Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

Canım dikkat et boğazları üşütme yeni yıla hasta girme sakın allah korusun tüm yıl öyle geçmesin haaaaa :)
yaa akşam bendede bimide bulantıısı valla kocam diyo hamile olmadıgına eminmsn yaa dedim de gethhh
midem ağzımda oturdum bütün gece ölüyodum
hahaha :)

canım benm çıkmamış candan umut kesilmez belli mi olur belki bi halayda senn için atarız

ha bu arada benim tablomu değiştitirn ben yarın 6 hafta olucam

binlerce şükür rabbime allahım bugünleride gösterdi binlerce şükür çok tuhaf siyah nokta kadar bişey gösterdi ekranda bakk bu bebeğin dedi oluşmuş dedi 5 hafta yarın 6 hafta dedi.

bizi görmen lazım ama fatih le ben yapıştık ekrana siyah noktaya bakıyoruz ilk fotağramız oldu artık bebeğimin :))))))))

6 hafta mı anammm haticem sen erken mi döllendin kız maşallah
eee aynıyız biz o zaman ben 6+3 üm bugün ohh ohh ne güzel

Canım benim can çoktan çıktı yeni bitti reglim yani :)

Aneeeeeeeeey bizim sıpaya bak 6 haftalık olmuş yavvs
erken döllenmişin kuzum sen normalde satından beri anca 5 hafta olmuyomu bugün :)
herneyse o iyi olsunda 5-6 hepisine kabuluz dime :))

Fotosunu yesinler onunn fotojenikkkkkkkkk yiğenim benm :)

bebeeeğiiimmmm ne güzel yaaa çok mutluyum bnde çokkkk.... cnm hiç tablonla oynamayalım bnce:) sata göre tut hesabını sonra kafan karışıyo bizde başta hep 1 hafta önden gittik şimdilerde 3 gn öndeyiz. kafa karışıklığı yapıyo yani. sata göre takibini yap.
bnde dün dr aynı şeyi konuştum ilk gördüğümüzde bi noktaya işte bebek demiştiniz şimdide elini ayağını yüzünü gösteriyosunuz dedik oda bana mucizelere inanaırmısınız bilmeme ama işte bu gerçek bir mucize dedi. inş o ekranda kocaman olduklarınıda görürsünüz kızlarrr okadr güzellkiii:)
bide bnm oğlummm hep gülüyooo okadr netki güldüğü :) doktorda poz veriyo gülerek dedi çok güzel yaa... bu mucizeyi anlatamıyosun bile ...isteyen herks tatsın bunu inş.

sendemi akşam fatihteydin niye aramadın saat 7.30 gibi ordaydım galiba ay inşallah bizde o günleri görürüz 2 hafta sonra çağırdı kalp sesini duymaya :))))))))))))

bende mucize mi bi görebilsem iki hafta sonraya çağırdı yaa bir hafta daha bekle başka doktora gitmem için şeytan dürtüyor valla
hiçbişey hissetmiyorum çünkü hissetmememde normal biliyorum ama içim rahat etmiyor sadece ufak bi kese gördük içi dolu mu
boş mu belli değil

ben onun gülen suratını ısırırım yaaa allah ım sen ne büyüksün resmen boz veriyor annesi çok karizma olacak bizimki:):)ayy heyecanlandım esma yaa
öyle güzel anlatıyorsun ki bizde görebilecek miyiz o günleri

perşembe günü gidiceksin demi sen ayın 5 inde bende ayın 12 sinde gitçem.
bende hiç bişey hissetmiyorum sadece kasıklarım acıyor bana folbol ve progynex diye ilaç verdi içini rahat tut.zaten siyah nokta görüyosun )))))))

evet canım 5 inde gideceğim çok heyecanlıyım keseden başka bişey görmedik bebek daha var mı yok mu bilmiyoruz bide kalp atışlarını duymamız lazım tabi,
kızacaksınız ama boş gebelik falan bunlardan çok korkuyorum bizim doğumda aynı güne gelirse hiç şaşırmam haticem aynıyız yaaa vayyy beeee:):):)
bende folik asit ve omega 3 kullanıyorum

sendemi akşam fatihteydin niye aramadın saat 7.30 gibi ordaydım galiba ay inşallah bizde o günleri görürüz 2 hafta sonra çağırdı kalp sesini duymaya :))))))))))))
cnm bn hastane çıkışı seni görmek için gelecektim ama sancım olunca uzandım gelemedim. saaat 10 gibide iyice huzursuz olunca gidelim bi bakalım dedik öle gittik. çok şükür korkulacak bişicik yok. fıldır fıldır dönüyodu beyimizin keyfi çok yerndeydi sanki o sancıları bana yaşatan o değil gibi huzurlu gülümsüyodu küçük meleğim....

cnm kötü şeyler düşünme. sabret azcık daha. bu sabırsızlığını son zamanlarda kullan :) çok iyi anlıyorum seni bn senden daha kötüydüm bahsetmiştim bunlardan sana. ama inan sabret keyfini yaşa şimdik. zaman geçmiyo gibi geliyo ama okadr çabuk geçiyoki. hiç telaş yapma. 10 haftaya kadr zaten nokta gibi görcen sonrasında bebek olrak görcen.aralıklarla gör ki mucizeyi en derinlerde yaşa:) biz kucağımıza alcaz sizin anlattıklarınızı okuyup o günleri yaşıcaz yeniden , özlicez o heycanı:)
bide bnm tosunumun hiç utanması yok alın size pipim der gibi acıyo bacakalrını :) kareteci falan olcak yada eli maşalı yiğit okadr kuvvetliki harektleri rabbm tüm bebeişleri korusun annelerine babalarına bağışlasın aminnnnn.....

çok şükür bi aksilik yok vursaydın totosuna yaramazlık yapmasın bi daga :)))

serpil sende kötü şeyler getirme aklına sakın hep iyiyi düşün dua et yapabileceğimiz sadece bu

waayyy parti var demek vay canına bee bizde köleizavra gibi çalışalım ben yarında çalışıyorum ayrıca siz parti ohhh ohhhhhhhhhhhhh valla benim yerimede iki göbecik atın

esmacım açıkcası keyfini şuan pek yaşayamıyorum doktor evet bebeğin burda kalbi atıyor demedikçe de rahat değilim Rabbim büyük mutluluğumuzun devamını nasip eder inşallah ama yine de hergün bebeğimle konuşuyorum sabah uyanınca ve akşam yatmadan beni sakın üzme bırakma diyorum güzel güzel büyü

neysee duygusala bağlamayayım vayy küçük beye alın size pipi diyor sünnet ettircez onu bakalım o zaman açıcak mı öyle rahat amin inşallah Rabbim uzun ömürler versin onlara

ayyyyyyyyyyyy bu çok güzel canım ya allah devamını getrsn mutlulugunuzu arttrsn inş

oyyyyyyy maşallah tosunuma ama canım ya böle durumlarda DİNLEnmen gerek yaaaa biliyosunki yorgunluk başka şeylr çıkarıyr baktın yoruldun biraz dinlen geçmş olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…