Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

çok şükür halime yaaa aksi bişey olmasın da ben razıyım olacak elbet sıkıntı yok minik sağlıklı olsun üzmesin beni yeter

benim yanıma gelsen ne olur zaten artık sevmiyorsun beni

dur kızım ben sizin gibi yaşlımıyım gencim ben daha gezecem içecem ohooo işim çok benim siz doğurun :))))

slm kıslar nasılsınız
dün akşamdan beri başım ağrıyor migrenim tuttu yine
artık ilaçta içemem, sersem gibiyim

dur kızım ben sizin gibi yaşlımıyım gencim ben daha gezecem içecem ohooo işim çok benim siz doğurun :))))

slm kıslar nasılsınız
dün akşamdan beri başım ağrıyor migrenim tuttu yine
artık ilaçta içemem, sersem gibiyim

iyidir şeker sen nasılsın ,
ben bugün miniğimi gördüm
dün kanama olunca tırstım bugün oktora koştum
ama normalmiş böyle olması çok miniğiz daha
benimde mide ağrılarım tuttu ilaçta yok ölüyorum

evet canım artık pozitif düşüneceğim düşüneyim ki miniğim rahat büyüsün , halen inanamıyorum çok şükür:)
hihhh sole istee bitanem nazlana nazlana geldi senin pitircik dur sen neler daha neler yapcaz ona totosuna vurcaz pamuk totosunaa
baş agrım tuttu yine kızlar rose ordamısın canım ben kaçıyorm namaz kılayım a.e.olun kocaman öptk kuzumlaaaaaaaa

burdayim canimmmm Allah kabul etsin yine gell mini annis seni
deryaaaa nerdesin kizz ses ver bakalim sole bi turku felen cigir havamiz degissin azicikkk

inşallah canım inşallah o günleri de görürüz hayırlısı ile totsunu yiyin siz onun:):)

KIZLARRRR başladım yine koşturmaya millet haftanın ilk günü yoğun olur bnde haftanın son günleri yoğun oluyom.
bi saatleri tutturamadık yaw ben geliyom siz gdiyonuz siz geliyonuz ben gidiyom.
haticem gelmesin kırmızılar inş. ne meraklısınız şu kırmızıya yaa ağzınızdan düşmüyo.:) belini sar sarmala ağrıların dinsin.
deryacım bidahaki ay inş sendende gelcek iyi haberler.
melekcikk geçmedimi ağrılaarın ya. ahh cnm ne yapılır ne iyi gelir böle şeylerde bilmiyozki sana yardımımız dokunsun.
rosee nasılsın cnm. böle bi umutsuzluk seziyom sen taraftan gelen sanki. bak serpilimizi bile artık olumlu konuşmaya başladı ki sen hayli hayli olumlu olabilirsin...:)

serpilll maşallahhh kız ağzındn olumsuz bişi çıkmadı bugün:)

çok sevindim senin adına
darısı başıma inş.
bende haftaya ctesi için randevu aldım
5+3 olcaz o zaman allah nasip ederse

evet canım olumsuzluk abidesi olarak benim için çok iyi bir gelişme:)
rahatladım canım yaa inşallah 2 hafta sonra daha da rahatlarım miniğimi görünce:)

hosgeldin canimmm...evet bu aralar bi turlu tam kadro bulusamiyoruz maleseff(
sen bastan beri okudun mu benim yazdiklarimi canim sana ole gelmis melek benimle ayni sureci yasadgi icin onunla dertlesme ihtiyaci hissettim biraz o anda sadece..beni daha net anlayaildgni dusunuyorum cunku melek de benim gibi seyler yasadi.. yoksa asla umutsuz felan degilim yasadgm kotu tecrubeden bile, sorunsuz bi sekilde hamile kalabildigme sevinmek gibi olumlu bir sonuc cikarabilen bana yakismak umitsiz olmak melegime kavuscagimi hissediyorum saatini bekliyorum sonsuz inancla

çok sevindim senin adına
darısı başıma inş.
bende haftaya ctesi için randevu aldım
5+3 olcaz o zaman allah nasip ederse

amin canım inşallah
benim daha haftam belli değil ultrason ölçemede minik diye
2 hafta sonra inş belli olur olmasa da olur gerçi bebeğimi göreyim yeter:)

Son düzenleme:

yavrım bugün sahnelere brz ara verdim malüm kırmızı kostüm giydim şmdi pek halcağızım yok
pek ağrım var kuzu gibi kıvrıldım bi kenara pinekliyorum valla

bnde geldim gerizekalı bi müşteri temsilcisi yüzünden onun hazırladım diyipde hiç hazırlamadığı numune formunu arıyoruz bir saattir.... ayy bunlaar bni kanser edecekler yaaa... ukalalıklarıda cabası.
sacını başını yolcan bölelerinin demi amaa

Hiç durma bana yolla, tam formumdayım

işyerine geleyimmi birinden bu siniri çıkarmam gerekti buldum galiba

dönüşü yok beraberce karar verdikk bebek yapmaya
alışmalı halvetlere ve bol bol çalışmaya
ama artık çalışmalar gereksiz anlamı yokkk
alışmalı bazı aylar kırmızıları da karşılamaya

Şimdi banaaaaaa kaybolan aylarımı verselerrrr
şimdi banaaa çatlayıp boşa giden yımırtalarımı verseler
şimdi bana döllemeyen o spermleri verselerrr
hepsini parça pinçik etmeyeeee elbetteeeeee hakkım vaaaaaarrrrrr

gelin kızlar valla yolalım şunu. ayy sinirden başıma ağrılar girdi.
oturdum şimdi açtım teli saydım bigüzel ama yetmedi yani. yolmam lazım....

neyseki güzel bi haber eşim geliyo bni almaya biraz erken kaçcam bugün:) onunda bu tarafta işleri varmış çok iyi denk geldi....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…