- Konu Sahibi haticemavi
-
- #14.741
hadi yaa çatala talim o zaman:) gerçi küçük olduğu için gözükmüyor benim ilk ultrasonla baktı göremedi sonra çatala çıkardı
orada gözüktü kesesi sıpanın:)
ben geldiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
hoşgeldinnnnnnnnnnnnnnnnnnn
endokrine gittim. tsh 5.11 hamile kalabilirsin bebeğe bişey olmaz dedi bugünkü randevuda.Sizce ne yapmalıyım?
Pek keyfim yok kızlar çok moralim bozuk...
esmacım hoşgeldin, senin neden bu aralar bu kadar sinirini bozuyorlar anlamadım yazık sana yaagit bişeyler yee günah sana da oğluşuna da
bulnatı yok da öğürtü var esnerken bile öğürüyorum yaa ne tuhaf ama bugün bi tuhafım sanki her an bulantılar başlayacak gibi hissediyorum, bde karnım ve belim ağrımaya başladı böyle olunca korkuyorum yine mi gelecek diyorum geçer inşallah
esmacım hoşgeldin hayırdır noldu niye bu kadar sinirlendin yemek yemicek kadar
Esma bende seni bekliyodum bişey sorcam şimdi fatih karnımdanmı bakar yoksa yan odadaki çataldamı napçam ben şimdi hadi tecrubem benim :))
ultason cihazı yok alltan bakacak ondan sordum çatal var :))))))))))))))
nörüyonuz bakem
öff haldır haldır hediye aramaktan yemek yiyemedim öğlen arasında(
açım açççççççç
sormayın yaa bitane dangalak bi ustamız var. Hareketleri konuşma tavrı çıldırttı beni bide çoçuk gibi departman sorummlusuna altardı konuyu bi ton öğüt dinledik sayesnde.
Haticem fatih genlde karından bakar cnm. Alttan bakacaksada çatala çıakrmaz onun odasındaki aletlede bakabiliyo alttan öle olur yani. Tecrübelerim bana fatihin çok mecbur olmdığı sürece alttan bakmadığını gösterdi:) telaşlanma. Bugne değern daha çok yükselmiştir ve göbişinden görünür bebeğin die düşnüyorum ben:) bide bnm değerim 1000lerdeyken keseyi göbeğimden gördük die hatrlıyom ya. çünkü ilk değerim 19küsürdü. Sonra 85 küsr oldu hesap yaptı 2gnde bi 2kat artsa 600den sonra görürüz dediğini hatrlıyom yanlış değilse eğer:) bide alet farkı var bu işlerde usgnin özelliği:d
Uffff yaaaa benim moralim bozulmasında kimin bozulsun..Pazar günü 1.evlilik yıldönümümüzdü ve odun kocam hiçbişi almadı bana ...Kuru kuru tebrik etti ...Ben sanki pırlantalar elmaslar bekledim ..1 maydanoz sapı bile getirmeyi akıl edememiş
nasıl bi hediye bakıyorsun.isminin baş harfinden kol düğmesi yaptırmıştım doğumgününde
Uffff yaaaa benim moralim bozulmasında kimin bozulsun..Pazar günü 1.evlilik yıldönümümüzdü ve odun kocam hiçbişi almadı bana ...Kuru kuru tebrik etti ...Ben sanki pırlantalar elmaslar bekledim ..1 maydanoz sapı bile getirmeyi akıl edememiş
bende burdayım kızlar kaç gündr baş agrısı başladı biri bityr öteki başlıyo kızlar beni özlemiştr dedim ama gören bile yok galiba tekrar çıkmalıyım
sennki yine normal hayatım benmki tam önde gideni ben söledm öle kutladı erkek milleti işte ne anlar hoşaftan
bende burdayım kızlar kaç gündr baş agrısı başladı biri bityr öteki başlıyo kızlar beni özlemiştr dedim ama gören bile yok galiba tekrar çıkmalıyım
Ben geldiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
nörüyonuz bakem
öff haldır haldır hediye aramaktan yemek yiyemedim öğlen arasında(
açım açççççççç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?