- 24 Kasım 2009
- 9.682
- 80
- 683
- Konu Sahibi haticemavi
-
- #14.761
Haklısın alışmam lazım sanırım..Ama işte kayınpederim bile 40 sene olmuş hala her sene k.valideme hediye alınca bende bekledim.Ne bileyim bunun böyle olduğunu.Yok anacım düşünceli erkek milyonda bir çıkıyor demekki
Bulamadım kuzum
Ama işte çok zoruma gitti canım yaaa....Daha ilk sene bi tane gül alsa yine dünyalar benim olurdu....Ama yokkkkk boşuna dememişler "erkeklere acımayacaksın.Hep istiyeceksin" Bundan sonra acımak yok.Görür gününü o
Haklısınız kızlar valla.Tipik erkek modeli işte...Evet bi ara acısını çıkartırım bu işin....
Neyse kızlar bişi sorucam size....Yaşayanınız varsa bi akıl versin..Adetimin bittiği günden beri bel ve karın ağrım var.Ama aynı adet öncesi ağrı gibi heran olacakmışım gibi.Sürekli wc.deyim bişimi oldu diye ama yok...Sizce niçindir bu durum iltihaptan falan kaynaklı olabilirmi.İlk defa böyle oluyorum.Haaa bide ilişkiden sonra bu ağrı artıyor aniden..:44:
valla canım baktın o senin gibi düşünceli olamıyo, değiştiremiyosun madem,
sen onun gibi düşüncesiz olursun olur biter o zaman anlarlar belki kıymetini
bu yumurtlama zamanlarındada oluyo ama ilşki sonrası bendede bazen oluyodu ama onun sebebini bilmyrm fundacım ya dr görün bi istersen belkide iltihap vardır sarı akıntın varmı
Haklısınız kızlar valla.Tipik erkek modeli işte...Evet bi ara acısını çıkartırım bu işin....
Neyse kızlar bişi sorucam size....Yaşayanınız varsa bi akıl versin..Adetimin bittiği günden beri bel ve karın ağrım var.Ama aynı adet öncesi ağrı gibi heran olacakmışım gibi.Sürekli wc.deyim bişimi oldu diye ama yok...Sizce niçindir bu durum iltihaptan falan kaynaklı olabilirmi.İlk defa böyle oluyorum.Haaa bide ilişkiden sonra bu ağrı artıyor aniden..:44:
iltihap olabilir fundacım ihmal etme
anladım cnm..haklısın ihmal etmeye gelmez...
saat, gömlek , pantolon, kazak , hırka seç beğen al:):)
Çokkkk haklısın kuzucum...Zaten bende ne yemek ne masa ne sexy giyim falan hiçbişi yapmadım...Paspal paspal oturdum o gece.Ayağımda esofman elimde örgü ...Neyine bunların yıldönümü Kafiyede güzel uydu bu arada
intihap günün geçer ve idrarına bak biraz rengi koyu olur kasık ağrı falan yapar biran önce dr git bence bol bol sıvı al
kocanada bu kadar relax olmasına sen izin vermişsin canım sık biraz iplerini seneye aynısı olmasın
Kırmızı donlarınızıııııı aldınızzz mı gacılaaaaaaaarrrrrrr
aynısı olmasın bi daha hııııııııııııııııııııııı ona göre bi daha duymiyim hatçe döver hepinizi
Ayyy benim daha çeyizden sıfır km kırmızı donum var ayıptır sülemesi....O gece benim herif çalışıyor gec gelecek ama olsun kendim için süslenicem...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?