- Konu Sahibi haticemavi
-
- #14.961
melekçim hoşgeldin nasılsın canım ayaklarım yere basmıyor benim.
serpilcim bendede hiç belirti yok arama gayet normal herşey ama bugün bile gitsen görürsün bence ama kalp sesi hemen duyulmuyormuş canım onun için canını sıkma sakın bana en az 2 haftayı geçmesi gerekir dedi yoksa duyulmaz dedi.
6.44 mm yazıyor kağıtta bu ne demek
bu hayırlı günde hepimiz birbirimize dua edelim kızlar dua saatinin kabul olundugu dakikalar geliyor ögle zamanı allah kabul etsn inş
slm canlarım nasılsınız
hatıceeeemmmmm cok sevındım bak herseyın yolundaymıs cıceklrınede bayıldım sagolsun benım esımde dusuncelıdır cıcek konusunda
ıyıyız cnm anakız bı gırek bakalım napıyorlar dedık bırazdan gezmeye gıdıcez kızımla ayy oda anası gıbı gezentı olcak babamız dalga gecıyor
yılın ılk ayı ıkız gebelık gelıyor yanı oylemı hadı hayırlısı bakalım kız bellımı olur rabbım buyuk
anakız gezcez derken senın partıye gelmeye karar verdık sen cok ısrar edınce dayanamadık napalım
mina demısken esım ıstemıyoorrrr napcaz bılmem :44::44::44::44:
essmaaa kızz aynen dedıgın gıbı o bebesın hareeketlerını gormek hrıka bısı
o ellerını neler yapıyor ayakları hep javada sankı bısıklet donduruyor saka gıbı bı dahakı kontrol renklı ultrason herseyyıyle net yarım saatımızı paylasıcaz kızımla sımdıden cok heyecanlıyım
mina demısken esım ıstemıyoorrrr napcaz bılmem :44::44::44::44:
aa neden o ne istiyor Mina yı neden istemiyor bence çok güzel
erkek olsaydı o koyardı şansını kaybetti izin verme kız :))
mina ismi çok güzel bence bastır bu konuda kısa ve öz ve anlamlı
evet benım herzaman cok hosuma gıttı basta bısı demıyordu ıs cıddıye bınınce anlamı yok falam dıyo oda fıkır olarak BERİL dedi annemlerde beril daha guzel deyıp duruyorlar sımdı
evet benım herzaman cok hosuma gıttı basta bısı demıyordu ıs cıddıye bınınce anlamı yok falam dıyo oda fıkır olarak BERİL dedi annemlerde beril daha guzel deyıp duruyorlar sımdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?