- Konu Sahibi haticemavi
-
- #15.121
Günaydın kuzucuklarım yeni yılda hepimize başta sağlık huzur mutluluk ve herkesin göbişleri dolsun inşallahhhh ee naptınız nasıl geçti bakalım
GRENMOON İYİ OLDUĞUNA ÇOK SEVİNDİM CANIM BOL DİNLEN KEYFİNİ ÇIKAR KUZUCUĞUNLA
SERFİK BAŞLAMIŞ KIZ SENİN BULANTILARbende yok daha bişey sadece asabiyim fazlasıyla :))))
haftasonu bursadaydım annemde annem bu sene bize bişey almamış bi tane paket verdi elime bende sevindim açtımki içinde zıbınlar donlar badiler çıktı :)))))))))) benden mutlular kafayı yemişler durup durup bebeğim napıyor nasıl diyor habire önüme bişeyler getirip durdu yemicem dedikçe sen yeme canım bebeğim ister dedi :))))) kafayı yediler şimdiden görmemişin torunu olcakmış tutmuş daha şimdiden koparmış misaliyiz :))))))))) bende kızdım benimle ilgilenmiyorsunuz diye annem diyoki sus o seni anlar öldüm gülmekten :))))))))
sanırım başladı hatice allah tan uzun sürmüyor şimdilik sabahları sıkıntım var biraz da akşam , evde öğürdükçe geçti geçti düşünme diye diye geziyorum:)
hatice pabucun dama atıldı şimdiden kızz :):) doğunca ufaklık yer bitirir valla sizinkiler ne kıymetli olacak aman da aman , bırak istediklerini yapsınlar onların en büyük sevinci bu arad yengen ne yaptı var mı hayırlı haberler
serfik bulantın mı başladı Allah kolaylık versin ben hiç yaşamadım bilemiyorum ama besinsiz kalmamaya dikkat et çok kusarsan aç susuz kalırsan hastaneye git serum taktır bol sıvı almalısın şu dönem, geçmiş olsun
haticee bizimkiler de öyle annem de düşünüp duruyor puset alınacak yatak alınacak şimdiden kuruyor kafadakız mı erkek mi onu da daha bilmiyoruz çarşamba 14 haftalık olucaz, belki 9 unda kontrole gidince gözükür...
malesef canım cumartesi günü yıkmış ortalığı rabbim mevlam en kısa sürede herkesin yüzünü güldürsün inşallah.dün geldiler bize başkasından duyacağına benden duysun istedim konuştum çok sevindi.ağlaştık oda allahatan yapıcak bişeyimiz yok.ocak temmuz aralık bir senede 3 tüp bebek yaşadık çok yorgun.benim bebeğim dedi.evet bu gelen bebek bizim bebeğimiz olucak benimde olsaydı ozaman doğcaktı dedi.falan.
serfik bulantın mı başladı Allah kolaylık versin ben hiç yaşamadım bilemiyorum ama besinsiz kalmamaya dikkat et çok kusarsan aç susuz kalırsan hastaneye git serum taktır bol sıvı almalısın şu dönem, geçmiş olsun
haticee bizimkiler de öyle annem de düşünüp duruyor puset alınacak yatak alınacak şimdiden kuruyor kafadakız mı erkek mi onu da daha bilmiyoruz çarşamba 14 haftalık olucaz, belki 9 unda kontrole gidince gözükür...
günaydınnn güzellerrr....
yni yılımız sağlık mutluluk neşe bol hayırlı kazanc ve bebiş getirsin hepimize inş.
hilal çok geçmiş olsun tatlım. içini ferah tut herşey yoluna gircek.dikkat et kendine.
kocasının sultanı ne denr bilmiorum ama çok üzüldüm. biran önce toparla kendini ve yeniden başla çalışmalara meleğin çok bekletmez seni inş.
burcuu hiç canını sıkma kuzum ya bn 6 ay kullandım klomen ve iğne sonuç alamadım dinlenme molası verdim ve meleğim geldi. hiç sıkma kendini hep umutla bak üzülme lütfen rabbm yüzünü güldürsün. çok bekletmeden gelsn meleğin.
haticemmm güzell annem nasılsınız bakalım...
serpilim telaşlı annem bnm başı daha bunlar kuzum sıkma kendini rahat ol bunlarında tadını çıkar. ne diyodun hem öğürmeye razıyım yeterki gelsin:) geldiler işte belirti arayıp durmazsın artık. inş hafif atlatrısın bitanem.
deryaaaaa sen nasılsın?
güzel bi haftasonuydu ama çok yoruldummm!!! gecenin sonunda bokunu çıkardı bi arkadaşımız. canımızı sıktı ama biz eğlendik yinede :) sevgilisini bize sormadan davet etti bizim evmize adamda çıktı geldi ki hiç hoşalnmam tanımadağım adamların evme gelmesnden eşimde öledir. kudurdu resmen. milletle bağlarını kestiler evde resmen 2 grup oldu o ikisi ayrı bi köşede oturdu biz ayrı bi yerde eğlendik. daha fazla dayanamadı eşim tabikide çekti kenara konuştu :) noel babamz bile vardı.
oğluma harika bi hediye geldi tren şeklinde ahşaptan yapılmış Aden Tuğra yazıyo resm koyma yeride var vagonunun birinde. çok beğendim...
günaydınnn güzellerrr....
yni yılımız sağlık mutluluk neşe bol hayırlı kazanc ve bebiş getirsin hepimize inş.
hilal çok geçmiş olsun tatlım. içini ferah tut herşey yoluna gircek.dikkat et kendine.
kocasının sultanı ne denr bilmiorum ama çok üzüldüm. biran önce toparla kendini ve yeniden başla çalışmalara meleğin çok bekletmez seni inş.
burcuu hiç canını sıkma kuzum ya bn 6 ay kullandım klomen ve iğne sonuç alamadım dinlenme molası verdim ve meleğim geldi. hiç sıkma kendini hep umutla bak üzülme lütfen rabbm yüzünü güldürsün. çok bekletmeden gelsn meleğin.
haticemmm güzell annem nasılsınız bakalım...
serpilim telaşlı annem bnm başı daha bunlar kuzum sıkma kendini rahat ol bunlarında tadını çıkar. ne diyodun hem öğürmeye razıyım yeterki gelsin:) geldiler işte belirti arayıp durmazsın artık. inş hafif atlatrısın bitanem.
deryaaaaa sen nasılsın?
güzel bi haftasonuydu ama çok yoruldummm!!! gecenin sonunda bokunu çıkardı bi arkadaşımız. canımızı sıktı ama biz eğlendik yinede :) sevgilisini bize sormadan davet etti bizim evmize adamda çıktı geldi ki hiç hoşalnmam tanımadağım adamların evme gelmesnden eşimde öledir. kudurdu resmen. milletle bağlarını kestiler evde resmen 2 grup oldu o ikisi ayrı bi köşede oturdu biz ayrı bi yerde eğlendik. daha fazla dayanamadı eşim tabikide çekti kenara konuştu :) noel babamz bile vardı.
oğluma harika bi hediye geldi tren şeklinde ahşaptan yapılmış Aden Tuğra yazıyo resm koyma yeride var vagonunun birinde. çok beğendim...
üzüldüm be hatice rabbimden hayırlısı belki kendiliğinden olur bir sene içinde 3 kere denemek yıpratır insanı
rabbim sabır güç kuvvet versin , rabbim yüzlerini en kısa zamanda güldürsün inşallah
evet gerçekten çok zor canım.inşallah serpilcim en kısa zamanda rabbim yüzlerini güldürür
Canlarım tekrar geldim ben :)
ufak bi toplantım vardı, eeeeeee genelde herkesin iyi geçmş yeni yılı anlaşılannnnnn
ne kadar güzel allah ağzımızın tadını bozmasın inşş..
bizde kocamla evde romantik bi gece geçirdik aynı zamanda doğum günüydü
ben hoş bi ortam yaratmaya çalıştım evi süsledim müzikler mumlar masa hazırladım vs.
taktım güzel meyhane şarkılarınıda vallaa arap şükrü halt yesin bizim evin yanında
velhasıl güzel bi geceydi.
innşallaaaaah yeni yıl hepimize şans getirsin hep mutlu olalım bebişlerimizle :)
günaydın canım, en güzelini sen yapmışsın valla başbaşa ne güzel
fırsatıdeğerlendirseydin bariiiiiiiiii hani bebiş falan bi patlama yapalım bu ay
hehehee
değerlendirmem mi yavrımmmmm :)
yalnız benim o günden beri kasıklarım çok ağrıo ya halvet sırasında da çok battı
dün de battı, şuanda da yani nasıl anlatsam
hani böyle çok ama çok çişe sıkışırsın kıpırdadığında kasığın ağrır ya öyle bi ağrı
değişik bişey anlayamadım :S
haticem bu arada yengen için çok üzüldüm
inşş rabbim onlara bi mucize gönderir doğal yoldan olur da yüzleri güler
daha fazla aratmasın allahım çok zor .(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?