Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

fıstıklar ben çıkıyorum, pzartesi görüşürüz
dışarısı berbat nasıl yürüyeceğim bu rüzgarda bilmiyorum sağsalim eve varırırm inş.
kendinize iyi bakın öpüyorum kocaman

hadi kuşum iyi tatiller yiğenime ve kendine iyi bak
öpüyoorummmmmmmmm allaha emanet

veeee saat 18:00 bnm sürem doldu sizden ayrılamıyorum :)))
hem zati deli gibi yağmur var napiciim ben yaaaaaaaa
taksi çağırsam öpücük versem götürürmü beni :)

senden iyisinimi bulcak kızım
dikkat et kendine iyi tatiller iyi akşamalr canım

Hadi kızlarrrrr
vakit tamam sizii terkediyoruummm dım tı tı dım tı tı :))

valla özliycem 2 gün kendinize iyi bakın yiğenlerime iyi bakın (hatice bu laf sana da)

pzt görüşürzzzzzzzzzzzzzzzzzz
iyi akşamlarrrrr

güle güle kızceler

hatice yok dmi gelen giden ? ayy inş hamişsindir. haberdar et bizi he. haftasonu bebeğimin odasıyla uğraşcam boya işi falan giremeyebilirim nte.

slm kızlar dün giremedm esmacım uyuyor demşsn keşke dedgn gibi olsa bayram ilan edicem bel agrılarım ara ara geliyr hep bi düzene girmedi uyku uykusuzlk var gece saga sola dönyrm haticecm gelmemş kırmızılar ayyyyyyyy inş bebiş yoldadr duamdasın deryacım yine formdasın serpilcim bol su iç çünkü ilk zamanlar bebişin suya ihtiyacı var suda olması gerek bide sarı akıntıdan kurtulursun

naber arkadaşlar, hatice senden de mi iyi haber alıcaz acaba heyecanla bekliyoruzz o zaman !!

ben dün kontrole gittim, ense kalınlığı falan bakıldı, normal herşey bizimki yine dört dönüyordu cinsiyet söylemedi dr daha çok küçük çok erken falan dedi, 12 hafta 3 günlük zaten daha, usg de 2 gün ilerde çıktı... dr dvd verdi 1 dk lık bir görüntü, dünden beri 1 dk yı izle izle bitiremedim her saniyesini ezberledim baktım baktım aşık oldum ona, dr bastırdıkça nasıl mücadele ediyor çok komik Allah ım her isteyene nasip etsin, tüm hamilelere de sağlıkla kucağına almak nasip etsin inşallah sizleri çok seviyorum ne olsa sizle paylaşıyorum onca sıkıntıyı paylaştık, mutluluğumu da paylaşmak istiyorum.. çok öptüm hepinizi tek tek

kızlarrr biran önce pazartesi olsun...:) harika haberler var ama sölemicem:))))

hilal maşallah kuzucuna cnm.
melek inş geçecek cnm

essssmmmmmmaaaaaaa catlarım sımdı bu harıka haberler hatıcemı dımı kesın yaaa ufff
hamılesın hatıce dımııııı ayy ıns bılıyorum yanılmıyorum cunkı sız telde gorusuyorsunuz ayyyyyyy bennnn kalp carpıntısından oluceeemmmmmm
neolluuurrrr gırersenız bısı
HATTTTIIIIIIIICCCEEEEEEEMMMMMMMMMM HEMEN YARIN OLSUN YAAAAAA BISI YAZINNNNNNN

Hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

İşşşteeeeeeeeee buuu beeeeeeeeeeeeeeeee !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
bitanem tekrar tekrar tebrik ediyorum seni hiç susmadan tebrik etmek istiyorum hattaaaaaaaaaaaaaaaaa
anırmak falan istiyorum hattaaaaaaaaaaaaaa
nasıl mutlu oldum bilemezsin rabbim inş kucağına almayı nasip etsin teyzelerinin gülü geliyor beeeeeeeeeeeee
rabbim nazarlardan saklasınnnn sizi haticem
serpil halay başı ben olcam tey tey tey yazmışşşşşşşşşşşş
amaaaaaaaaaa dayanamıcammmm mendili aldım elime bennnnnnnn haydeee hobbaaaaaaaaaa yandannnnnnnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…