Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

hoşgeldin canım,
sağolasın geççek inşş akşamı iple çekiyorum dinlenince daha iyi oluyorum,
hakkaten çeklcek gibi değil böle sandalye tepesinde ah evimde olaydım....
az kaldı cancağzımmm izne ayrılmana da oğluşunun gelmesine dee, fazla yormasınlar tosunumuzu döveriz onları

hoşgeldin canım sormaya içimde dozerler çalışıyor desem yeridir :))))
nasılsın izine ne zaman ayrılıyorsun.zuzu da izine ayrıldı uğramaz oldu buraya

32 haftaya kadr izin vrirse doktorum 4 şubat son eğer 37. haftaya kadr çalışabilirsin derrse 10 mart olcak inş. şimdilik iyiym ya izne çıkma istiyom bi yandanda istemiyom nasıl olcak bakalım.
işten yorulmuyosun burda insanlara laf anlatmaya çalışmak delirtiyo bni.
ewet zuhal izne ayrılınca sık sık gelirim diyodu ama gelemedi. bn bişi demiyim o yzden ama evde durunca napım duramam sizle konuşmadan ben

kızlarr ayy şuanda masamda bir civciv var görmeniz lazım minicik titriyooooooooooo
birlikte yazıyoruz sizeeeeeee gagalıyorr elimi

sen bizi yalnız bırakma sakın :2:

Esma içine ne doğuyor kız

hatice senin bat ne zmndı bugünmüydü,
benimde içime bebiş doğuyor bak test yapsana haftasonu merakta bırakma bizi

Az önce buraya dilenci bi kız çocuğu geldi o kadarda güzelki anlatamam kırmızı turuncu karşımı saç rengi kaşları falan dalgalı uzun saçı var kıvırcık çikolata istedi sadece 5-6 yaşlarında üzerinde bi yelek vardı sadece ayakları çıplak içim gitti.anası olaydı burda saçını başını yolasım geldi.benim kızım olurmusun dedim sana bol bol çikolata alırım parka gideriz beraber dedim.olmaz dedi benim annem var.rabbim ne büyüksün kimi ister olmaz kiminede bisürü verir

Hastanede yatarken bi gece doğumhanede yattım orda bi bayan vardı doğurdu doğurcak 16 yaşındaymış çingeneler.2. Doğurcak bide. Ne kaç aylık olduğundan haberi var ne cinsiyetinden ne kendinden daha kendi çocuk.okuma yazmasıda yoktu o geldi aklıma şimdi bütün gece abla su abla acıktım diye susmamıştı :))))

aaahh ah haticem ne diyeyim allahın takdiri bişeyde diyemiyosun
rabbim böylelerine veriyor inş bizim gibi kıymet bilenlere de nasip eder de bizimde yüzümüz güler...

aaahh ah haticem ne diyeyim allahın takdiri bişeyde diyemiyosun
rabbim böylelerine veriyor inş bizim gibi kıymet bilenlere de nasip eder de bizimde yüzümüz güler...

inşallah derya inşallah.böyle günlerimde damara bağlıyorum işte.karnım ağrıyor.bu akşam dişçiye gitçem kanal tedavisi yapçak şimdi eşim aradı izmire gidicekmiş bu akşam yokmuş yağmur yağıyor çok bide offffffffff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…