Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

evet canım yaa 6 haftadan sonra kalp sesi duyuluyormuş , haticem çok heyecanlıyım yaaa hep olumlu düşünmeye çalışıyorum ama insanız işte
bi şekilde tedirginlik oluyor , biz seninle aynıyız yaa şimdi ben sana çok soru sorarım valla o var mı bu oldu mu hatice diye kafanı şişircem azcıkın
kese boyutu sanırım canım 0.64 cm

bu hayırlı günde hepimiz birbirimize dua edelim kızlar dua saatinin kabul olundugu dakikalar geliyor ögle zamanı allah kabul etsn inş

Rabbim meleklerini bekleyenlere en kısa sürede bir melek göndersin inşallah
hamiş olanlara hayırlı sağlıklı evlatlar ve hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah
doğumu yaklaşan annişlere de bir avazda doğurmayı yavrularını sağlıklı sıhhatli kucaklarına
almayı nasip etsin inşallah.......aminnnnnnnnn

Ayhh geberdim
temizlik yaptık önce bütün masamı çekmecelerimi temizledim attım bi sürü
poşet poşet çöp çıktı çöp ofismişiz de habrimiz yokmuş
feng shui ye göre yeni yıla girerken eksik gedik gereksiz kırık dökük hiçbişey kalmıcakmış temz gircekmişiz böle saf
bzm mdr kafayı bozdu bunlarla hahahaa
neyse yoruldum ama değdi,
yrm saat snra fln çıkçaz biz alışverişe parti öğleden snra şekerler,
biraz sizle takılabilirmmmmmmmmmm

ay kuzenim aradı az önce burcumu okumuş
2012 nin ilk aylarında şanslı olduğum konu çocuk sahibi olmakmış
ayrıca bu çoğul gebelik olabilirmiş, olaya bakın

hahahaaaaaajhaha

Son düzenleme:
slm canlarım nasılsınız
hatıceeeemmmmm cok sevındım bak herseyın yolundaymıs cıceklrınede bayıldım sagolsun benım esımde dusuncelıdır cıcek konusunda

essmaaa kızz aynen dedıgın gıbı o bebesın hareeketlerını gormek hrıka bısı
o ellerını neler yapıyor ayakları hep javada sankı bısıklet donduruyor saka gıbı bı dahakı kontrol renklı ultrason herseyyıyle net yarım saatımızı paylasıcaz kızımla sımdıden cok heyecanlıyım

ıyıyız cnm anakız bı gırek bakalım napıyorlar dedık bırazdan gezmeye gıdıcez kızımla ayy oda anası gıbı gezentı olcak babamız dalga gecıyor
yılın ılk ayı ıkız gebelık gelıyor yanı oylemı hadı hayırlısı bakalım kız bellımı olur rabbım buyuk
anakız gezcez derken senın partıye gelmeye karar verdık sen cok ısrar edınce dayanamadık napalım

yehuuuuuuuuuu hadi gelin bakam kopalım kızzzzzz miina'yla ohh yandaaaaan
Geerçi fallara kaldıysak şmdiye doğurmuştum ben ama
Olsun güzel bi enerji bu şekilde yazıyo olması bile hoşuma gitti,
Rabbim uygun gördüyse :))

ellerine sağlık deryaa bizim burayada bi ara uğrasa o temzlk ilhamları hiç fena olmayacak

selma en büyk mutluluk ağzım dilim tutuluyo. dr sorcam dediğim herşeyi unutuyom bn onu görünce hiçbişi kalmıyo aklımda
renklide ben 45 dk kaldım cnm o kadr güzelki o. resmlerini paylaş bizlede. bn koymuştum tosunumun resmlerini buraya. büyüdükce hareketleri sertleşiyo dışarı çıkcak gibi oluyo

aa neden o ne istiyor Mina yı neden istemiyor bence çok güzel
erkek olsaydı o koyardı şansını kaybetti izin verme kız :))

evet benım herzaman cok hosuma gıttı basta bısı demıyordu ıs cıddıye bınınce anlamı yok falam dıyo oda fıkır olarak BERİL dedi annemlerde beril daha guzel deyıp duruyorlar sımdı

evet benım herzaman cok hosuma gıttı basta bısı demıyordu ıs cıddıye bınınce anlamı yok falam dıyo oda fıkır olarak BERİL dedi annemlerde beril daha guzel deyıp duruyorlar sımdı

beril mina koy ozamn cnm sen mina dersn babanızda beril der:)
biz öle yaptık mesela bn Tuğra diyodum eşim Aden sonra ikisini bir koymaya karar verdik:)

ya ne bilim Beril de fena deil ama tercih etme bence çok eskidi ya bide ne öyle varil der gibi
şaka bi yana Mina daha güzel bastır sen koçum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…