Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

esmacım hoşgeldin hayırdır noldu niye bu kadar sinirlendin yemek yemicek kadar

sormayın yaa bitane dangalak bi ustamız var. hareketleri konuşma tavrı çıldırttı beni bide çoçuk gibi departman sorummlusuna altardı konuyu bi ton öğüt dinledik sayesnde.

Esma bende seni bekliyodum bişey sorcam şimdi fatih karnımdanmı bakar yoksa yan odadaki çataldamı napçam ben şimdi hadi tecrubem benim :))

ultason cihazı yok alltan bakacak ondan sordum çatal var :))))))))))))))

haticem fatih genlde karından bakar cnm. alttan bakacaksada çatala çıakrmaz onun odasındaki aletlede bakabiliyo alttan öle olur yani. tecrübelerim bana fatihin çok mecbur olmdığı sürece alttan bakmadığını gösterdi:) telaşlanma. bugne değern daha çok yükselmiştir ve göbişinden görünür bebeğin die düşnüyorum ben:) bide bnm değerim 1000lerdeyken keseyi göbeğimden gördük die hatrlıyom ya. çünkü ilk değerim 19küsürdü. sonra 85 küsr oldu hesap yaptı 2gnde bi 2kat artsa 600den sonra görürüz dediğini hatrlıyom yanlış değilse eğer:) bide alet farkı var bu işlerde usgnin özelliği

içime su serptin

Uffff yaaaa benim moralim bozulmasında kimin bozulsun..Pazar günü 1.evlilik yıldönümümüzdü ve odun kocam hiçbişi almadı bana...Kuru kuru tebrik etti...Ben sanki pırlantalar elmaslar bekledim..1 maydanoz sapı bile getirmeyi akıl edememiş

sennki yine normal hayatım benmki tam önde gideni ben söledm öle kutladı erkek milleti işte ne anlar hoşaftan

bende burdayım kızlar kaç gündr baş agrısı başladı biri bityr öteki başlıyo kızlar beni özlemiştr dedim ama gören bile yok galiba tekrar çıkmalıyım

nasıl bi hediye bakıyorsun.isminin baş harfinden kol düğmesi yaptırmıştım doğumgününde

hiç vaktim kalmadı bişi yaptırmaya haticem
kol düğmesi pek takmıyo ya geçen yıl görmüştüm bende onu çok hoşş..
nası bişe aradığımı da bilmiyorum bu saatten snra üst baş olcak başka bişey düşünemiyorum..
pantolon gömlek vs gibi heralde.
ay heryer de nasıl kalabalık millet yeni yıl diye kendini parçalıyo alışveriş yaparken
noluyosa sanki..
sırf gereksiz masraf ona buna şuna herkese hediye ne gerek var yani
çökerttiler milleti

ahh cnm evlilik yıldönümnde hediye alınmasına ne gerek var ki ya
güzel bi yemek fln olabilirdi tabi ama hediye için kendini sıkma doğum gnü fln olsa neyse
ama öyle kuru bi tebrikte olmamış yani
kınadım kocanı
hoşş erkekler böyle günleri pek önemsemez bizim kdr o yüzden sende alışıcaksın rahat ol tatlım
kendini değersiz hissetme boşuna onla alakası yok
tamamen dediğin gibi odunluk mayalarında var

sennki yine normal hayatım benmki tam önde gideni ben söledm öle kutladı erkek milleti işte ne anlar hoşaftan

Ama işte çok zoruma gitti canım yaaa....Daha ilk sene bi tane gül alsa yine dünyalar benim olurdu....Ama yokkkkk boşuna dememişler "erkeklere acımayacaksın.Hep istiyeceksin" Bundan sonra acımak yok.Görür gününü o

Son düzenleme:
bende burdayım kızlar kaç gündr baş agrısı başladı biri bityr öteki başlıyo kızlar beni özlemiştr dedim ama gören bile yok galiba tekrar çıkmalıyım

aaaaa hemen kaçmalar fln noluyoruzzzzzzzz seni bıdık seniiiii
otur bakim evin küçük çocuğusun sen, görüyoruz bz seni ayrılma göz önnden :)

ah o baş ağrısı hiç çekilir dert değil , allah yardmcn olsun canım..

Ben geldiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

hoşgeld,nnnnnnnn

nörüyonuz bakem

öff haldır haldır hediye aramaktan yemek yiyemedim öğlen arasında (

açım açççççççç

buldun mu bişeyler

Pek keyfim yok kızlar çok moralim bozuk...

ilk sene de yapılmayacak bi hareket ama erkekler hep böyle genelde , acısını çıkartırsın bi ara sıkma canını

geçmiş olsun canım 9 ay boyuınca bitmeyecek bu sıkıntılar sanırım

ahh cnm evlilik yıldönümnde hediye alınmasına ne gerek var ki ya
güzel bi yemek fln olabilirdi tabi ama hediye için kendini sıkma doğum gnü fln olsa neyse
ama öyle kuru bi tebrikte olmamış yani
kınadım kocanı
hoşş erkekler böyle günleri pek önemsemez bizim kdr o yüzden sende alışıcaksın rahat ol tatlım
kendini değersiz hissetme boşuna onla alakası yok
tamamen dediğin gibi odunluk mayalarında var
[/QUOTE]

Haklısın alışmam lazım sanırım..Ama işte kayınpederim bile 40 sene olmuş hala her sene k.valideme hediye alınca bende bekledim.Ne bileyim bunun böyle olduğunu.Yok anacım düşünceli erkek milyonda bir çıkıyor demekki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…