- Konu Sahibi haticemavi
-
- #15.381
öğlen bi yemek yedimki ne gördümse aldım hepsinide yedim hiç doymuycam sanmıştım :))))))))))
Süt isteyenler parmak kaldırsın
Sütte çok gaz yapıyo yaa bana
sabahları kellogs la brz yiyorum da snra rahatsız ediyo sanki ay bu ara ayı gibi hissediyorum kendimi ya
inanılmaz yağ bağladı karnım göbeeem offfffff
ooffff ben de çok yedim ya annem sayesindeYoruldum resmen ye ye ye... Iştahım yoktu ama herşey önüne hazır gelince iştah oluyormuş Ben üşeniyomuşum heralde :26: Bu arada kaçgündür beklediğim haşhaş ezmesi de geldi memleketten kargoyla, ekmeğe sürüp sürüp yiyorum rüyama giriyodu ya o neydi öyle
:))))))))))) çok güzelll yarım dünya olucammmm ben yakında
bende bende
Hadi gel tokuşturalım :13:
ooffff ben de çok yedim ya annem sayesindeyoruldum resmen ye ye ye... iştahım yoktu ama herşey önüne hazır gelince iştah oluyormuş ben üşeniyomuşum heralde :26: bu arada kaçgündür beklediğim haşhaş ezmesi de geldi memleketten kargoyla, ekmeğe sürüp sürüp yiyorum rüyama giriyodu ya o neydi öyle
ben acım yaaa
aç karnına da süt içilmez ki
aman boşver nasılsa hamile kalacaksın dert etme göbek olacak bebek:):)
ooffff ben de çok yedim ya annem sayesindeyoruldum resmen ye ye ye... iştahım yoktu ama herşey önüne hazır gelince iştah oluyormuş ben üşeniyomuşum heralde :26: bu arada kaçgündür beklediğim haşhaş ezmesi de geldi memleketten kargoyla, ekmeğe sürüp sürüp yiyorum rüyama giriyodu ya o neydi öyle
kızlar yaa geçen hafta midemi bozmuşum raporluydum sonra yatılı misafirlerim vardı 4 gün onlarla ilgilendim şimdi de grip olmaya başlıyorum galiba boğazım ağrıyo
çok sevindim yaaa herkese böyle güzel oluyormuş birden güzel haberler almış oldum
valaaa ben tam tokuşturmalığım gel hadi çıkışta bekliyorum
Ohh yarasın canım afiyetler olsun, anacığın bakıyor sana,
hazır gelince yemesi daha tatlı tabi bilmezmiyim kendi yapcağı zmn üşeniyor insan :))
niye mama yemedin sen bakim bulanıyomusun yine tuzlu bişiler yesennn
amannn olsun da bari bahanem olur böle boş göbek çok sıkcıı oluyo :)
valaaa ben tam tokuşturmalığım gel hadi çıkışta bekliyorum
Ohh yarasın canım afiyetler olsun, anacığın bakıyor sana,
hazır gelince yemesi daha tatlı tabi bilmezmiyim kendi yapcağı zmn üşeniyor insan :))
niye mama yemedin sen bakim bulanıyomusun yine tuzlu bişiler yesennn
amannn olsun da bari bahanem olur böle boş göbek çok sıkcıı oluyo :)
ohh ohhh yarasınnn ah analarımız olmasa napıcaz bilmem.allah onları başımızdan eksik etmesin.
Seninde bulantın yoktu dimi
hadi gözünaydın canım kavuştun sonunda ezmene yarasın bal şeker olsun:)
kızlar yaa geçen hafta midemi bozmuşum raporluydum sonra yatılı misafirlerim vardı 4 gün onlarla ilgilendim şimdi de grip olmaya başlıyorum galiba boğazım ağrıyo
çok sevindim yaaa herkese böyle güzel oluyormuş birden güzel haberler almış oldum
yaa bnm evde otururken birden bire aklıma öyle alakası şeyler gelirki
ay cnm şunu istedi ayyy bak bundan çekti şuanda olsa da fln diye başlıyorum her akşam
kocam yan yan bakıyo vallaaaa
bu benim normal halim düşünün bide hamile fln kalsam vay adamın haline
nerden böyle bok boğaz karı aldım diye dövünecek duracak
,çubuk kraker yedim şimdi de elma acıkınca bulanıyor hafiften ama ne yiyceğimi bilmiyorum burda gerçi ben evde de acıksam hayatta kendime bişey hazırlayıp yemem
hele şimdi hiç mutfağa giresim gelmiyor
bakıyo valla saolsun sen de yakında hamile kalınca görürsün nası üstüne düşüyolar, valla doğurunca kıymetimiz kalmıcak galiba
geçmiş olsun canım dikkat et ve öyle hamile hamile yatılı misafir kabul etme artık ilerledi hamileliğin insanlar da azcık anlayışlı olsunlar aaa
ahhh yazık adamcağıza bari kolay şeyler istede bulup getirsin
,
dimi yaa niye öyle oluyo bende çok bile acıksam tek başıma hayatta giripte bişey yapmam kendime
en fazla yapacağm makarnadır onuda canım çekerse işte
ne tembeliz ula :)
olsun ofiste pc başında gidiyo yaaa atıştırmalık tuzlu bişiler heh götür işte öyle :)
Vallaa bebeğin hatrına bugünlern kıymetini bilin derim
snra torun meydana çıkınca sizin pabuççlar hoop dama :))
yaa benim canım ne tatlı ne tuzlu hiç bişey istemiyir biri önüme koyacakta yiyeceğim yoksa yok yani
dün annem börek açmış ananemin böreğinden midem bulansada tıkadım ağzıma valla olsa da yesem şimdi
ahh yavruuummm bilsen bnmkide bi üşengeçtir ki benden beter olmasın ama
pek bi üşenir kalkcak gitçekte bana onu bunu getircek
evladı söz konusu olnca olur ancak o işte bende o günü bekliyorum :)))
normalde eli boldur alıp toplar getirir ne istiyosn varmı bişe diye 40 kere sorar amaaaa
o eve grdkten ve üst başını değiştirdkten snraaaaaa onuu vinç gelse çıkaramaz
bakıyo valla saolsun sen de yakında hamile kalınca görürsün nası üstüne düşüyolar, valla doğurunca kıymetimiz kalmıcak galiba
amin canım, yok bulantım şükür, Allah acıdı bana, bulantım olsa bi de 40 kiloya inerdim heralde:26: hamileliğin başından beri 2 kilo aldım daha, belki şimdi buhafta almışımdır biraz daha
teşekkür canım zor oldu ama kavuşabildik
geçmiş olsun canım dikkat et ve öyle hamile hamile yatılı misafir kabul etme artık ilerledi hamileliğin insanlar da azcık anlayışlı olsunlar aaa
Geçmiş olsun canım ya,
evet ne halaylar çektik bizz burda kaçırdın sen vallaaaaaaa
ayyy benim koca da az buçuk öyle geçen börek istedi canım yoktur ki dedi kalkmadı yerinden
bakakaldım bende iki saat sonra kalktı giyindi nereye dedim börek almaya çıldırdım valla aldırmadım
rahat anam bunlar rahat:):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?