Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

Ee serpilinki erkek demiş, başka başka mı len bu takvim
hiç güvenim kalmadı bak
demek sende kız çıktı
ayyy ikiz gelmesin bide cidden bayılırım şıpp diye hahahaha

hee erkek hatice benim ki de anamm derya yı da erkek hesapladım ben +1 eklenmiyor mu yaşa yaww:44:

hamısler kalbınızdekı sıze guvenın bana hep kız dedı ruyalarım hep kız dedı

hatce serfık nıe sızın cızelgeler kucucuk kucuck sız yanlıs olanı secmısınız ben aynısının buyukunu sıze yapayım sız ekleyın

burda 1 falan yazmıyor hamile kaldığındaki yaşın ve ayına bakıyorsun derya 27 yaşında ocak dedi kız görünüyor

27 aralık ayı senin erkek benimde erkek :))))))))

çok şahibeli zaten bu takvimde allah biliyor ya ben hiç kız beklemiyorum bizim sülale sırf erkek arada kaynar mıyım bilmem:):)

derya demek istedin heralde :60
hee huni bizde saltanat misali anadan kıza geçiyo pouhahahaaaaaaaa COLOR]

anasına bak kızını al demişler senin kısçene de minik bi huni hedaye ederim

Çoccuuumun cinsiyetiyle ve haysiyetiylen oynamayın pilisssssss
pouhahahaaaaaa ay çok güldüm

ozamn 31 olur benim kız olur :))))))))

ben paşam diyorum eşim kızım diyor zaten :))))))))

bekleyelim görelim bu durum sende çözülür hatice:):)

Kizlar yazdiklarinizi keyifle okudum. İnsallah alkah hepimizin gonlune gore verir. Ben birazdan doktora gidicem, eger hala kalp atisi yoksa alabilirler melegimi 7+2 oldum sanirim. Dualarinizi bekliyoum lutfen cok ihtiyacim var

Kizlar yazdiklarinizi keyifle okudum. İnsallah alkah hepimizin gonlune gore verir. Ben birazdan doktora gidicem, eger hala kalp atisi yoksa alabilirler melegimi 7+2 oldum sanirim. Dualarinizi bekliyoum lutfen cok ihtiyacim var

Canım inşallah pıt pıt diye duyarsın o minik kalbin atışlarını
rabbim yüzünü güldürsün inş iyi haberle bekliyorz seni, dualarımız seninle...

guzelım bende 9 haftalık bebegımı kalp atısı olmadıgı ıcın gectıgımız nısan ayında kurtaj oldum oanda ysadıklarım cok acıydı ama ınan gecıyor sadece bekle ve sabret bak sımdı 4 ayım bıttı ve bı kızım olucak darısı senın basına
bende 3 hafta ha kalbı atar dıe olu tasııdım bebegımı karnımda hıc korkma allah yardımcın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…