Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

sürekli dua ediyorum hatice okuyorum sürekli bebeğime başka yapacak bişey yok

elinden gelen en güzel şey canım devam et bende öle yapıyrm ve bak rabbim kabul edryr bugünleri gördn o günleride görcen inş canım benm şimdiden stres yapma kendine gör bak bebişin kalp atışıyla gelcen bize

inşallah melekcim yaaa ben doğru düzgün bişey hissetmiyorum kasık ağrım yok hani klasik hamileik ağrıları yaşamıyorum pek
buda beni tedirgin ediyor bariz bir mide bulantım yok sanki bişeyler ters gidiyormuş gibi, karamsarlığım başladı yine kendimi
toparlamam lazım ama doktor da 2 hafta sonra gel dedi insan meraktan çatlar

canım benm şimdi sata göre 6 haftalıksın demi ultrasonda kaç çıktı

ÖZGE HOŞGELDİN TATLIMMM:)

işyeri bangır bangır yaa çalışamıyorum çalışmam lazım ama olmuyo çok gürültü yapıyolar. hele kahkalar var cınladı kulaklarım resmen.
bizim şirket yahudilerin kızlar o yüzden çok özel bişi boel birsürü ağaç süslemişler showrroomda. hiç akıl işi değil yaa koca bigün boşa gidiyo kmse çalışmıyo

hadi kızlar bişi yazın serpillllllllllllll

yazdım melek yazdım:):)

amann boşver şirketi sen mi düşüncen patronu düşünmüyor , dinlen sen fırsattan istifade kaç gündür çıldırttılar seni kuzum göbeğini gere gere otur ohhh:)

doktora 5+2 de gittim çok küçük daha ultrason bile ölçemedi haftasını dedi, şuan sata göre 6+3 üm canım
sadece kese ölçüsü çıktı 0.42 cm

tamamda bitanem eger ultrasonda satla aynı çıktıysa eger normalde şimdi embriyo oluşmuş olmallı çünkü bende 5+6 gittm kese vardı 7 gittm kendisini ve kalp atışını aldım ama tabi bu kişiden kişiye degişyr seni anlıyrm eger rahat etmeyeceksen git pazartesi embriyoyu görrsn ama tabi bitmiyr stres inan ben kese gördm embriyo dedm bu kezde kalp atışı dedm bu kezde cinsiyet diyrm bitmyr yani ama sen netleştrmek istysn anlıyrm seni eger sıkıntı edyrsn git bebişi gör bakarsın kalp atışıda alırsın erkenden alamazsanda biraz bekler sonra gidersn yinede sen bilşrsn tatlım rahatlaman için diyrm

hoşbuldk canım benm sana yazdım görmedn sanırım ya ne anlamsız şeyler öle batıl şeyleri bizlere yerleştrmeye çalışıyrlr boşver canım geç gitsn allah onların ellerine bırakmasın ülkeyi şeytanlarından uzak tutsun bizi

işte ultrasonda hafta çıkmadı ölçemedi küçük diye doktorda iki hafta sonra gel dedi 7 haftaya girmiş olacağız zaten sanırım işini garantiye alıyor doktor hem bebeği hem kalp atışını duymakiçin , erken gidersm kovar beni yaa ilk gittim ne bu acele ne bu stresin dedi perşembe yi bekle dur şimdi üffffffff inşallah kalp atışlarını duyarım yaa nasıl hamilelikse bu azcık hamilesin diye dürter vücudu bu arada gece göğüslerim çok uyuştu yataktan bi kalktım hissetmiyorum tek bu var zaten belirti olarak

esmacım dinlen canım bırak napıyolarsa yapsınlar sende göbüşünü daya bebişle çıkar keyfini kızlar sesnz çıkmıyo haticeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

hımmmmm tamam işte benm dedgmle aynı oluyo ben net anlamadım kaçta gittgni işte 7 yi geçmş oluyosun ayrıca canım herkeste aynı şeyler olmuyo illaki bişiler hissedilemiye biliniyo ama zaten bebiş çıkmamış tatlım başlar artık belirtmeye kendini stres yapmaaaaaaaaaaaaaaaaa oky

melekçim hoşgeldin nasılsın canım ayaklarım yere basmıyor benim.
serpilcim bendede hiç belirti yok arama gayet normal herşey ama bugün bile gitsen görürsün bence ama kalp sesi hemen duyulmuyormuş canım onun için canını sıkma sakın bana en az 2 haftayı geçmesi gerekir dedi yoksa duyulmaz dedi.
6.44 mm yazıyor kağıtta bu ne demek

yazdım melek yazdım:):)

amann boşver şirketi sen mi düşüncen patronu düşünmüyor , dinlen sen fırsattan istifade kaç gündür çıldırttılar seni kuzum göbeğini gere gere otur ohhh:)

gerile gerile oturuyomm bnde ee napım bukadr çalışma isteği varken içimde çalışamıyom yaa gürültüden konsantrasyonumu bozuyolar

özgecim gördüm cnm yazdığını ama alıntı yapmamışım:) çok saol tatlım inş herşey harika olcak. stres sıkıntı yapmıcam desemde oluyo bişekilde çalışınca. dün beni sinir eden adam bugn aramış hiçbişi olmamış gibi nasılsın şöle böle diye konuşuyo daha bi sinir bozucu ama bnde dalgaya vurdum sinir ettm onu

tamam melekcim dua et bizim için olur mu:) hayırlısı ile güzel haberlerle gelirim perşembe günü inşallah

iyi ettn bırak ya canım degermi sinirlenmeye adama bak bide pişmiş kelle varya onun gibi sırıttı ha arayıp yani bunlar için degmez heleki bebiş varken dikkat et bebişim tosuna sinirlenme canım iyi degl sen relax olmaya çalış yada gırgıra al en güzeli

anlıyorum seni canım allah arttrsn canım sevncini ayrıca o kesenin ölçüsü

tamam melekcim dua et bizim için olur mu:) hayırlısı ile güzel haberlerle gelirim perşembe günü inşallah

hiç merak etme tatlım bugüne nasıl geldiysek o günede allahın iznyle hayırla gelcez inş canım gör bak bu kezde başka şeyler düşüncen telaş yapma duam hep sizinleeeeeeeeeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…