- Konu Sahibi haticemavi
-
- #15.041
memleket köşe yazarı dolu sana mı kaldı meydanlar
otur bakayım sen bi kenarda
amin canım, her zaman hayırlısını istiyoruz Rabbim işini bilir , süreç zor ama dediğin gibi meleğin acı çekeceğine.....
diyecek bişey bulamıyorum yaa çok zor çok , bende daha meleğimin kalp sesini duyamadım Rabbim inşallah duyurur
yaaaaaaaaa napıyım amaaa bilgi edinip köşe yazısı yazacağım
üfff tamam yaaayine karamsarlık bastı beni , bugün kasılmalarımda yok içimde neler oluyor bilmek istiyorummmmmmmmmmmmm
ben boyle yaziyorum diye ne olur sen uzulup kafana takma bunlari. Melegi olumsuz etkileme. Ben heraye ragmen gucluyum cunku rabbime siginiyorum. Sonuc ne olursa olsun hayirlisinin bu olacagina inaniyorum cunku hep bunu diledim. Sen uzulme, eminim vakti gelince duyacaksin :)
bende deldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim
Ben boyle yaziyorum diye ne olur sen uzulup kafana takma bunlari. Melegi olumsuz etkileme. Ben heraye ragmen gucluyum cunku rabbime siginiyorum. Sonuc ne olursa olsun hayirlisinin bu olacagina inaniyorum cunku hep bunu diledim. Sen uzulme, eminim vakti gelince duyacaksin :)
bak sımdı ılk betam 96 cıkmıstı hemsıre 10 gun sonra gıt dusuk cok deger dedı 10 gun bekledım 5+3te gıttım karnımdan keseyı gormedı gıt bı beta yaptır dedı sonra degerım 1021 cıktı daha erken sen 3 gun sonra gel dedı 5+6da gıttım bellı belırsız dedı ama gaz varsa ondanda gozukmez dedı gıt beta dedı 4040 cıktı degerım nasıl olur gozukmesı lazım dedı alttan baktı tamam kesen burda dedı haftaya gel emrıyoyu gorelım dedı haftaya gıttıgımde emrıyon haftana gore kucuk dedı kalp atısı yok daha dedı haftaya gel 8 hafatlık oldum coz az gelısmıs kalp atısı suanda yok ama 1 haftada bekleyelım dedı bekledık 9 haftada gıttım yıne yok emrıyo kucuk 7 haftalık dr kurtaj dedı ognde kanamam oldu kıpkırmızı ve kurtaj oldum
uzun oldu ama acıklamalı olsun dıe dedım
Tansell benden 5 gün al :)))))))))
İnsallah kizlar insallahben 29 yasindayim ama ilk kez sagligim icin endiseleniyorum. Sanirim annelik boyle birsey. Daha onu gormeden kalp atisini duymadan bu kadar sahiplendim insallah rabbim hayirlisini naip eder. Saglikli ve sorunsuz dogacaksa atsin kalbi, ama melegim sıkıntı cekecekse rabbim nasip etmesin bu mubarek gunde rabbim hepimizin yuzunu guldursun.
kızlar beni bilir karamsalık abidesiyim ben zaten hiç içim rahat olmaz hep tedirginimdir , inşallah canım hepimiz için hayırlısı olsun , sana da sorayım senin herşeyin normal miydi peki beta falan..
anladım canım yavaş gelişmiş demek benim 5+2 de gözüktü keseciğim devamı gelir inşallah
ama yazdılarını anladım canım çok sağol baştan birazcık sıkıntı varmış
kürtajların ve düşüklerin geneli saglıksız gebeliklerden kaynaklanıyomş tatlım aslında bi bakıma hayırlı olanı bu bende yaşadıgım için biliyrm ve rabbime dua edyrm ve sabır istedm ondan sende aynını yap ve bak bende şimdi 3 aylık gebeyim sennde olcak benm bundan çıkardgm şey noldu biliymsn gebe kalablyrm ve birini veren rabbim öbürünüde veryr allah sabrını versn canım ve hayırlısı olsun inş belkide başka sonuç alırsın dur bakalım
Evet canim hersey normaldi. Tahlillerde bhcg haftayla uyumlu ve normal seviyedeydi. Crl 8 mm. Kesesi yoll kesesi ve Embriyo goruldu. Fakat kalp atisi yok. Bebek ölü beklemeye gerek yok dediler. Ben kendi irademle pazartesiden beri bekliyorum
kız tanselll çizelgeleri karıştırmışsın yaww:):):)
hımmm anladım canım bebek oluşmuş demek Rabbim sınıyor işte sağlıklı değilmiş demek ki ama dediğim gibi mucize olur bebeğin kalp atışlarını duyarsın inşallah Rabbim gönlüne göre versin.
Evet canim hersey normaldi. Tahlillerde bhcg haftayla uyumlu ve normal seviyedeydi. Crl 8 mm. Kesesi yoll kesesi ve Embriyo goruldu. Fakat kalp atisi yok. Bebek ölü beklemeye gerek yok dediler. Ben kendi irademle pazartesiden beri bekliyorum
Bende oyle dusunuyorum canim. En azindan gebe kalabildim. 3,5 aylik evliyim daha. Ama yas itibariyle cok da gec kalmak istedim diye hic korunmadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?