- 5 Nisan 2011
- 3.245
- 544
- 123
- Konu Sahibi haticemavi
-
- #14.781
kızları farkettnmi tatlım hamişler serpil hatice sıradada sen derya rose melek varsınız bide kristal bebiş
Hepisini hepisini istiyorum ama kendime
vayyy gacıya bak ne kadann bencilsin insan kocasına alır bunlardan
Ohh iyi yapmışın
Kırmızı donlarınızıııııı aldınızzz mı gacılaaaaaaaarrrrrrr
tmm canım ben 250 tane okurum sen sıkma canını rabbim dualarımızı kabul etsin
melekkk bısı duymustum yasayanlarıda bılıyorum ama dogrumudur bılemıcem
erkek cocugu bas agrısı yapar cok derler ve arkadaslarımın cok cektıgınıde bılırım
canım benim saol allah razı olsun ama kişi başına 1 yasin okunacak bitanem sen okumak istiyosan 1 tane okucaksın canım benim gönlün zengin Allah razı olsunkurandan arapça olarak kişi başı 1 yasin okunucak 500 kişi 500 yasin olucak yani canımsın ya valla çok saol ama istersen söyle yapalım benim için 1 tane bir kişi daha var oda niyetlendi 500 yasine 1 tanede onun için okursan çok sevinirim yani toplam 2 yasin okuyabilirsen çok sevinirim
sanmıyrm canım ya dogum yapan bi arkadaş vardı kızı oldu oda ilk aylar feci baş agrısı yaşadı kısmet tabi
Oyyyyyyy ağzın bal yesin emiiiiİnşallah bitanem inşallah...Hamişler sağlıkla kucaklarına alsın ..Olmayanlarda ocakta müjdeli haberi versinnnnnn
hmmm senın ıcene ne doguyorsa emın ol o oluyor
ben ılk gebe kaldım ve bu kız dedım ruyalarımda hep kısceler uzerıneydı ve yanıltmadıda rabbım
bende okurum 1 senın ıcın 2 arkadasın ıcın arapcadan
allah gonlune gore versın
tanselcim sen aşerdinmi ne yedin daha çok önce ve sonra
Tanselll hoşgeldin canım evet bu akşam dr gidicem feci heyacanlıyım inşallah herşey yolunda gider.
Yasin isteyen arkadaş hem sana hem ark bende okurum canım 2 de bana yaz
senn dedklernn hepsi bende var ve sanırım buna göre sana rakip gelicek tadını çıkaramadan ikinci prenses getrcem heralde bende portakal delisi oldum mandalina kivi ve ayva yedm ve yiyrm gerçi portakal geçti ama tatlı yiyyrm bendecnm erkek cocukta anne proteın agırlıklı beslenırmıs ve ben et manyagı sut manyagı sımdı agzıma koyamıyorum 1 yada 2 olmak uzere kofte yıyorum
kızda ıse meyva ıstermıs annenın canı ben portakaldan nefret eden ınsan hatta ben asla meyva yemezdım sımdı portakal mandalına muz elma delısı oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?