Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

haaahaaaaaaayyyyyy bayıldımmmmmm :)

inşallah olmazsın haticem yaaa gelmesin artık yaaa ağrıdan kıvran ama gelmesinler
bebik gelsin artık

derya kuzusu nasılsın bakem:)

biran önce olayım diye bakıyorum ben pazar günü çorluya gidicem ağrıdan duramam yoksa

yokh nere gittin kıı

geldim kuzucuklarım,
vallaa nasılımm gece hiç uyumadım sancım çok fenaydı uzun zmndır bu kdr fazla ağrı çekmemiştim
ağlattı resmen bide baş ağrısı ohh süper bi geceydi :)
gece yarısı kalkıp bi ağrı kesici daha aldım ama sabah uyandığımda tüm ağrılar yerli yernde duruyodu :)
başım hala çok kötü uykusuzlukta var tabi,

bunlar dışında çok iyiyim çünkü bugün cumaaaaaaaaaaaaaa :)

ohh ohh maşallah geceye bak bende kaç kere uyandım karnımın ağrısına uykum var ve yarın yine iş var

biran önce olayım diye bakıyorum ben pazar günü çorluya gidicem ağrıdan duramam yoksa

yokh nere gittin kıı

canım benim yaaa inşallah geçer ne diyim ben ufacık ağrılara dayanamıyordum seninki daha beter inş son olsun

niye böyle oldun looo bende ağustosta feci ağrılar çekmiştim ilaç fayda etmemişti oturup ağlıyordum ,
bebek geliyor bebek az kaldı rahim toparlıyor kendini :):)
yuppi bende çalışmıyorum yatacağım paso belim çok ağrıyor

ohh ohh maşallah geceye bak bende kaç kere uyandım karnımın ağrısına uykum var ve yarın yine iş var

vallaaa beynim zonkluyo hala, karın bel tam gaz devam yani,
aman haticem inş gelmezler de şu acıları çekmezsin
bide yola gitçen valaaa hiç çekilmez

Bilmiyorum kuzum valla ya ztn normalde de ağrılı olurum
ama sanki bu sefer pek bi sızlattı ilaç almama rağmen geçmiyo yani
bide baş ğrısıyla birlikte vuruyo çok fena resmen üzerimden tır geçmiş gibi,
sabah ofistekiler tanıyamadı beni nolmuş sana diyolar surat kireç gibi gözler şişmiş uyku akıyo gözümden
güya 9' dan beri yatıyorum ama uyku yokki

MERHABA CANLARRR....

haticem gelmemiş kırmızılar bu güzel ama ağrılarında olmasa daha bi güzel olcak. geçer inş cnm bnm.

derya geçmiş olsun tatlım yaa... bırak işi yat uyu:) o ağrılarla çalışmk bide kırmızılar çekilir iş değil.

sabahtan beri koşturmaca. millet durdu durdu izne ayrılcağıma yakın birsürü iş çıkardılar. zaman geçsin izne ayrılım istiyorumm artık...

hoşgeldin canım sormaya içimde dozerler çalışıyor desem yeridir :))))
nasılsın izine ne zaman ayrılıyorsun.zuzu da izine ayrıldı uğramaz oldu buraya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…