- Konu Sahibi haticemavi
-
- #15.061
canım benm ilkimde ben hiç bişi görmedm başta kese vardı boştu sonra bekleme oldu ve nokta gibi bişi görüldü ve ben 8.haftadayım sonra yine bekleme kalp atışı için bide haftalar uymuyordu ayrıca ve 9.hafta nokta biraz daha farklıydı sanki dr ya sorunlu yada düşük yapçan dedi ama tatile denk gelyrdu bekleyelm dedi sonra git aldır dedi bekledik 10 haftayı buldu agittk dr gelişmemş dedi başka dr tabi hemen kürtaj dedi ben bekleyelm dedi sonuç olmaz seni zehirler dedi zaten geç olmş dedi ve gerçekten benm agzım kötydü bi acılık anlatamam kısmet deglmş ama sabrı gelyr inan ve sonrada rabbim tekrar nasip etti
anlıyorm seni canım ama bak umudun var hiç olmazsa ve inş yenisi tekrar sennle olcak allahın iznyle tabi sonuç alalım sonra böle konuşmalar yapalım ne gelicegi belli olmaz herşey allahtan elhamdülilllah
Bizde yenisi icin calisirz napalim :) kurtajdan ne kadar sonra ikinci bebis oldu senin?
ya kızlar benim göğüslerim çok fecii yaa adet günü geliyor diye mi böyle bunlar
feci derken şişmiş demi agrı varmı
aslında dr korun dedi 3ay ama ben dinlemedm eşim korunmaktan yanaydı fakat ben geç olsun istemedm zor ikna ettm eşimi o korktu aynı şeyi tekrar yaşamaktan ama bende daha kolay tutar dedm ve ilk ay regli oldum ikinci ay geldi bebişim çok şükür sanırım sende korunmazsın
şişler ama aşırı değil dokunmaya gelmiyor ağrıyor o derece dün gece uyuştu ikisi de hissetmiyordum
Bunu duydum ya hayatta korunmam:) izindeyim tatlimmm
normal canım benm işte belirti deyip duruyrdn aha sana belirti benm hala böle kııııııııııııııııııı dokunulmuyor şiştiler bide ilk zamanlar benmde öleydi parmakla bile dokunamadım
ama canım bazılarında aynı şey olabiliyo bende aslında hem korktum hemde istedm aynı şey olmasada kiminde kanama filan yaşıyo inş öle bişi yaşamazsın ama yinede kararını dogru ver canım çünkü ikinci kez yaşamak agır gelr dilegmiz allahın iznyle olmaması tabi ama herşeyde allahtan tabi
ben hala öleyim canım taki insan dogurana kadar yok bişi olurmu bişi gelirmi diye hep korku ama allaha şükredp dua etmekten başka yapacak bişi yok ve yapacagımız en güzel şeyde bu zaten ayrıca canım benm bak bugünleri görmek bile hayal oluyodu demi ama şimdi bebişimz olucak ve korkudan birazda olsa uzaklaşalım sen bebişinide kalp atışınıda görcen inş allahın iznyle ozaman demedi deme özge dedi dicen bebişimde burdan arkadaşımı görcek teyze diyo üzülmesin diyo biz ona dua edyrz diyo hadi canım relax ol biraz zor ama hadi canım başka şeyler konuşşalım düşünelim okyne biliyim canım hamileyim ama inan korka korka seviyorum bebeğimi , ben ne olacağım böyle bilmiyorum
Tabii canim temkinli davranicam, takdir rabbimden. hayirlisi insallah
selam kızlar ya bişey sorucam tecrubelerınızden faydalaniim...adetlerım cok duzenlı hemen hemen hıc gunum gecmez yanı bu ay adetım 5 gun gecıktı ıkı kez evde test yaptım negatıf cıktı dun kan testı yatırdm sonuc pazartesı cıkcak. bende dayanamdım eczaneden azönce predıktor adlı testı aldım eczacı kesın sonuc verır dedı yaptım ıste ama oda negatıf cıktı..gecıkmenın ılk gunlerınde adet belırtılerım vardı ama o belırtılerde gıttı ama adet olmadım ıste henuz.. mıde bulantımda var sızce hamılemıyımdır yaa cok ıstıyorum ama catlıcam pazartesıye kadar valla
ben hala öleyim canım taki insan dogurana kadar yok bişi olurmu bişi gelirmi diye hep korku ama allaha şükredp dua etmekten başka yapacak bişi yok ve yapacagımız en güzel şeyde bu zaten ayrıca canım benm bak bugünleri görmek bile hayal oluyodu demi ama şimdi bebişimz olucak ve korkudan birazda olsa uzaklaşalım sen bebişinide kalp atışınıda görcen inş allahın iznyle ozaman demedi deme özge dedi dicen bebişimde burdan arkadaşımı görcek teyze diyo üzülmesin diyo biz ona dua edyrz diyo hadi canım relax ol biraz zor ama hadi canım başka şeyler konuşşalım düşünelim oky
canım belki geç döllenme yaşıyorsndr bence sonucunu bekle kanda kesinleşr inş bebişin sennledr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?