Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

selmacım alışverişe çıkçan ayyyyyyyyy ne zevkli bişi ya bende netten baktım şöle bi ayyyyyy valla hemen alasım geldi alda bizede göster ama baya masraflı olcak çünkü kızınkiler daha şirin ve daha ayrıntılı elbiseleri varya çok şiriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin

Bizde yenisi icin calisirz napalim :) kurtajdan ne kadar sonra ikinci bebis oldu senin?

anlıyorm seni canım ama bak umudun var hiç olmazsa ve inş yenisi tekrar sennle olcak allahın iznyle tabi sonuç alalım sonra böle konuşmalar yapalım ne gelicegi belli olmaz herşey allahtan elhamdülilllah

Cok haklisin, tam teslimiyetle sonucu bekliycem. Hersey allahtan, sonuc ne olursa olsun başım gözüm üstüne :)

Bizde yenisi icin calisirz napalim :) kurtajdan ne kadar sonra ikinci bebis oldu senin?

aslında dr korun dedi 3ay ama ben dinlemedm eşim korunmaktan yanaydı fakat ben geç olsun istemedm zor ikna ettm eşimi o korktu aynı şeyi tekrar yaşamaktan ama bende daha kolay tutar dedm ve ilk ay regli oldum ikinci ay geldi bebişim çok şükür sanırım sende korunmazsın

Bunu duydum ya hayatta korunmam:) izindeyim tatlimmm

şişler ama aşırı değil dokunmaya gelmiyor ağrıyor o derece dün gece uyuştu ikisi de hissetmiyordum

normal canım benm işte belirti deyip duruyrdn aha sana belirti benm hala böle kııııııııııııııııııı dokunulmuyor şiştiler bide ilk zamanlar benmde öleydi parmakla bile dokunamadım

Bunu duydum ya hayatta korunmam:) izindeyim tatlimmm

ama canım bazılarında aynı şey olabiliyo bende aslında hem korktum hemde istedm aynı şey olmasada kiminde kanama filan yaşıyo inş öle bişi yaşamazsın ama yinede kararını dogru ver canım çünkü ikinci kez yaşamak agır gelr dilegmiz allahın iznyle olmaması tabi ama herşeyde allahtan tabi

ne biliyim canım hamileyim ama inan korka korka seviyorum bebeğimi , ben ne olacağım böyle bilmiyorum

kızlar ya avatarımdaki gibi şirin bi oglum olsa ya rabbim veryr bu kezde cinsiyeti istegmz olsun diyrz allahım hakkımızda hayırlısını versnde hangisi olursa

Tabii canim temkinli davranicam, takdir rabbimden. hayirlisi insallah

ne biliyim canım hamileyim ama inan korka korka seviyorum bebeğimi , ben ne olacağım böyle bilmiyorum
ben hala öleyim canım taki insan dogurana kadar yok bişi olurmu bişi gelirmi diye hep korku ama allaha şükredp dua etmekten başka yapacak bişi yok ve yapacagımız en güzel şeyde bu zaten ayrıca canım benm bak bugünleri görmek bile hayal oluyodu demi ama şimdi bebişimz olucak ve korkudan birazda olsa uzaklaşalım sen bebişinide kalp atışınıda görcen inş allahın iznyle ozaman demedi deme özge dedi dicen bebişimde burdan arkadaşımı görcek teyze diyo üzülmesin diyo biz ona dua edyrz diyo hadi canım relax ol biraz zor ama hadi canım başka şeyler konuşşalım düşünelim oky

selam kızlar ya bişey sorucam tecrubelerınızden faydalaniim...adetlerım cok duzenlı hemen hemen hıc gunum gecmez yanı bu ay adetım 5 gun gecıktı ıkı kez evde test yaptım negatıf cıktı dun kan testı yatırdm sonuc pazartesı cıkcak. bende dayanamdım eczaneden azönce predıktor adlı testı aldım eczacı kesın sonuc verır dedı yaptım ıste ama oda negatıf cıktı..gecıkmenın ılk gunlerınde adet belırtılerım vardı ama o belırtılerde gıttı ama adet olmadım ıste henuz.. mıde bulantımda var sızce hamılemıyımdır yaa cok ıstıyorum ama catlıcam pazartesıye kadar valla

kızlar kafayı yicem içim çıktı ağlaya ağlaya nolur yardım edin bna.dün hormon testi yaptırdım sonuçlar şöyle:
tsh:4.02
free t3:2.6
free t4:0.71
fsh:10.78
Lh:9.52
estradiol:45
prolaktin:15.49
beta hcg:0.74
total testesteron:0.32
dheso4:159.4

doktorum sorun yok dedi ama benim araştrmalarımda fsh değerim yüksek yani yumurtalık rezervimde azalma var.jinekoljk muaynemdede srun yok dmşti smear testmde temz eşimde sperm testi yaptrdı ondada sorun yk.yardımcı oln bna nolr yaa

canım belki geç döllenme yaşıyorsndr bence sonucunu bekle kanda kesinleşr inş bebişin sennledr

evet yaa hamile kalayım diye yırtıyordum kendimi eee kaldım neden tadını çıkarmıyorum neden eziyet ediyorum kendime , rahat olmam lazım teyzeleri dua ediyor meleğime Rabbimin izniyle o güzel kalp atışlarını da göreceğim yavrumun...

bu kızlar partide herhalde kaçtı hepsi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…