Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

ewet haticem kahverengi olan ama bizimkinin rengi çok güzel:) canlı canlı bunun gibi durmuyo 2renk laci ve turkuaz.

ewet cnm anakucağı kıçıp takılabiliyor:)

güzel günlerde kullansın oğluşun canım.. renk seçimide çok güzel bende turkuaz istiyorum.
25 haftalık olunca alırım artık, sen ne zaman aldın

korsan serpilllllllllllllllll, az kaldı kuzum sabret

üzerine bişey alda çık buz gibi dışarsı yoldan geçenler bana gülüyor millet rüzgardan yağmurdan zor yürüyor bende duvara yaslanmış sigara içiyorum

ayy ne çıkması camdan sallandırdım kendimi olduda bitti maşallah, bi yere kıpırdıcak halim yok
deli gibi yağmur yağıyo salak ben şemsiye almadan çkmışım nasıl olcak bu işşşşşşşşş off

aynen vallaa böyle bekleynce hiçten geçmiyo saatlerrrrr

hadi cnm inşşş denk gelirde oraya geçersen ohh mis gibi aneyle karşılıklı özendim bak

hafiften bulantım var tıkınıyorum sürekli sanırım yavaş yavaş başladı
neden şemsiye almadın feci yağıyor kedi gibi gidersin eve

aman aman ona göre beslen bulantı yapmıcak cinsten
valla bnm bile her buldugumu yiyesim var sizi düşünemiyorum
akşam kocama bi ton tatlı siparişi verdim :)
vallaaaaaa sucuk olacam bu gidişle almadım işte salak kafammmm

bugün başladı yaa hafiften balık yağı içiyoru o yaptı desem yan etkisi yok ufaklık tetikleyemeye başladı
sanırım bakalım ilerleyecek mi neyse o iyi olsunda ben dayanırım ama çok zorlamasın
üşüteceksin şimdi yaaa eve gidince hemen kurulan canım aman

siz tüttürün bakalım canı çeken var çekmeyen var demi
millet sigaradan tiksinir bnm cnm deli gibi sigara istemişti ilk zamanlarda. otlakcılık yapıyom arada kızcaksınız ama napım dayanamıyom cnm istiyor... birileri içerken bir iki fırt çekiyom kızmayınn lütfenn.....

güzel günlerde kullansın oğluşun canım.. renk seçimide çok güzel bende turkuaz istiyorum.
25 haftalık olunca alırım artık, sen ne zaman aldın

saol cnm bnm daha iyiyleri sizin olsun . ben 22 haftada falan aldım ama daha gelmedi cnm mobilyalarla bir gelcek ocak ayının ilk haftaları.
hülya bana hep eksik bişilerim kalmış gibi gliyor hiçbişey yetişmicekmiş gibi. sende öle hissediyomusun.

amanda aman büyüyo demkki minik artık bn burdayım demeye başlıcak. inş ağır geçirmezsn cnm. azcık azcık olsun... haticemde demiş mideni boş bırakma.

sigara içen birine dr zaten veriyor canım günde 1-2 tane vücut nikotine bağımlı ve hemen atamadığı için ama sen yinede içme

benim kuaförüm hamile martta doğurcak tosun paşa geliyor.günde 2 paket sigara içiyordu dr 2 günde 1 paket içmeyi serbest kıldı

Son düzenleme:
benimde miğdem bulanıyor kııı hamileyim yoksam

neden olmasın haticemmm daha kırmızılar gelmedi yaniii:)

ilk nce sana çok kızıyorum iki fırt çekme lütfen dayan azcık yawww tosunuma yazık tamam mı
ayyy büyüsün büyüsün razıyım ben hissettirsin bana kendini çok minnacık ama konuşmaya başladım onunla
dualar okuyorum ona sürekli şimdiden alışsın yakında kitap olumaya başlayacağım

esmacım kızamıyorum çnkü bende öyle olcam heralde öyle birden bırakamam hamile olsam
ara ara otlakçılık iyidir çocuğun ciğerleri de bayram etsin dime
anası gibi keş olmasında şekil 1A ben :)

Kitap kurdu serpil vee bebiki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…