- Konu Sahibi haticemavi
-
- #13.861
ins. agrilarin tez zamanda azalir sende hamisligin tadini cikarma asamasina gecersin..
bilmiyorum ki bitanem hic neyin nasil olcagini bu surecten sonra hatta bazen korkuyorum acaba olmasa mi bi sure daha diyorum yine ayni seyi yasama ihtimali korkutuyor insani..aslinda etrafimdaki cogu kisi de senin dedgni soluyor daha kolaylasabiliyormus rahim temizlenip bosaltildgi icin.. senin hemen mi olmustu bitanem kurtaj sonrasi??
Off kasıklarım çok ağrıyooooooooooooo
aman tek problemin uykusuzluk olsun canim bu surecte bsi olmass...benimda sag tarafimda agrim var inceden bde renksiz akinti yumurtluyorum sanirim yda catliyolar mi bilmiyorum herseyi bilmek de iyi degil zaten beklentim yuksek olunca hayalkirikligin daha buyuk oluyozaten kurtajdan bu yana iki ay gecti ondan beri saldim cayira mevlam kayira modundayim hic bise takip etmiyorum zaten hersey allak bullak oldu istesemde dogru tahmin yapamam bakalim iste ocak yda subat ayinda ins. yeniden doktor takibine baslamayi dusunuyorum yeni bi baslangic yapicam insallah Allahin izniyle 2012ye kaldi umutlar......
saol bitanem nolsun yukarda anlattgim gibiyim iste sen nasil oldun canim usumuyosun dmi dikkat et kendine minisine
bugün iyiyim ama çok midem aprıyor , dün çok çok kötüydüm bugünüme şükür artık daha da dikkatli olacağım:)
gelmesinler inş haticem, ağırıp ağırı gitsin serpil gibi aynı
sonrada bebiş gelsin inşşşşş
bencede canım benm daha çok dikkat et ama sıkıntı etme olurmu bitanem allahımm korusun kuzumu
kıyamam allah şifa versn canım ya belkim bebişimiz yer yapıyodr ayyyyyyyyy inş ya
gelmesinler haticemmm bende çok çektim ama gelmedi seninde gelmezler inş rabbim büyüktür
amin canım rahatım şuan ferahladım bide mide ağrım olmasa değme keyfime hazır bulantılar başlamadan keyfini çıkarayım:)
gelmesinler haticemmm bende çok çektim ama gelmedi seninde gelmezler inş rabbim büyüktür
amin canım rahatım şuan ferahladım bide mide ağrım olmasa değme keyfime hazır bulantılar başlamadan keyfini çıkarayım:)
beni ilaç iğne falan kesmiyor artık fitil kullanıyorum iğneyi kırıp içiyorum falan
yok be kızım davul gibi şiştim en geç yarın gelirim yanına
gebelik bu tatlım birinden biri olmasa bu kez merak olur demi bişimi oldu diye bence bişilern olması içimizi rahat tutar belirti olmazsa sıkıntı oluyo inş midende şifa bulsun tatlım en az sıkıntılarla geçirrsn gebeligi
yok be serpil yarın deryanın yanındayım ben toprağımı yalnız bırakmam
gelmezsen sevinirim tabi
çok şükür halime yaaa aksi bişey olmasın da ben razıyım olacak elbet sıkıntı yok minik sağlıklı olsun üzmesin beni yeter
benim yanıma gelsen ne olur zaten artık sevmiyorsun beni
gecmis olsun canim...senin icin su asamada en onemli sey pozitif dusunce ve moralinin cok yuksek olmasi.. ilk uc aylik surecte bu cok onemli hani su kafaya tokadan baska bsi takma deyimini gecir hayata tamam mi herseyi salla o kadar bekledin simdi hamissin minisin geldi ohh misss salla sole yandan onden seni uzun ne varsa cikar at hayatindan sadece minisin icin gulumseeeebugün iyiyim ama çok midem aprıyor , dün çok çok kötüydüm bugünüme şükür artık daha da dikkatli olacağım:)
evet tatlım ilk ay reglimi oldum sonraki ay geldi benmde drm 3 ay yok dedi ama ben korktum ya geç gelirse diye ilki gibi beklemek zor gelr diye bi yandanda korktum aynı şeyi yaşarmıyım diye ama elhamdülillah olmadı canım ya sende onları düşünme olurmu rabbim nasip ederse olur zaten etmezsede zamanında olur ben bırakmıştım ama korunmadım yani eşimi zor ikna ettm o korunalım aynı şeyi yaşamak istemyrm dedi ama ben korunmadan sonra geç gelrse dedm bide düşük ve kürtaj sonrsı daha kolay tutar dendgi için saldım sende kısmete bırak bence hayırlısı ne zamansa o zaman gelr
gecmis olsun canim...senin icin su asamada en onemli sey pozitif dusunce ve moralinin cok yuksek olmasi.. ilk uc aylik surecte bu cok onemli hani su kafaya tokadan baska bsi takma deyimini gecir hayata tamam mi herseyi salla o kadar bekledin simdi hamissin minisin geldi ohh misss salla sole yandan onden seni uzun ne varsa cikar at hayatindan sadece minisin icin gulumseeee
anladim canim bende zaten yazdgn gibi dusunuyorum tamameN TESLIMIYET gosteriyorum Rabbimden gelen herseye ve SABIRLA bekliyorum....
ne demisler: DOGUM VE NIKAHIN SAATI SASMAZMIS HAYATTA.....
üzmez annesi üzsede saglıklı olsunda o yeter
gecmis olsun canim...senin icin su asamada en onemli sey pozitif dusunce ve moralinin cok yuksek olmasi.. ilk uc aylik surecte bu cok onemli hani su kafaya tokadan baska bsi takma deyimini gecir hayata tamam mi herseyi salla o kadar bekledin simdi hamissin minisin geldi ohh misss salla sole yandan onden seni uzun ne varsa
anladim canim bende zaten yazdgn gibi dusunuyorum tamameN TESLIMIYET gosteriyorum Rabbimden gelen herseye ve SABIRLA bekliyorum....
ne demisler: DOGUM VE NIKAHIN SAATI SASMAZMIS HAYATTA.....
olurmu canım ya agrı kesicileri alışkanlık yapmışsın haticecm ya iyi degl ya hani bi aşama geldgnde hiç bişi fayda vermez kullnma pek dogala yönel daha saglıklı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?