Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

Ben boyle yaziyorum diye ne olur sen uzulup kafana takma bunlari. Melegi olumsuz etkileme. Ben heraye ragmen gucluyum cunku rabbime siginiyorum. Sonuc ne olursa olsun hayirlisinin bu olacagina inaniyorum cunku hep bunu diledim. Sen uzulme, eminim vakti gelince duyacaksin :)

yaaaaaaaaa napıyım amaaa bilgi edinip köşe yazısı yazacağım

bak sımdı ılk betam 96 cıkmıstı hemsıre 10 gun sonra gıt dusuk cok deger dedı 10 gun bekledım 5+3te gıttım karnımdan keseyı gormedı gıt bı beta yaptır dedı sonra degerım 1021 cıktı daha erken sen 3 gun sonra gel dedı 5+6da gıttım bellı belırsız dedı ama gaz varsa ondanda gozukmez dedı gıt beta dedı 4040 cıktı degerım nasıl olur gozukmesı lazım dedı alttan baktı tamam kesen burda dedı haftaya gel emrıyoyu gorelım dedı haftaya gıttıgımde emrıyon haftana gore kucuk dedı kalp atısı yok daha dedı haftaya gel 8 hafatlık oldum coz az gelısmıs kalp atısı suanda yok ama 1 haftada bekleyelım dedı bekledık 9 haftada gıttım yıne yok emrıyo kucuk 7 haftalık dr kurtaj dedı ognde kanamam oldu kıpkırmızı ve kurtaj oldum
uzun oldu ama acıklamalı olsun dıe dedım

Son düzenleme:
üfff tamam yaaa yine karamsarlık bastı beni , bugün kasılmalarımda yok içimde neler oluyor bilmek istiyorummmmmmmmmmmmm

bileceksinnnnnnnnnnn haftaya hemde azıcık kaldı
karamsar olcak bişeyy yokkk pozitif ol iyi düüşün ki iy olsun hep bu kaygılarla olmaz bak kendini hasta edicen ha

rabbim yardımcın olsun canım inşalah mevlam yüzünü güldürür

kızlar beni bilir karamsalık abidesiyim ben zaten hiç içim rahat olmaz hep tedirginimdir , inşallah canım hepimiz için hayırlısı olsun , sana da sorayım senin herşeyin normal miydi peki beta falan..

anladım canım yavaş gelişmiş demek benim 5+2 de gözüktü keseciğim devamı gelir inşallah
ama yazdılarını anladım canım çok sağol baştan birazcık sıkıntı varmış

kürtajların ve düşüklerin geneli saglıksız gebeliklerden kaynaklanıyomş tatlım aslında bi bakıma hayırlı olanı bu bende yaşadıgım için biliyrm ve rabbime dua edyrm ve sabır istedm ondan sende aynını yap ve bak bende şimdi 3 aylık gebeyim sennde olcak benm bundan çıkardgm şey noldu biliymsn gebe kalablyrm ve birini veren rabbim öbürünüde veryr allah sabrını versn canım ve hayırlısı olsun inş belkide başka sonuç alırsın dur bakalım

Evet canim hersey normaldi. Tahlillerde bhcg haftayla uyumlu ve normal seviyedeydi. Crl 8 mm. Kesesi yoll kesesi ve Embriyo goruldu. Fakat kalp atisi yok. Bebek ölü beklemeye gerek yok dediler. Ben kendi irademle pazartesiden beri bekliyorum

Bende oyle dusunuyorum canim. En azindan gebe kalabildim. 3,5 aylik evliyim daha. Ama yas itibariyle cok da gec kalmak istedim diye hic korunmadim

Evet canim hersey normaldi. Tahlillerde bhcg haftayla uyumlu ve normal seviyedeydi. Crl 8 mm. Kesesi yoll kesesi ve Embriyo goruldu. Fakat kalp atisi yok. Bebek ölü beklemeye gerek yok dediler. Ben kendi irademle pazartesiden beri bekliyorum

hımmm anladım canım bebek oluşmuş demek Rabbim sınıyor işte sağlıklı değilmiş demek ki ama dediğim gibi mucize olur bebeğin kalp atışlarını duyarsın inşallah Rabbim gönlüne göre versin.

canım benm ilkimde ben hiç bişi görmedm başta kese vardı boştu sonra bekleme oldu ve nokta gibi bişi görüldü ve ben 8.haftadayım sonra yine bekleme kalp atışı için bide haftalar uymuyordu ayrıca ve 9.hafta nokta biraz daha farklıydı sanki dr ya sorunlu yada düşük yapçan dedi ama tatile denk gelyrdu bekleyelm dedi sonra git aldır dedi bekledik 10 haftayı buldu agittk dr gelişmemş dedi başka dr tabi hemen kürtaj dedi ben bekleyelm dedi sonuç olmaz seni zehirler dedi zaten geç olmş dedi ve gerçekten benm agzım kötydü bi acılık anlatamam kısmet deglmş ama sabrı gelyr inan ve sonrada rabbim tekrar nasip etti

Bende oyle dusunuyorum canim. En azindan gebe kalabildim. 3,5 aylik evliyim daha. Ama yas itibariyle cok da gec kalmak istedim diye hic korunmadim

anlıyorm seni canım ama bak umudun var hiç olmazsa ve inş yenisi tekrar sennle olcak allahın iznyle tabi sonuç alalım sonra böle konuşmalar yapalım ne gelicegi belli olmaz herşey allahtan elhamdülilllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…