Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

bu arada herkese duyurulur inşaallah maşaallah 2 a'la yazılır ayette öle geçiyo bilmeden anlam bozukluğuna sebep oluyoruz benden sölemesi .....

kokulara karşı hassasiyetim hala devam ediyo canım her sabunu bile kullanamıyorum ağır geliyo.. bugün de kıçımı kaldırmaya halim yok bakalım belki eşime yaptırırım
ben çok tembel oldum ya napcam esma çocuk olunca ben..bi oturuyorum koltuğa akşama kadar bi tek wc kalkıyorum
evim leş gibi oldu.. bide kayınvalidemin günü var off bende yapıcakmış 1 ay sonra.. olmadı çağırcam bi kadın yapsın ben şimdi zaten cam silemem perde takamam

yaa kızlar bide bnm ufaktan sancılarım başladı artık sanırım vücut alıştırma yapıyo arada bir belime bir ağrı giriyo. kasıklarıma iğneler batıyo gibi oluyo.göbeğim bi geriliyo anlatamam...
biz bu sancıları nasıl ayırt etcez yaa:)

Son düzenleme:

2 yıl 4,5 aylık evliyim evlendikten sonra sadece 4-5 ay doğum kontrol ilacı kullandım sonra ben değil eşim korundu ilaç kullanmak istemedim ancak ekim sonundan itibaren bebek için denemelere başladık :) ilk ay tutmadı bu son regl tarihim 28 kasım ama ben 2 hafta önce çok fazla üşütmekten dolayı idrar yollarımda yanmalar sancılar başladı böbreklerime kadar vurdu sancılar acile gittim idrar tahlili yaptırdım lökosit :30-35 eritrosit 20-25 çıktı ben tabi sancıdan kıvranıyorum tuvalete gitmek istemiyorum acil doktoru bana antibiyotik (cipro) sancı için ağrı kesici (splaszmo) ve birde prunol verdi bende gebelik ihtimalim olduğu için kadın doğ.dr.olan kuzenimi aradım cipro yerine aksef al biz aksefi hamile bayanlara veriyoruz dedi ama splazmoyu içme dedi prunolu kullanabilirsin dedi ben bir hafta boyunca aksefi ve prunolu kullandım ayaklarımı hep sıcak tuttum sıcak su torbası otururken yatarken hep ayaklarımın altındaydı hep sıcak ortamdaydım bol bol su içtim elimden su bardağı eksik olmadı sürekli tuvalete çıktım bitki çayları içtim bir hafta sonra doktora gittim idrar tahlilinde lökosit:1-2 eritrosit:3-4 çıktı zaten bu değerler her bayanda olurmuş yani durum temiz regl tarihim 25 aralıktı ben 24 aralıkta yaptırdım bu testi ve aynı zamanda gebelik ve tiroid içinde test yaptırdım TSH:1 ay önce 4,8 di bu ay 3,23 e düşmüş ilaca devam ediyorum beta hcg:<0.100 çıktı reglimden 1 gün önce.
Ancak bugün 27 aralık ve benim daha reglim gelmedi beta hcg <0,100 buna göre gebelik yok ama gelen giden de yok gecikmenin sebebi idrar yolları için ilaç kullanmış olmam ve çok fazla hastalanmış olmam olabilirmi acaba? bu ay da tutsun o kadar çok istedimki eylül bebeğim olsun eylül annesi olayım die gerçekten her ay denemek zor oluyor daha 2 ay denedik bakalım ne zaman tutacak Allah herkese sağlıklı hayırlı evlatlar verir inşallah

canım ilk doğumunu yapcak olanlar genelde 2 3 defa hastaneye gidiyolarmış doğum başladı diye doktorum söylemişti
ben bile şimdiden düşünüyorum nasıl bi ağrı acaba diye.. kız sen 2 ay sonra doğurcan ne güzel bize anlatırsın herşeyi

evde net varsa yazarsın bize herşeyi bebişinin resimlerinide koyarsın bak doğuruncada vakit buldukca gir

rabbim yardımcınız olsun anne adayları valla hamile kalmak zor iş ama en zoru kaldıktan sonraki zaman ama olsun lütfuda hoş kahrıda :)

Kızlar çok yoruldum bitsin artık bugün bi sürü işim var hala
eve gitmek istiyorum
kocişim istanbula gitti bugün

amaaa en güzel yanı annemde kalıcam yehuuuuuuuuuuu, kızları da toplarım eve konu komşu kahveler içeriz şmdi biz akşama
eski bekar günlerimdeki gibi

herkes gitti şu ist a bi ben gidemedim ya sinir oluyorum

idrar tahlilleri geç sonuç veriyo bebiş varsa çıkmamış olabilir. idrar yolları enfeksiyonlarıda regl geçiktiriyo diye biliyorum. inş bebeğin seninledir. bi iki gün daha bekle tekrar tst yaptır bnce. senide çok bekletmez iş bebeğin.

he bide sorcam sorcam hep unutuyorum. bebek mevlüdü yapmayı düşünüyo musun

ewet hülyacım yaa az zamnımız kaldı. rabbm hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsn. hemenck geçti zaman demi:) evde netim var cnm mart sonu görünüyo doğum şuanda mart 10 kadr çalışacam 37 haftamda ayrılmak istiyom inş bi aksilk çıkmaz dayanabilirim. öle olmasada 32 haftada ayrılcam 4 şubata denk geliyor oda bakalım hayırlısı artık. evde var netim yazarım sizeeee nasıl bişi olduğunu ama bnde çok meraklardayım nasıl oluyo sancılar nsıl anlıcam falan diye. belkide sizlerle konuşurken gelir benmkiler anında görüntü show yaparım burda şimdi şu oldu şimdi bu oldu diye.:)
ewet cnm bebek mevlüdü yapıcam allah nasip ederse kurbanda kestircez akika kurbanı bebeğim için. allah gönlümü biliyo ya evde olunca büyük mevlüd yapamam yani kadınlar olur sadece hep hayalimde camide byük mevlüd okutmak var inş istediğim gibi olur. evmde ayrı camide ayrı mevlüd okuturum.

kocanın peşine takılıpta geleydinya ne zaman gelcen sen yaww

rabbim yardımcınız olsun anne adayları valla hamile kalmak zor iş ama en zoru kaldıktan sonraki zaman ama olsun lütfuda hoş kahrıda :)

aynen dediğin gibi kalmasıda taşımasıda zor ama dünyanın en güzel duygusu tarifsiz. 13 ayda geldi bnm meleğim çok şükür şimdide kocaman olduk geriye saymaya başladık. ama hiç derdimz bitmiyo. gelmedi nedne olmadı sunu yapım bunu yapım diyosun gelincede faarklı farklı şeyler istiyosun doyumsuzsuz bz doyumsuz....
allah isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlat nasip etsn.

deryaaa boşver işi gücü yaa:)
bak hatice dün izin vermişti kendine bugnde uğrayamadı topiğe
yani sende gelemdn bi ist bnde sinr oluyorum yaniii....

rabbim gönlüne göre versin esma kıza 1 erkeğe 2 dir akika.ayy ne heyacanlı kız

37. haftada iyice ağırlaşırsın kız nasıl dayanırsın. ay tosun tosun oh mis gibi yatarsın oğluşunla bizede resimlerini gösterirsin artık.. ay ne güzel ya

mevlüd bende yapmak istiyorum bakalım helebi doğurak..

esmam ben burdayımkıııııııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…