Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

evet tatlım ilk ay reglimi oldum sonraki ay geldi benmde drm 3 ay yok dedi ama ben korktum ya geç gelirse diye ilki gibi beklemek zor gelr diye bi yandanda korktum aynı şeyi yaşarmıyım diye ama elhamdülillah olmadı canım ya sende onları düşünme olurmu rabbim nasip ederse olur zaten etmezsede zamanında olur ben bırakmıştım ama korunmadım yani eşimi zor ikna ettm o korunalım aynı şeyi yaşamak istemyrm dedi ama ben korunmadan sonra geç gelrse dedm bide düşük ve kürtaj sonrsı daha kolay tutar dendgi için saldım sende kısmete bırak bence hayırlısı ne zamansa o zaman gelr

bugün iyiyim ama çok midem aprıyor , dün çok çok kötüydüm bugünüme şükür artık daha da dikkatli olacağım:)

Off kasıklarım çok ağrıyooooooooooooo

gelmesinler haticemmm bende çok çektim ama gelmedi seninde gelmezler inş rabbim büyüktür

bencede canım benm daha çok dikkat et ama sıkıntı etme olurmu bitanem allahımm korusun kuzumu

amin canım rahatım şuan ferahladım bide mide ağrım olmasa değme keyfime hazır bulantılar başlamadan keyfini çıkarayım:)

gebelik bu tatlım birinden biri olmasa bu kez merak olur demi bişimi oldu diye bence bişilern olması içimizi rahat tutar belirti olmazsa sıkıntı oluyo inş midende şifa bulsun tatlım en az sıkıntılarla geçirrsn gebeligi

yok be serpil yarın deryanın yanındayım ben toprağımı yalnız bırakmam

çok şükür halime yaaa aksi bişey olmasın da ben razıyım olacak elbet sıkıntı yok minik sağlıklı olsun üzmesin beni yeter

yok be serpil yarın deryanın yanındayım ben toprağımı yalnız bırakmam

benim yanıma gelsen ne olur zaten artık sevmiyorsun beni

bugün iyiyim ama çok midem aprıyor , dün çok çok kötüydüm bugünüme şükür artık daha da dikkatli olacağım:)
gecmis olsun canim...senin icin su asamada en onemli sey pozitif dusunce ve moralinin cok yuksek olmasi.. ilk uc aylik surecte bu cok onemli hani su kafaya tokadan baska bsi takma deyimini gecir hayata tamam mi herseyi salla o kadar bekledin simdi hamissin minisin geldi ohh misss salla sole yandan onden seni uzun ne varsa cikar at hayatindan sadece minisin icin gulumseeee

anladim canim bende zaten yazdgn gibi dusunuyorum tamameN TESLIMIYET gosteriyorum Rabbimden gelen herseye ve SABIRLA bekliyorum....
ne demisler: DOGUM VE NIKAHIN SAATI SASMAZMIS HAYATTA.....

en güzzeli canım benm bak nasıl hayırlı zamanda gelicek bebişin senn için en hayırlısı olsun tatlım

üzmez annesi üzsede saglıklı olsunda o yeter

evet canım artık pozitif düşüneceğim düşüneyim ki miniğim rahat büyüsün , halen inanamıyorum çok şükür:)

olurmu canım ya agrı kesicileri alışkanlık yapmışsın haticecm ya iyi degl ya hani bi aşama geldgnde hiç bişi fayda vermez kullnma pek dogala yönel daha saglıklı

kendimi bildim bileli ağrılı olurum.ilaçlara vücüt alıştı iğneyede her ay hastaneye gider oldum serum takarlardı ona alıştım en son fitil kullanıyorum çektiğim ağrı öyle böyle değil kudurdumu hayatta duramam kaç tane çarşaf yırtmışımdır dibe vurduğunda değerime bakıldı normal doğum yapan kadının çektiği ağrının üzeri çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…