- Konu Sahibi haticemavi
-
ağlanmayacak gibi değilkisen ne zamandır bekliyorsun
o kişinin iki üyeliği varmış canım kendi kendine laf atıyormuş, psikolojisi bozuktu galiba , üyeliği kaldırıldı
yuuhhh artık yaaa nasılda topladı hepimizi başına.neyse bundan sonra ayık olalım kızlar
kızlarr bu arada benim bat dündü ama hala gelmedi.kasıklarımda gerilme hissediyorum gelmesin lütfenn yaaa
kızlarr bu arada benim bat dündü ama hala gelmedi.kasıklarımda gerilme hissediyorum gelmesin lütfenn yaaa
tamam canım nasıl isterniz herkes burda zaten benim son 6 gün ama içim kıpır niyeyse zıplayasım varnapalım önümüzdeki maçlara bakıcaz artık
Kızlar tefriciye okuyoruz katılmak isteyen varsa 350 oldu
cnm bnde 5 tane okuyabildim. 50 yapayım öle yazıyım diodum ama evm berbat durumda offf offf. bugn bitcek inşallah inşaat işi. ayy çok gerdi bu iş beni....
akşamda okuyamadım misafirim vardı. bebeğimn ilk hediyesi geldimin mini çoraplar ayyy bi görseniz çokk sevmliler
cnm bnde 5 tane okuyabildim. 50 yapayım öle yazıyım diodum ama evm berbat durumda offf offf. Bugn bitcek inşallah inşaat işi. Ayy çok gerdi bu iş beni....
Akşamda okuyamadım misafirim vardı. Bebeğimn ilk hediyesi geldiMin mini çoraplar ayyy bi görseniz çokk sevmliler
cnm bnde 5 tane okuyabildim. 50 yapayım öle yazıyım diodum ama evm berbat durumda offf offf. bugn bitcek inşallah inşaat işi. ayy çok gerdi bu iş beni....
akşamda okuyamadım misafirim vardı. bebeğimn ilk hediyesi geldimin mini çoraplar ayyy bi görseniz çokk sevmliler
burdamıydın canım demek ikizin olcak inşallah hadi hayırlısı=))
lugesma söylemişsindir belki ama ilk belirtilerin ne zaman başladı canım
annelerin en güzeli nasılsın hoşgeldin dikkat et kız yorma kendiniz fazla 5 tane kaydı alınmıştır allah razı olsun canım benim ay kıyamam yaaa rabbim giymeyi nasip eder inşallah
kızlar kafayı bozdum sanırım , ikide bir lavobaya gidip göğüs kontrolü yapıyorum çoookkk nadiren sızlamalar oluyor bide damalrar var ama çoookkkkk silikten gözüküyor üff acaba önceden var mıydı ama ben hamile değilim yok yaaa
Kızlarrrrrrrrrrrrr!!!!!
Neler olmuş ya darma duman olmuş diğer topik, 1 saattir okuyacağım diye şaşı oluyordum..
Tombiş falan ne ayakmış yaa şaşırdım kaldım
Neyse, artık burda mıyızz
serfik cnm bnm belirtilerim çok önce başladı desem yalan olmaz. bata 12 gün vardı altıma kaçırmış gibii hissediyodum kendimi çok akıntım vardı.
bacaklarım çok ağrıyodu en belirgin buydu. bn daha önceleri klomen ve pregly kullandığım için her ay hamişlk belirtisi yaşıyodum ama bu ay kullanmamıştım ve belirtiler daha farklı geldi kendimi farklı hisettim. göğüslerim şişti damarlarım belirginleşti ve kasıklarımda kasılmalar oluyodu. tansiyonum düşmüş gibi baş dönmesi falan oluyodu. bide sölemesi ayıp olcak ama gerçi bunda ayıp olmazilişkide çok sancım olmuştu ve eşimde vajinamın çok yumuşak olduğunu sölemişti... 2 gün sonra test yaptım bata 5 gn vardı. çıktı kan testi yaptık ondada çıktı.
inşallah herkes yaşar bu duyguyu...
sizlerdende allah razı olsun cnm. amin inşallah giycek bebişim tombik ayaklarına....
değilim deme hemen olucağı varsada olmaz etme bekleyip görüces canımcım
Kızlarrrrrrrrrrrrr!!!!!
Neler olmuş ya darma duman olmuş diğer topik, 1 saattir okuyacağım diye şaşı oluyordum..
Tombiş falan ne ayakmış yaa şaşırdım kaldım
Neyse, artık burda mıyızz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?