım ama artık zamanı geldı dıye dusunuyorum sonradan cok pismanda olcagımı bılıyorum bana cesaret verın :)

kızlar kan değerim 1422 çok şükür
ama benim karnım ağrıyor

Maşşallah allah nazardan saklasın
tmm anla ki artık onla alakası yok bebiş iyi sen bağırsağını düzeltmeye bak
doktora fln sor bişeyler ye iç sıcak tut kendini :)

Maşşallah allah nazardan saklasın
tmm anla ki artık onla alakası yok bebiş iyi sen bağırsağını düzeltmeye bak
doktora fln sor bişeyler ye iç sıcak tut kendini :)

rahatladım biraz şu ishalden de kurtulursa tamamdır , sıcak tutmak ne kelime paton geldi çok sıcakmış kombiyi kıstı
ben ise donuyorum

gunaydin fistiklar....
nasilsiniz bakalim ... yaa cook yalniz kaldimmm ben kardesim gidinc evde duramiyorum ((
cok alismistim yeni evimde ilk kez yalniz kaldimm...

gunaydin fistiklar....
nasilsiniz bakalim ... yaa cook yalniz kaldimmm ben kardesim gidinc evde duramiyorum ((
cok alismistim yeni evimde ilk kez yalniz kaldimm...

selam canım hoşgeldin, iyilik senden naber?
ee tabi insan bi sese alışınca evde zor geliyo tek başına kalmak
aman olsun canım yaa yat dinlen kafanı dinle şuanda evde olmak için ben neler vermezdim...

off gelcekse gelsin artık bu sıkıntıyı çekmekte zor ben pedimi koydum bekliyorum

ay sorma yaa koptu belim geldi sanıyoom vıcık vıcık ama bişe yok
günlük pedim var benimde...
ay sabah çantama normal ped koydum kızım dedim bugün ihtiyacın olacakkkkkkkkkk
bi sinirime dokundu anlatamam parçalıcaktım o pedi pööf

ben şimdi çekeceğim ağrıları sancıları düşünüyorum bugün hazırladım kendmi gelsinde atlatayım biran önce..

bide sbh yazdım gördünüzmü bilmiyorum
sabah yumurta kıvamında akıntım geldi şeffaf böle bi güzel uzadıııııııııı hemide, ne alakaysa regl gügünde
yumurtlayacam galiba bugün olmazsam akşama yorgan silkelemek lazım adam da hasta napacaz bilmem

bu halimle güldürdün beni ters silkeleme sakın :))))))))))

hoşgeldinn serpill merak ettim sni. maşallah değerin çok iyi. endişelenme artık bebeğin için cnm kendine bak. kızlarda demişler ishale kahve birebir cnm bnce bi dene içmeyi. bol bol su içmeyi ihmal etme ishal susuz ve halsiz yapar seni.

hatice ve derya kovalayın kırmızıları.anmayın adlarını inş gelmicekler....

rose haklısın valla dolu evn birden boşalması insanın zoruna gidiyo. aman boşver al battaniye yat dinlen valla.

tatlilimon hoşgeldin aramıza. bncede zamanı gelmişte geçiyo bile. hepimiz süreçlerden geçtik kimimiz kavuştuk yavrusuna kimimiz hala beklemede. inş sennde meleğin çok bekletmez seni gelir biranönce.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…