- Konu Sahibi haticemavi
-
- #15.341
Selam kızlar,
Hepinize güzel sağlıklı bebişli yeni seneler...
amin canım inşallah, nasılsın
İyiyim cnm sağolasın..Valla beklemedeyim son 3 gün...Ak koyun kara koyun belli olacak
cideen mi kızzz
kesitirewceğim yaa çok çelimsiz oldular zaten ince telliler şekle falan girmiyor inek yalamış gibi oluyor sinir oluyorum bide benim saç takıntım vardır okula giderken evde çığlık atardım düzgün durmuyor diye:):)
şimdi 7 haftaya girince 8 mi oluyor:44:
cnm şöle hesaplanıyor. mesala 7 olduğun gün 7 haftayı doldurmuş oluyosun.7+1de 8 haftaya başlamışsın demek oluyo yani 7 hafta bitti 1 gn oldu gbi:)
funda hoşgeldin... hakkında hayırlısı olsun inş güzel haberler alırız.
benim çizelgem nedense bir gün önde gidiyor canım bugün tam 7 haftalık sıpam, demek öyle oluyor
vay bee 2 aylık diyebilirim yanii pıt pıt atıyordur dimi kalbiesma yaa benim şuan hiçbişey hissetmemem
normal dimi kasık ağrım felan yok bazen içeride kasılma oluyor cumartesi çok yoğun oldu sonra pek hissetmedim
anormal bişey değil dimi
nerelerdesn kııııııııııııı ayyyyyyy canım ya inş allahım sennde yüzünü güldürsün inşİyiyim cnm sağolasın..Valla beklemedeyim son 3 gün...Ak koyun kara koyun belli olacak
yok canım benm bendede yoktu kasık agrısı sadece hafif bulantım bide gögüs agrım vardı normal yani korkma bebişinin kalbi atmaya başlamıştr allahın iznyle
benim nedense belirtilerim bir hafta sürdü,
aşırı uyku hali sattan önce başlamıştı ama
hamileliğimi öğrendikten sonra bir hafta sürdü ve bitti,
aşırı turşu istediğim bir hafta sürdü hemen hemen ve şuan
ekşi istemiyorum pek , kasık ağrılarımda bir hafta sürdü gibi
niyen böyle anlamadım hormonlarım hemen alıştı gebeliğe herhalde
öğürmeler bir haftayı bir gün geçti bakalım ne kadar devam edecek ,
göğüs ağrılarım hep var zaten akşama doğru coşuyor dokunamıyorum
inşallah bi aksilik yoktur zaten bu haftalarda kalp atışı başlasa da hiç anlamayız dimi
büyümesi gerek bebeğin
yok canım benm ben bile anlamıyorm anlaşılmıyo ama sen sıkıntı etme belirtileri heran ne çıkacagı belli olmuyo benmde bel agrım bi hafta sürdü sonra baş agrısına geçti oda 3 gün sürdü ya ne biliyim işte ara ara degişik şeyler oluyo böle sende inş az kaldı bebişi gör rahat edicen birazda olsa sonrada stresi bırak biraz herşey hissedlmek zorunda degl kişiye göre degşyr hiç bişi hissetmeyenler vardı ayrıca haftada olsa bazı şeylerde belli etmş bebiş kendini daha devamı var canım gör bak degişik şeylerde hissedeblrsn sabır canım bebişlermz iyi çok şükür önemli olan bu
selam kızlar sonunda topiğe bir kız gelmiş ve haticem hamileymiş
maşallah ne güzel haberler bunlar yaaa melek senin bebişin cinsiyeti belli oldu mu?
Aman yaa milli piyangoda çıka çıka amorti çıkmış bayılcam vallaaa
canım amorti olsun cıkmıs ban hıcbırsey cıkmadı ya :)
ayyyyyy vallaaa bu amortide küfür gibi geliyo yav Bahar'cım gerçi hiç çıkmasa dediğin gibi daha beter
geçmiş olsun :)
en azından zarara girmedim şu salak kağıt parçası için
yaa hep 75 yaşndaki amcalara çıkıyoo bu piyango ne hikmettir anlamadım
seneye bileti dedeme aldırcam :)))))
aldır valla dedenin sansına buyuk ikramiye vurumus seneye sana :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?