- 5 Eylül 2011
- 6.196
- 906
- 163
- Konu Sahibi haticemavi
-
- #15.421
geç başlıyo herkse mesaiye yaaa:) kimsecikler gelmiyo hemencik.
bugün çok bulutluyum kızlar.
amcamdan bahsetmiştim sizlere mide kanseriydi midesinin büyük kısmı alınmıştı. tekrar kile göründü midesinde endoskopi sonuçları temz geldi çok şükür. ama doktoru o kitleyi almak istedi. şuanda ameliyatta lütfen dua edin kızlar. hayırlısıyla çıksın.
herkese günaydıın
amcamdan bahsetmiştim sizlere mide kanseriydi midesinin büyük kısmı alınmıştı. tekrar kile göründü midesinde endoskopi sonuçları temz geldi çok şükür. ama doktoru o kitleyi almak istedi. şuanda ameliyatta lütfen dua edin kızlar. hayırlısıyla çıksın.
Günaydın canımmm
ayy cnm çok geçmiş olsun, allah yardımcısı olsun inş tez zamanda sağlığına kavuşur,
rabbim şifa versin...
Bu arada Hapşuu yani Bahar kızlarrr, benim ateş maceramda bana yardımcı olmuştu çok,
birlikte takip ediyorduk sonra onun bebişi geldiiiii çok şükür,
sizde tanışınnnn kaynaşınn :)
Bahar'cım burası uğurlu topic desem yeridir, herkesler hamile kaldı
bi işte benle bikaç kişi kaldıkkkk onun dışında oldukk gebeler klübü :)
hergün burdayız :)
günayyydınnnnnnnnnnnnnn.................
Günaydınlaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrr
herkese günaydıın
canım çook geçmiş olsun. inşallah kısa sürede düzelir amcan.
canım nasılsın ? ben idare ediyorum ksam ınanılmaz bas agrısı cektim allahtan uyandıgımda sabah gecmıstı ama bukezde mıdem tutmustu suan hepsi gectii ama acayıp halsizlik var üstümde
canım inşallah sanada ugur getirirde kutlama yaparız kısa sure sonra hep beraber :)
günaydınlarrrrrr hepinizeee
ayy cnm çok geçmiş olsun, allah yardımcısı olsun inş tez zamanda sağlığına kavuşur,
rabbim şifa versin...
Bu arada Hapşuu yani Bahar kızlarrr, benim ateş maceramda bana yardımcı olmuştu çok,
birlikte takip ediyorduk sonra onun bebişi geldiiiii çok şükür,
sizde tanışınnnn kaynaşınn :)
Bahar'cım burası uğurlu topic desem yeridir, herkesler hamile kaldı
bi işte benle bikaç kişi kaldıkkkk onun dışında oldukk gebeler klübü :)
hergün burdayız :)
yakında bizim meleklerimizede gelicek valla ben her geçen gün artan hamile bir aile içerisindeyim sabırrr diyorum allah yardımcımız olsun
Gelcek gelcek bende inanıyorum inanıyorum daaa dediğin gibi bu ara maşallah elimi sallasam hamileye çarpıyo çevrede
öyle olunca sorular bana yöneliyo
öyle olunca ben siniroluyorum sizede ulan diyesim geliyo ama diyemiyorum
yalan söylemekten bıktım ulaaaaaaaa
derya hamile oluncada sürekli ne zaman doğcak, bebek nasıl diye soruyolar cnm boşver o yzden içinden geleni söleseni soran olmuyo.
gecen gün kuzenim arıyo bni yaa nekadar uzun sürdü hamileliğin hazirandan beri hamilesin yeter artık diyo. düşün işte. insanların soruları bitmiyorr........
sağolun kızlar. içimde bi kuş var pırpır ucup gidicek gibi bi tuafım ya. bn amcama çok düşkünüm ya. rabbm sağlıklı ömür nasip herkese.
baharr daha öncede hoşgeldin merasimi yapmıştık sanki öle hatırlıyorum. birkaç ark kaldı onlarında hamişlklerini kutlayıp topiğin ismini değiştircez hamişler kulubü diye.
sende meleğini hayırlısıyla kucağına alırsın inş. maşallah baya büyümüşsünüz.
melek hoşgeldin cnm. nasılsın? şimdi senn için gn sayıyoruz demi. yanlışmı hatırlıyorum yoksa:) bu aralar çokkk unutkanım çok. araştırdım korkulacak bişi değilmiş bu haftalarda olabiliyomuş böle şeyler kusuruma bakmıcanız artıkın
O da enteresanmış 3-5 ayda doğuran varmı ki senin ki uzun olsun :))
öyle yaa çok takmıyorum inan sadece o anda böyle bi sinir oluyorum ne desem bilemiyorum
sonraaa ztn unutuyorum hayatta takamam milleti
keyfimin kahyası değillerr yaa belki ben istemiyorum çocuk mocuk kardeşim size ne :))
aslında o ee siz ne zmn yapıyosunuz artık hadi diyenlere,
siz yatak odamızdan çıktığınz zaman diyesim geliyor yaa neyse susuyorum
günaydın kızlarrrr...
bugün keyifsizim akşam erkenden uyuyorum ama sabah zor kalkıyorum
bide sabah kalkar kalkmaz öğürmeler başlıyor bugün yine çıkarma aşamasına geldim
geçti geçti diye dyie geri gönderdim , ruh gibiyim gözlerim altı mosmor , çirkin bişey oldum çıktım
bide yarın büyük gün o odadan ne şekil çıkacağım bilmiyorum düşünmekten yine bağırsaklar bozuldu
esmacım allah şifa versin hayırlısı ile ameliyattan çıkar inş amcan , rabbim yardımcısı olsun
canım ya valla ben snein yerinde olsam yapısdırırdım cevabı ki yapmıslıgımda var :) hehe bi kereside yatak odamı sıze kıralayım bır gece yapın cocuk demıstım madem bukadar cok ıstıyorsunuz oyle kalmıslardı dondum kımseyi ilgilendirmez ne zaman cocuk yapacagım. karnım bır gun sıserse ogrenırsınız aaa sizene yahu demıstım dayanamyıp saygısızca olmustu ama hak etmıslerdı :)
kıyamam cnm yaaa,
halsizlik oluyo işte cnm kendini uykudan alamıyosun, inş atlatırsın en kısa sürede bu dönemleri
bebiş naz yapıyor annesinee :)
bugünü artık bitti say yarın kaçta randevun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?