- Konu Sahibi haticemavi
-
- #13.681
benim ayağımın altında soba var sende ondan alsana kendine
selam canım hoşgeldin, iyilik senden naber?
ee tabi insan bi sese alışınca evde zor geliyo tek başına kalmak
aman olsun canım yaa yat dinlen kafanı dinle şuanda evde olmak için ben neler vermezdim...
doğalgaz çok geldi diye kombiyi kısan kişinin ofisinde soba yakılır mı sence haticem
geldım hatıcem geldım ama ınan soktayım benım bu serfıke dıcek lafım kalmadı artık gercekten
lafım sana serfık sen anla ama sen neden kafana buyruk ısler yapıyorsun kımseden fıkır almadan druna sormadan kız nıe kan verdın gene dıcem haklısın dıcen yıne yapcagından gerı kalmıcan
sutten agzı yanan yogurdu ufleyerek yermıs aman dıkkat et agzını yakma bu pımpırıklıkle
bızım yandı sımdı uflemeyı bırak dolaptan cıkarıp yıyoruz
okadar bekledın bugunu sımdı tadını cıkarcagına hala kan verme derdındesın sen yaaa artık sana ınan bısı demıyorum
hoca bıldıgını okurmus
canim benim dooru soluyosun evde tik ses yok su an buna alismak zor olucak iste sanki odadan cikip seslencek gibi geliyo hala:"((
ama napalim kaderrr...
gurbete gelin gelmek bole bisi...
canim hic bse yapmak istemiyo zaten utu bekliyo dag gibi , temizlik istiyo ev.....
ama yapmicam sadece huznumu yasiycam bgun:2:
btun gunumu size ayirabilirim iyi ki siz varsiniz..
naptin ekledin mi beni msn ye??
saol canim benim varligini hissetmek gibisi yok .........hoşgeldin şekerim biz burdayız seni yalnız bırakmayız
hoşgeldinn serpill merak ettim sni. maşallah değerin çok iyi. endişelenme artık bebeğin için cnm kendine bak. kızlarda demişler ishale kahve birebir cnm bnce bi dene içmeyi. bol bol su içmeyi ihmal etme ishal susuz ve halsiz yapar seni.
hatice ve derya kovalayın kırmızıları.anmayın adlarını inş gelmicekler....
rose haklısın valla dolu evn birden boşalması insanın zoruna gidiyo. aman boşver al battaniye yat dinlen valla.
tatlilimon hoşgeldin aramıza. bncede zamanı gelmişte geçiyo bile. hepimiz süreçlerden geçtik kimimiz kavuştuk yavrusuna kimimiz hala beklemede. inş sennde meleğin çok bekletmez seni gelir biranönce.
yokh merhaba tatlım sıra sende hadı bakalım ıns
ama sakın serpıl gıbı yapma olurmu ıns yarında senın ıcın halaylar cekerız hadı barık
saol kusum benimAllah razi olsun alisicam evet ilk defa yasamiyorum bu sahneyi nede olsa....sen nasilsin bitanem minigin nasil bayadr denk gelemiyoruz ozledim seni bu arada avatarina bayildimmroseee allah kavustursun guzelım benımde arada kuzenım gelıyor 1 hafta kalıp gıdıyor ınsan cok alısıyor bılıyorum ama napcan yarında yokluguna alısırsın ınsan oglu boyle ıste
Selmacım hoşgeldin kuuzmmmmmm,
serpili ben dövdüm bi ara tamam üstüne siz yüklenmeyin bidr yazık iki canlı hatun
akıllandı artıkkkkkkkkkkkkk boşa stresmiş...
sen naptın selmacım nasıl oldun iyisin inş
canım nerdeydin sen ankara mıydı, ay gurbet çok zor yaa büyük konuşmayım ama yapamam heralde
allah sabır versin başa gelen çekiliyor gerçi,
gel kuzum bugün bizle ol hoş benim öğleden sonra full görüşmem var ama olsun yine gelir bulurum sizi
yaydım ztn bu hafta iyice haftaya tastiknameyi vercekler elime
ofiste msn yüklü değil kuuzm davet de gelmedi ama bi ben deniyim
ıyıyım cnm artık cok sukur bugune bunyem hamılelıge alıstı ama 3 ayıma mal oldu ammmaaannnnnn ıyıde oldu
bunyandakı karı dıcem ayıp alcak hatun hanım ne anlatıyor yaaa tencerenın bı sapını gordum
geldım hatıcem geldım ama ınan soktayım benım bu serfıke dıcek lafım kalmadı artık gercekten
lafım sana serfık sen anla ama sen neden kafana buyruk ısler yapıyorsun kımseden fıkır almadan druna sormadan kız nıe kan verdın gene dıcem haklısın dıcen yıne yapcagından gerı kalmıcan
sutten agzı yanan yogurdu ufleyerek yermıs aman dıkkat et agzını yakma bu pımpırıklıkle
bızım yandı sımdı uflemeyı bırak dolaptan cıkarıp yıyoruz
okadar bekledın bugunu sımdı tadını cıkarcagına hala kan verme derdındesın sen yaaa artık sana ınan bısı demıyorum
hoca bıldıgını okurmus
öööğğ
tiksinç yönetici
halbuki ne salak düşünse şimdi ben bu personeli hasta edersem bu işe gelemezse yerine ha deyince işi bilen eleman bulamazsam
bu işler aksarsa sonra satışlar da haliyle patlarsa e bide şirketim batarsa fln diye hiç düşünmüyo
bi soba için değermi
hoşgeldinn serpill merak ettim sni. maşallah değerin çok iyi. endişelenme artık bebeğin için cnm kendine bak. kızlarda demişler ishale kahve birebir cnm bnce bi dene içmeyi. bol bol su içmeyi ihmal etme ishal susuz ve halsiz yapar seni.
hatice ve derya kovalayın kırmızıları.anmayın adlarını inş gelmicekler....
rose haklısın valla dolu evn birden boşalması insanın zoruna gidiyo. aman boşver al battaniye yat dinlen valla.
tatlilimon hoşgeldin aramıza. bncede zamanı gelmişte geçiyo bile. hepimiz süreçlerden geçtik kimimiz kavuştuk yavrusuna kimimiz hala beklemede. inş sennde meleğin çok bekletmez seni gelir biranönce.
bz yemeğimizi yedik geldikk kızlar.... afiyet olsun bize ve sizlere...
bikaç yerde okudum bu sene okadr çok erken doğum yapan varki. allah korusun miniklerimizi. okudukca telaş yapıyo insan bakmamak lazım böle şeylere.
selmaa maşallah diyelim canım. inş bundan sonra güzelce tadını çıkarırsın hamişliğin.
serpill kuzum kendini dinlemekten vazgec bnce. geleni gideni umursama boşver....allah yardımcın olsun cnm artık herşey kokar mideni bulandırır. inş hafif atlatrsın bunları. ishale baskada ne iyi gelir bilemiyorum ki sölim sana. geçsin biran önce.
bz yemeğimizi yedik geldikk kızlar.... afiyet olsun bize ve sizlere...
bikaç yerde okudum bu sene okadr çok erken doğum yapan varki. allah korusun miniklerimizi. okudukca telaş yapıyo insan bakmamak lazım böle şeylere.
selmaa maşallah diyelim canım. inş bundan sonra güzelce tadını çıkarırsın hamişliğin.
serpill kuzum kendini dinlemekten vazgec bnce. geleni gideni umursama boşver....allah yardımcın olsun cnm artık herşey kokar mideni bulandırır. inş hafif atlatrsın bunları. ishale baskada ne iyi gelir bilemiyorum ki sölim sana. geçsin biran önce.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?