Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

melekkk bısı duymustum yasayanlarıda bılıyorum ama dogrumudur bılemıcem
erkek cocugu bas agrısı yapar cok derler ve arkadaslarımın cok cektıgınıde bılırım

Hepisini hepisini istiyorum ama kendime

vayyy gacıya bak ne kadann bencilsin insan kocasına alır bunlardan

Ohh iyi yapmışın

Kırmızı donlarınızıııııı aldınızzz mı gacılaaaaaaaarrrrrrr

biz ofiste birbirimize aldık da o gün nasıl giyeceğim kalabalık ortamda bilemiyorum

tmm canım ben 250 tane okurum sen sıkma canını rabbim dualarımızı kabul etsin

canım benim saol allah razı olsun ama kişi başına 1 yasin okunacak bitanem sen okumak istiyosan 1 tane okucaksın canım benim gönlün zengin Allah razı olsun kurandan arapça olarak kişi başı 1 yasin okunucak 500 kişi 500 yasin olucak yani canımsın ya valla çok saol ama istersen söyle yapalım benim için 1 tane bir kişi daha var oda niyetlendi 500 yasine 1 tanede onun için okursan çok sevinirim yani toplam 2 yasin okuyabilirsen çok sevinirim

kese gormeye gıttık
kalp atısı gormeye gıttık
buyumusmu gormeye gıttık
ama kızlar cınsıyet ogrenmeye gıtmek kadar heyecanlı bısı yok resmen tıtreyerek gırdım odaya
asla unutmuycagım o gunu harıka bırgundu hayatımın doruk noktalarından bırıydı

selam kızlar nasılsınız...ben cok keyifsizim bu bebeiş mevsuzu yüzünden k.k ya bile giresim gelmiyo...rabbim yeni yılda yüzümüzü güldürür inş hayırlısıyla...

bende okurum 1 senın ıcın 2 arkadasın ıcın arapcadan
allah gonlune gore versın

sanmıyrm canım ya dogum yapan bi arkadaş vardı kızı oldu oda ilk aylar feci baş agrısı yaşadı kısmet tabi

hmmm senın ıcene ne doguyorsa emın ol o oluyor
ben ılk gebe kaldım ve bu kız dedım ruyalarımda hep kısceler uzerıneydı ve yanıltmadıda rabbım

hmmm senın ıcene ne doguyorsa emın ol o oluyor
ben ılk gebe kaldım ve bu kız dedım ruyalarımda hep kısceler uzerıneydı ve yanıltmadıda rabbım

aslında içime dogan degilde canım gönlümün istegi var sadece oda tabi kısmet her şey allahtan ya rabbim ne verrse ondan gelen herşey güzeldr ama ögrenseydikte rahatlasaydım en azından

bende okurum 1 senın ıcın 2 arkadasın ıcın arapcadan
allah gonlune gore versın

canım Allah razı olsun bitanem rabbim muradını versin çok saol 1 kendim için 1 tanede ark. için yasin yazıyorum o zaman süresi yok zaten ben okumuş kebul ett,im canım sen ne zaman okursan ok çok saol canım

tanselcim sen aşerdinmi ne yedin daha çok önce ve sonra

cnm dun okudugum bır yazıda annenın ılk aserdıgı eger meyva ıse kız et ıse erkek yaıyordu
bende ılk aserdıgım sey kayısı oldu eksı ve kutur kutur dedım ama malesef mevsım olmadıgı ıcın kompostosunu yemek zorunda kaldım buzluktan cıkma buldular ıyyy oda kotuydu
hamıle oldugumu bılmeden tursu asermıstım
ılk kayısı
kabak tatlısı
elma sekerı

Tanselll hoşgeldin canım evet bu akşam dr gidicem feci heyacanlıyım inşallah herşey yolunda gider.

Yasin isteyen arkadaş hem sana hem ark bende okurum canım 2 de bana yaz

cnm erkek cocukta anne proteın agırlıklı beslenırmıs ve ben et manyagı sut manyagı sımdı agzıma koyamıyorum 1 yada 2 olmak uzere kofte yıyorum
kızda ıse meyva ıstermıs annenın canı ben portakaldan nefret eden ınsan hatta ben asla meyva yemezdım sımdı portakal mandalına muz elma delısı oldum

Tanselll hoşgeldin canım evet bu akşam dr gidicem feci heyacanlıyım inşallah herşey yolunda gider.

hersey yolundadır cnm sen hıc merak etme ıcını ferah tut ama alttan muane ısını ben anlamadım 5 aylık oldum hıc alttan muane etmedı dr
mecbur kalırsa alttan baıyorlar yoksa zaten ılk 3 ay ıyı deıl dıyorlar bılmıyorum ama rahımde kayma yapıyormus dogrumu bılmem

senn dedklernn hepsi bende var ve sanırım buna göre sana rakip gelicek tadını çıkaramadan ikinci prenses getrcem heralde bende portakal delisi oldum mandalina kivi ve ayva yedm ve yiyrm gerçi portakal geçti ama tatlı yiyyrm bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…