Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

valla canım baktın o senin gibi düşünceli olamıyo, değiştiremiyosun madem,
sen onun gibi düşüncesiz olursun olur biter o zaman anlarlar belki kıymetini

Son düzenleme:
Haklısınız kızlar valla.Tipik erkek modeli işte...Evet bi ara acısını çıkartırım bu işin....

Neyse kızlar bişi sorucam size....Yaşayanınız varsa bi akıl versin..Adetimin bittiği günden beri bel ve karın ağrım var.Ama aynı adet öncesi ağrı gibi heran olacakmışım gibi.Sürekli wc.deyim bişimi oldu diye ama yok...Sizce niçindir bu durum iltihaptan falan kaynaklı olabilirmi.İlk defa böyle oluyorum.Haaa bide ilişkiden sonra bu ağrı artıyor aniden..:44:

acındılarmı pis alışıyolar be fundam biz ellerine veryrz bu durumu inan yapan yapıyo valla neler neler şok oluyrm valla bizimkiler böle geldi böle giderler

heheh bizim evlilik yıldönümümüz 20 aralıktı. kolye almış ama ben birşey almadım amann kızlar takmayın erkekler genelde pek önemsemiyo böyle günleri
kolyeyide kayınvalidemle birlikte beğenmişler.. cimrilik yapmış gümüş almış

bu yumurtlama zamanlarındada oluyo ama ilşki sonrası bendede bazen oluyodu ama onun sebebini bilmyrm fundacım ya dr görün bi istersen belkide iltihap vardır sarı akıntın varmı

valla canım baktın o senin gibi düşünceli olamıyo, değiştiremiyosun madem,
sen onun gibi düşüncesiz olursun olur biter o zaman anlarlar belki kıymetini

Çokkkk haklısın kuzucum...Zaten bende ne yemek ne masa ne sexy giyim falan hiçbişi yapmadım...Paspal paspal oturdum o gece.Ayağımda esofman elimde örgü...Neyine bunların yıldönümüKafiyede güzel uydu bu arada

bu yumurtlama zamanlarındada oluyo ama ilşki sonrası bendede bazen oluyodu ama onun sebebini bilmyrm fundacım ya dr görün bi istersen belkide iltihap vardır sarı akıntın varmı

Yok hayatım.Yumurtlama dönemimde farklı ağrı oluyor onu biliyorum..Bu aynı adetten 2 gün önce yaşadığımız ağrı inceden hani deriz tamam geliyor.Aynı öyle...Dur bakalım bat geçsinde bi görüneyim olmazsa dr.a:26:

iltihap olabilir fundacım ihmal etme

saat, gömlek , pantolon, kazak , hırka seç beğen al:):)

Hepisini hepisini istiyorum ama kendime

Ohh iyi yapmışın

aynısı olmasın bi daha hııııııııııııııııııııııı ona göre bi daha duymiyim hatçe döver hepinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…