Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

tamam canım nasıl isterniz herkes burda zaten benim son 6 gün ama içim kıpır niyeyse zıplayasım var napalım önümüzdeki maçlara bakıcaz artık

Kızlar tefriciye okuyoruz katılmak isteyen varsa 350 oldu

cnm bnde 5 tane okuyabildim. 50 yapayım öle yazıyım diodum ama evm berbat durumda offf offf. bugn bitcek inşallah inşaat işi. ayy çok gerdi bu iş beni....
akşamda okuyamadım misafirim vardı. bebeğimn ilk hediyesi geldi min mini çoraplar ayyy bi görseniz çokk sevmliler

lugesma söylemişsindir belki ama ilk belirtilerin ne zaman başladı canım

annelerin en güzeli nasılsın hoşgeldin dikkat et kız yorma kendiniz fazla 5 tane kaydı alınmıştır allah razı olsun canım benim ay kıyamam yaaa rabbim giymeyi nasip eder inşallah

burdamıydın canım demek ikizin olcak inşallah hadi hayırlısı=))

Kızlarrrrrrrrrrrrr!!!!!

Neler olmuş ya darma duman olmuş diğer topik, 1 saattir okuyacağım diye şaşı oluyordum..
Tombiş falan ne ayakmış yaa şaşırdım kaldım

Neyse, artık burda mıyızz

lugesma söylemişsindir belki ama ilk belirtilerin ne zaman başladı canım

serfik cnm bnm belirtilerim çok önce başladı desem yalan olmaz. bata 12 gün vardı altıma kaçırmış gibii hissediyodum kendimi çok akıntım vardı.
bacaklarım çok ağrıyodu en belirgin buydu. bn daha önceleri klomen ve pregly kullandığım için her ay hamişlk belirtisi yaşıyodum ama bu ay kullanmamıştım ve belirtiler daha farklı geldi kendimi farklı hisettim. göğüslerim şişti damarlarım belirginleşti ve kasıklarımda kasılmalar oluyodu. tansiyonum düşmüş gibi baş dönmesi falan oluyodu. bide sölemesi ayıp olcak ama gerçi bunda ayıp olmaz ilişkide çok sancım olmuştu ve eşimde vajinamın çok yumuşak olduğunu sölemişti... 2 gün sonra test yaptım bata 5 gn vardı. çıktı kan testi yaptık ondada çıktı.
inşallah herkes yaşar bu duyguyu...

annelerin en güzeli nasılsın hoşgeldin dikkat et kız yorma kendiniz fazla 5 tane kaydı alınmıştır allah razı olsun canım benim ay kıyamam yaaa rabbim giymeyi nasip eder inşallah

sizlerdende allah razı olsun cnm. amin inşallah giycek bebişim tombik ayaklarına....

kızlar kafayı bozdum sanırım , ikide bir lavobaya gidip göğüs kontrolü yapıyorum çoookkk nadiren sızlamalar oluyor bide damalrar var ama çoookkkkk silikten gözüküyor üff acaba önceden var mıydı ama ben hamile değilim yok yaaa

değilim deme hemen olucağı varsada olmaz etme bekleyip görüces canımcım

Kızlarrrrrrrrrrrrr!!!!!

Neler olmuş ya darma duman olmuş diğer topik, 1 saattir okuyacağım diye şaşı oluyordum..

Burdayız canım burda anma şunun adını artık sinirlerimiz bozuluyor

anladım canım bende de çok şükür hiç bir belirti yok geçen ay gibi saçmasapan kendimi kontrol ediyorum sankim göğüsler yeşil damalrar var silikten çöok nadir sızlama ama koyulaşma falan yok bende ki kuruntu ama neyse ben hamile değilim...bebişinin tombiş ayaklarını yerim ben yaaa..acaba cinsiyeti ne olacak

Kızlarrrrrrrrrrrrr!!!!!

sormaa ne haldeyim...sormaa kederdeyim....sormaa nöbetlerdeyim başım dumannn
yok yaaa gidip almanyayı karış karış arayıp şu IP nin olduğu adresi bulup şu şahsı bir güzell dövsemm yineede hırsımı alamıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…