Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

cnm şöle hesaplanıyor. mesala 7 olduğun gün 7 haftayı doldurmuş oluyosun.7+1de 8 haftaya başlamışsın demek oluyo yani 7 hafta bitti 1 gn oldu gbi:)

funda hoşgeldin... hakkında hayırlısı olsun inş güzel haberler alırız.

benim çizelgem nedense bir gün önde gidiyor canım bugün tam 7 haftalık sıpam, demek öyle oluyor
vay bee 2 aylık diyebilirim yanii pıt pıt atıyordur dimi kalbi esma yaa benim şuan hiçbişey hissetmemem
normal dimi kasık ağrım felan yok bazen içeride kasılma oluyor cumartesi çok yoğun oldu sonra pek hissetmedim
anormal bişey değil dimi

yok canım benm bendede yoktu kasık agrısı sadece hafif bulantım bide gögüs agrım vardı normal yani korkma bebişinin kalbi atmaya başlamıştr allahın iznyle

yok canım benm bendede yoktu kasık agrısı sadece hafif bulantım bide gögüs agrım vardı normal yani korkma bebişinin kalbi atmaya başlamıştr allahın iznyle

benim nedense belirtilerim bir hafta sürdü,
aşırı uyku hali sattan önce başlamıştı ama
hamileliğimi öğrendikten sonra bir hafta sürdü ve bitti,
aşırı turşu istediğim bir hafta sürdü hemen hemen ve şuan
ekşi istemiyorum pek , kasık ağrılarımda bir hafta sürdü gibi
niyen böyle anlamadım hormonlarım hemen alıştı gebeliğe herhalde
öğürmeler bir haftayı bir gün geçti bakalım ne kadar devam edecek ,
göğüs ağrılarım hep var zaten akşama doğru coşuyor dokunamıyorum
inşallah bi aksilik yoktur zaten bu haftalarda kalp atışı başlasa da hiç anlamayız dimi
büyümesi gerek bebeğin

haticecm bence kaşınma bulantı konusunda çünkü iyi bişi degl ve her hamiş yaşayacak diye bişi yok canım benm bazıları hiç bişi yaşamadan doguryr sennde inş sıkıntısız geçer hamilelign bebiş iyi olduktan sonra gerisi önemli degl

yok canım benm ben bile anlamıyorm anlaşılmıyo ama sen sıkıntı etme belirtileri heran ne çıkacagı belli olmuyo benmde bel agrım bi hafta sürdü sonra baş agrısına geçti oda 3 gün sürdü ya ne biliyim işte ara ara degişik şeyler oluyo böle sende inş az kaldı bebişi gör rahat edicen birazda olsa sonrada stresi bırak biraz herşey hissedlmek zorunda degl kişiye göre degşyr hiç bişi hissetmeyenler vardı ayrıca haftada olsa bazı şeylerde belli etmş bebiş kendini daha devamı var canım gör bak degişik şeylerde hissedeblrsn sabır canım bebişlermz iyi çok şükür önemli olan bu

perşembe yavrumun minicik atan kalbini göreyim hee tamam amileyim işte diyeceğim ama şuan pek rahat değilim
kuzumu görmek istiyorum hayırlısı inşallah

Yok melek ya yağtığım kaşınmak değil yawrum ben adet günümde bile miğde bulantısına ölürdüm. Hamileyim şükür iyyim bende tansiyon var şeker var o yüzden normalde yatak döşek yatmam gerekirken ben işteyim çok şükür buna şaşırıyorum sadece hani bi sorunmu var yoksa diye çok uykum geldi benim bu arada

Huuu huuuuuuuuuuuuu
ben geldimmmmmmmmmmmmmmm
yine çok yedim gööbeeeğimi şişirdimmmmmmm Gelin tokuşşşturalımmmmmm
öğle yemeğinde kocamla karşılaştık yemeğe gittiğimiz yerde mutlu oldum

selam kızlar sonunda topiğe bir kız gelmiş ve haticem hamileymiş
maşallah ne güzel haberler bunlar yaaa melek senin bebişin cinsiyeti belli oldu mu?

Aman yaa milli piyangoda çıka çıka amorti çıkmış bayılcam vallaaa

canım amorti olsun cıkmıs ban hıcbırsey cıkmadı ya :)

ayyyyyy vallaaa bu amortide küfür gibi geliyo yav Bahar'cım gerçi hiç çıkmasa dediğin gibi daha beter
geçmiş olsun :)
en azından zarara girmedim şu salak kağıt parçası için
yaa hep 75 yaşndaki amcalara çıkıyoo bu piyango ne hikmettir anlamadım
seneye bileti dedeme aldırcam :)))))

aldır valla dedenin sansına buyuk ikramiye vurumus seneye sana :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…