Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

Kizlar yazdiklarinizi keyifle okudum. İnsallah alkah hepimizin gonlune gore verir. Ben birazdan doktora gidicem, eger hala kalp atisi yoksa alabilirler melegimi 7+2 oldum sanirim. Dualarinizi bekliyoum lutfen cok ihtiyacim var

Rabbim yardımcın olsun canım çok zor bir durumdur eminim , inşallah minik meleğin pıtpıtlarını duyurur sana ve büyük bir mucize olur Rabbim den hayırlısı
kendini yıpratma

Şu çok hoşuma gitti kızlar yaa bkın bakalım ne görceksiniz,

ben önce aşk sonra bilgi sonra aile gördüm :)

sultan alah yardımcınolsun işalah bebein yaşıyodur dualarım seninle bende bugün dokto gitcem yumurta takibine yumoşlar iyi çıkarsa aşılama iğnelerine başlıcam bugün cuma hayırlı gün işalah ikimiz içinde hayırlısı neyse o olsun

selmaaa yaa bişey sorcam, ilk bebeğinin pıtpıtlarını duymamıştın yaaa yine de hamilelik belirtilerin var mıydı aynı mıydı yani

İnsallah kizlar insallah ben 29 yasindayim ama ilk kez sagligim icin endiseleniyorum. Sanirim annelik boyle birsey. Daha onu gormeden kalp atisini duymadan bu kadar sahiplendim insallah rabbim hayirlisini naip eder. Saglikli ve sorunsuz dogacaksa atsin kalbi, ama melegim sıkıntı cekecekse rabbim nasip etmesin bu mubarek gunde rabbim hepimizin yuzunu guldursun.

amin canım, her zaman hayırlısını istiyoruz Rabbim işini bilir , süreç zor ama dediğin gibi meleğin acı çekeceğine.....
diyecek bişey bulamıyorum yaa çok zor çok , bende daha meleğimin kalp sesini duyamadım Rabbim inşallah duyurur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…