Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

allah bağışlasın serpil erkekinizi.... nasılsın sn geldimi akıntın yine bişi yazmadn onla ilgili?

deryaa bnde uyumak istiyorummmm. yapmurun seside geliyo pıt pıt
sanki kulağıma ninni söylüyolar

Kim kız oooooooooo

kuzenimin oğluşu oldu çok merak ediyorum yaaa akşamı iple çekiyorum

allah bağışlasın serpil erkekinizi.... nasılsın sn geldimi akıntın yine bişi yazmadn onla ilgili?

deryaa bnde uyumak istiyorummmm. yapmurun seside geliyo pıt pıt
sanki kulağıma ninni söylüyolar

sağol esmacım....dün çok hafif geldi gene peçeteye ama bi kere devam etmedi o yüzden sesimi hiç çıkarmıyorum:)
belim çok ağrıyor ama bide hafif bulantım var , bugün balık yağına başladım canım
eve gidince pek ayakta kalmamaya çalışyıroum şu riskli dönemleri hayırlısı ile atlatırım inş.
hee bide şu boya gibi gelen idrarım bugün yoğuşlaştı çok komik:)):

Ah canımm allah analı babalı büyütsün, bizim yerimize de kokla sıpayı

cnm ya balık yağındansa balık ye herşeyi doğal yolla almak en güzeli. yeterince su içmiyosun demkki...

Ah canımm allah analı babalı büyütsün, bizim yerimize de kokla sıpayı

amin canım koklamaz mıyım yaaa ohh mis gibi:):)

cnm ya balık yağındansa balık ye herşeyi doğal yolla almak en güzeli. yeterince su içmiyosun demkki...

doktor verdi güzelim yaaa balık sürekli yiyemiyorum ki haftaiçi im yapacak bana anca haftasonu...evet su içmiyorum

Haticemmm güle güle giy cicileriniiiiiiiiiiii
bende uyanıp brz çalıştım daha raporlar var bi sürü
ay bugün bi bitseeee

kızlar dün akşam bebek arabalarını araştırdım 3 model beğendim

concord neo travel system

quinny buzz 3

gracco trekko

nasıl sizce? Esma sen nasıl aldın canım bebek arabasını

Son düzenleme:

HOŞGELDİ HÜLYAA....
bn kraft aldım cnm travel sistem 3 tekerlekli. rapid jogger modeli. kraftın twist modeli var onu çok beğenmiştim bnde senn koyduğun ilk resmdeki arabayla aynı nerdeyse. ama mağazadaki adama hiç bir şwklsw tvsiye etmiyorum dedi 1000tl üstündeydi fiyatı. kullanımı rahat değilmiş falan. bnde 3 tekerlekli aldım...

gerçi bn hiç karışmadım araba işine babamız beğendi aldı. kullanım acısındanda bu güzel dedi cnm özelliklerini sorsan bilmiyom
ama kesinlikle travellara bak daha kullanışlı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…