Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

ya esmacım ama niye böle yapıyosun yav biliyosunki sen hamişsin bebiş beklysn bebişinin saglıgı herşeyden önemli gereksiz şeylere sinirlenme tatlım ya en ufak bişi bile etkiliyo şu anda

en zoru bu işte , Rabbim yardımcın olsun canım az daha bekle 9.hafta da bile kalbi atanlar oluyormuş Rabbim çok büyük , hakkında hayırlısı olur inşallah

Âmin tek umudum bu zaten ama bilemiyorum

Evet canım missed abortion. Kuzumun varlığına bile alışamamıştım daha, hemencecik gitti.. Birkaç Dr aynısını söyledi. Pazartesi gunü zeynep kâmile de gideceğim, sonuc değişmezse mecburen kürtaj olacağım. Peki sana ne kadar korunman gerektiğini söylediler tatlım?

kuzularım günaydınnn ben geldim...

haticeee nerdesn canım gördünmü mercimek taneni :)

akşam sancılandım kızlar doktora gittim. ama korkulacak bişi değilmiş çok şükür bnm pıtırcığım büyüdüğü için artık gün içinde çok yorulunca böle ağrılarım artabilirmiş bol bol dinlenmem gerekiyormuş :) kasığıma baskı yapıyodu veletim bide karnımın sol tarafı öle bir gerildiki bel ağrım oluncada panikledm. nasıl bişile karşılasacağımızı bilmiyorum o yüzden herağrı korkutuyo bni artık.:) tek taraflı ağrılar korkulacak bişiy değilmiş ve dinlenince ağrı geçmiyosa telaşlanmak gerekirmiş.
bu arada tosunum 1kg olmuş 35 cm boyu.

Günaydın kuzularrrrrrrrrr
esmacım günaydın cnm geçmiş olsun aman dikkat et kendine yaa kimse için değmez relax ol :)
oğluşun artık zorluyo seni iyice eee kolaymı tosuncuk geliyo :)
Haticeyii merak ettimmmmm yaa gelmedi halaa çatlatacak bizi bu deli kız
bugün bizim de ofiste yılbaşı partisi var kendi çapımzda bişiler yapcaz pek pc başında olamıcam anlıcanız
fazla kaynatmayın hee kıskanırım :))

bizimde var yılbaşı partisi bugün off çok sıkılıyorum yaaaaaaaaaaaaaaa.... bizim ofis acayip kasıntı daralıyorum.:)
bi görsen millet işe değil hergün baloya geliyo sanki

günaydın kızlar bende burdayım test yaptım negatif çıktı bu sefer o kadar üzülmedim rabbimin takdiri ne zaman isterse ben o zaman hazırım daha kırmızılarda gelmedi bakalım ocak 4 veya 5 e kadar gelmezse kan testi yap gel demişti dr hayırlısı herşeyin nasılsınız bakalım :..

günaydın kızlarrrr..

esmacım geçmiş olsun canım dikkat et kendine oğluşun artık iyice büyümeye başladı sığmıyor göbüşüne
son aylar bol tekmeli geçecek sanırım:) başkaları içinde yıpratma kendini boşverrrrrrrrrrrrrrr

yokh bugün parti var demek eğlen coş

bende yılbaşına hasta gireceğim sanırım boğazımm ağrıyor , yolda böhüre böhüre geldim
pek fenaydın bulandı da bulandı yedim bişeylerde azcık rahatladım

haticeeeeeeeeeeeeeeeeee gel artık o sevinçle mesaj atmayıda unuttun bana çatlatma hadiiiiiiiiiiiiiii

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ben geldimmmmmmmmmmmmmmmm
akşam bebeğimi gördüm dr bi tane siyah nokta gösterdi işte bu bebeğiniz herşey çok güzel dedi ben kese beklerken bebeğimde ben burdayım dedi çok mutluyum çokk

az önce çiçekçi geldi kocam bana kocaman bi çiçek göndermiş masam mis gibi kokuyor çok mutluyum çokkkkkkkkkkkkkkkk
kocacım seni çok seviyorum

hoş geldin canım çok sevindim hadi rabbim kucağına aldığınıda göstersin inş waaaaaaaaaaaawwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww çiçek yakışır enişte beye

:)
amanda amannn allah nazarlardan saklasın seni ve bebeğini... eşinede saygılar tabi tebrik ediyorum. dün bebeğini gören mutlu bir anneye güzel kokan çiçkler göndermek büyük bir incelik:)

maşallahhhh haticemm yaaa çok sevindiğim yerim ben o noktayı yaaa çok şükür bin şükür
kesenin içinde nokta mı gördün haticem anlatsana , kaç haftalık peki...

eşini de alkışlayalım hemen aferin ona:)

çok teşekkür ederim hepinize kızlar çokkkkkkkkkk mutluyummmmmmmmm çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

akşam görünce ağladım hala inanamıyorum diyorum dr hala bi rüya sanki diyorum kıss kısss güldü bana :)))))))))))))

bizimde var yılbaşı partisi bugün off çok sıkılıyorum yaaaaaaaaaaaaaaa.... bizim ofis acayip kasıntı daralıyorum.:)
bi görsen millet işe değil hergün baloya geliyo sanki

Sorma yaa bizdede var öyle bikaç tip :)
Ama bugün free friday kotlarımızı geçirdik üstümüze geldik yemişim partisini :))

Canım dikkat et boğazları üşütme yeni yıla hasta girme sakın allah korusun tüm yıl öyle geçmesin haaaaa :)
yaa akşam bendede bimide bulantıısı valla kocam diyo hamile olmadıgına eminmsn yaa dedim de gethhh
midem ağzımda oturdum bütün gece ölüyodum
hahaha :)

HATİCEMMMM BİTANEMMM
Rabbim mutluluğunuzu bozmasın inşşş daha daha daha çok mutlu olun
gözlerim doldu okurken heyecanını
rabbim daim etsin yavrunu kucağında görmeyi nasip etsin hiç ayırmasın sizi
eşine de ayrıca tebrik koyuyorum

herkes hasta zaten benim olmaman mümkün mü şifayı kaptım , midemde bulanıyor hafiften
bugün bitmez bana üstüne görmeyen sen bakiyim bulantı felan neden olmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…