- 24 Kasım 2009
- 9.682
- 80
- 683
- Konu Sahibi haticemavi
-
- #15.321
serpılll kustun demek vaybe sende bu serefe naıl oldun desene hadı tz zamanda bıtmesı dılegıyle
yaa benım annemınde 19 yasında sacı beyazlamıs ama bende 1 tane bıle olmak uzere hıc beyazım yok eltımınde oyleydı gebeyken boyamadı kafa bembeyaz gezdı 10 yas yaslanmıstı sankı
allahtan boyalar varr
yokh hatıce can nasılsınız bacılarım
esmaa gobus yapmısız bakıyorumdacok tatlı olmusunuz
İyilik kuzucum ya nolsun ben yoğun halvet haftasndayım ama hiç enerjim yok
nasıl olcek bu iş bilmem :)
hahahahaaa
direkt boşanma sebebi yaa kafası kına kokan bi insan evde kocana bunu yapma ahuahauhau
daha ıyı cnm sana lazım olanı al ıcınde tut gerısını napcan ateslı ve ısteklı olunca gelmıyor veletler yapmak ıcın yapcan yanıı :)
niye kızz asortik kınalar varya dopğal boya diye satılan boyadan daha güzel kokar
serpılll kustun demek vaybe sende bu serefe naıl oldun desene hadı tz zamanda bıtmesı dılegıyle
yaa benım annemınde 19 yasında sacı beyazlamıs ama bende 1 tane bıle olmak uzere hıc beyazım yok eltımınde oyleydı gebeyken boyamadı kafa bembeyaz gezdı 10 yas yaslanmıstı sankı
allahtan boyalar varr
ay ne bilem pek keyifsiz oluyo bööle
bi halsizlk var üstümde vallaa gözümde büyüyooooo
zorla ...ten çocuk olmaz derler doğru değildir inş :)))
kızz onlar kafadan ömür billah çıkmıoo nasıl akıtcan snra asortik masortik boşver :)
:)))))))))))))) benim kafamda bi tane siyah yok neneler gibi dolaşacaz 2 -3 ay sonra boyarım pamukgibi kafam :))))))
tansel benim miğdem bulanmıyor hiç :44:
kol kola girer gezeriz haticem seninle neneler olarak
Bulanır canım daha var benim de geç başladı bak şuan bulanmıyor yemek yiyorum rahat rahat
karnım çokkk acıktı bizde yemek saati 1 de nohut fasulye yeme dedi dr bugünde o varmış ne yesem diye düşünüyorum
:)))))))))))))) benim kafamda bi tane siyah yok neneler gibi dolaşacaz 2 -3 ay sonra boyarım pamukgibi kafam :))))))
tansel benim miğdem bulanmıyor hiç :44:
gaz yapar diye mi yeme demedi haticem , şirket mi çıkarıyor yemek canım
bulanmasın kız kendını sanslı gor bence rabbım senın gebelıgının tadını cıkarmanı ıstıyor cok bekledıgın ve sabrettıgın ıcın baslasa baslardır bence demkkı olmuycak
kız sız ne cabuk 7 8 haftalık oldunuz masallah heee zaman ne cabuk gectı beee
evet yaa bugün tam 7 haftalık olduk teyzesi rabbim tamamını erdirir inşallah ama bana günler geçmiyor:)
cnm kayısını aç karnına ye daha etkili.esmacım hoşgeldin kayısı ye dediler onu yiyorum 2 gündür komposta dediler onuda içtim narı şimdi senden duydum onuda deneyim bari sağol canım
narı ilk 3 ay yeme diyorlar hatice iyi değilmiş düşük tehlikesi oluşturuyormuş öyle duydum ben ne kadar doğru bilmiyorum
bu arada esmacım çok şirin olmşsun kııııııııııı ne çok yakışmş gebelik bebişte belli oluyo hani ha irkek oldugu kalçadan almamışsın sanırım karın çıkmş maşallah diyelim kardeşinde sennle beraber kilo almış galiba
haftasonu kendimi kuaföre atacağım , yaa saçlarım berbat oldu uzadılar beter oldular hiç böyl olmamıştı kıyamıyorum ama kesmtireceğim napıyım
arkadan topla tokayı tak ananem gibiyim yaaa(
amacımız bu göbeği dahada büyütmek hayırlısıylayokh hatıce can nasılsınız bacılarım
esmaa gobus yapmısız bakıyorumdacok tatlı olmusunuz
evet yaa bugün tam 7 haftalık olduk teyzesi rabbim tamamını erdirir inşallah ama bana günler geçmiyor:)
7haftan dolmus oldu cnm artık 8 haftadasın 1 hafta sonra 2 ayın dolcak
cnm kayısını aç karnına ye daha etkili.
nar bnde geç duydum. hatta yeni doğan bebeği emzirmeden ağzına bir damla nar damlatın hiç gaz sancısı çekmez diyolar :)
cnm herşeyi az az yemek lazım. abartmak tehlike yaratıyo. kabızlık ve gaz sancısıda düşüğü tetikliyo. dikkat etmek lazım.
özgemm hoşgeldn tatlım...karnım çıktı kocaman kardeşimde kilo aldı ama resmde şişirdi göbeği bnm kadr göbekli çıktıbn kilo aldıkca ailecek aldık. annem babam kardeşim eşim hepsi bana ayak uyduruyo
kestr cnm büyük rahatlıkmış valla. bnm saçlarımda kalçamdaydı bide çok güzeldi. doğal hali bile fönlü gibi duruyodu. ama hamileliği öğrendim 1 hafta sonrra avuc avuc dökülmeye başladı kestrdim kısacık çok rahatladım
amacımız bu göbeği dahada büyütmek hayırlısıyladarısı sizlern başına hep beraber koca göbek olalımmm
8 haftaya girdiniz kuzum:) 7 hafta bitti. inş 40larıda görücez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?