- Konu Sahibi haticemavi
-
- #14.901
yaww kızlar burnum şırıl şırıl kanadı şimdide midem bulanıyo başım ağrıyo.
çok sinir yaptım bugün kndime herhalde. oğlumun tekmeleride çok kuvetli bugn maşallahhh oda acıtıyı karnımı...
eve gitmek istiyorummmmmmmmmmmmmmmm
canım çok geçmş olsun bende kürtaj oldum ilk bebişime zor bişi ama kısmet herşey zaten yeni evliymşsn olur canım merak etme zamanını beklyr demekki
en zoru bu işte , Rabbim yardımcın olsun canım az daha bekle 9.hafta da bile kalbi atanlar oluyormuş Rabbim çok büyük , hakkında hayırlısı olur inşallah
merhaba canm hosgeldin...anlattgin durumun bu topicteki en canli ornegi benim teshisin missed abortus olmali tam da benim yasadigim durumun aynisi.... uzulme hic cok guclu olman lazim bnde 2 ay once kurtaj oldum eger teshisten yana suphen yoksa sana tavsiyem erteleme cunku Allah korusun ole bi durumda bebgin seni zehirlemesi de sozkounusu olabiliyo seni korkutmak istemem ama birden fazla doktora danis ve geregi nyse bi an once yapilmasina izin ver Allah herseyin sabrini veriyo merak etme bende dayanam diyodum geldi gecti bilee..
rabbim yar ve yardimcin olsun...
Pek keyfim yok kızlar çok moralim bozuk...
Günaydın kuzularrrrrrrrrr
esmacım günaydın cnm geçmiş olsun aman dikkat et kendine yaa kimse için değmez relax ol :)
oğluşun artık zorluyo seni iyice eee kolaymı tosuncuk geliyo :)
Haticeyii merak ettimmmmm yaa gelmedi halaa çatlatacak bizi bu deli kız
bugün bizim de ofiste yılbaşı partisi var kendi çapımzda bişiler yapcaz pek pc başında olamıcam anlıcanız
fazla kaynatmayın hee kıskanırım :))
Günaydın kuzularrrrrrrrrr
esmacım günaydın cnm geçmiş olsun aman dikkat et kendine yaa kimse için değmez relax ol :)
oğluşun artık zorluyo seni iyice eee kolaymı tosuncuk geliyo :)
Haticeyii merak ettimmmmm yaa gelmedi halaa çatlatacak bizi bu deli kız
bugün bizim de ofiste yılbaşı partisi var kendi çapımzda bişiler yapcaz pek pc başında olamıcam anlıcanız
fazla kaynatmayın hee kıskanırım :))
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ben geldimmmmmmmmmmmmmmmm
akşam bebeğimi gördüm dr bi tane siyah nokta gösterdi işte bu bebeğiniz herşey çok güzel dedi ben kese beklerken bebeğimde ben burdayım dedi çok mutluyum çokk
az önce çiçekçi geldi kocam bana kocaman bi çiçek göndermiş masam mis gibi kokuyor çok mutluyum çokkkkkkkkkkkkkkkk
kocacım seni çok seviyorum
akşam bebeğimi gördüm dr bi tane siyah nokta gösterdi işte bu bebeğiniz herşey çok güzel dedi ben kese beklerken bebeğimde ben burdayım dedi çok mutluyum çokk
az önce çiçekçi geldi kocam bana kocaman bi çiçek göndermiş masam mis gibi kokuyor çok mutluyum çokkkkkkkkkkkkkkkk
çok teşekkür ederim hepinize kızlar çokkkkkkkkkk mutluyummmmmmmmm çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
akşam görünce ağladım hala inanamıyorum diyorum dr hala bi rüya sanki diyorum kıss kısss güldü bana :)))))))))))))
bizimde var yılbaşı partisi bugün off çok sıkılıyorum yaaaaaaaaaaaaaaa.... bizim ofis acayip kasıntı daralıyorum.:)
bi görsen millet işe değil hergün baloya geliyo sanki
günaydın kızlarrrr..
esmacım geçmiş olsun canım dikkat et kendine oğluşun artık iyice büyümeye başladı sığmıyor göbüşüne
son aylar bol tekmeli geçecek sanırım:) başkaları içinde yıpratma kendini boşverrrrrrrrrrrrrrr
yokh bugün parti var demek eğlen coş
bende yılbaşına hasta gireceğim sanırım boğazımm ağrıyor , yolda böhüre böhüre geldim
pek fenaydın bulandı da bulandı yedim bişeylerde azcık rahatladım
haticeeeeeeeeeeeeeeeeee gel artık o sevinçle mesaj atmayıda unuttun bana çatlatma hadiiiiiiiiiiiiiii
Sorma yaa bizdede var öyle bikaç tip :)
Ama bugün free friday kotlarımızı geçirdik üstümüze geldik yemişim partisini :))
Canım dikkat et boğazları üşütme yeni yıla hasta girme sakın allah korusun tüm yıl öyle geçmesin haaaaa :)
yaa akşam bendede bimide bulantıısı valla kocam diyo hamile olmadıgına eminmsn yaa dedim de gethhh
midem ağzımda oturdum bütün gece ölüyodum
hahaha :)
HATİCEMMMM BİTANEMMM
Rabbim mutluluğunuzu bozmasın inşşş daha daha daha çok mutlu olun
gözlerim doldu okurken heyecanını
rabbim daim etsin yavrunu kucağında görmeyi nasip etsin hiç ayırmasın sizi
eşine de ayrıca tebrik koyuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?