Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

üzerinden 2 saat geçmiş caım istem felan kalmadı gitsin kendi yesin

BN GELDİMMMM GEÇ OLDU AMA GELDİM SONUNDA. MAUSE BOZULDU ANCA DÜZELTTİK.
ÜSTÜNE BİDE TOPLANTI BEYNİM PATLADI HEEE:d

serpilim 15 haftaya kadr bişi hissetmiceksin ki simdiden telaş yapıyosun alıştır kendini buna. göbeğin çıkmaya başlayınca anlıcaksın hamişliği:) sonrada sıpan tekmelemelere baslıcak öle anlıcaksın.
uykunun en tatlı yernde gümbür gümbür tepincek azcık dur kuzum uyuyım dicen:) uyuyamayıp 1 saat falan onu dinlicen o uyucak sen öle uyucan:)
ilk zamanlarda uykum çok geliyodu bnm bide sürekli wc gidiyodum. cnm bişi istemiyodu iştahım yoktu. azcıkda bulantılarım vardı ama paarfüm kokusuna dayanamıyodum. sonra yavaş yavaş hepsi gitti karnım çıkmya başladı. şimdide tepinmeye 1 1,5 aydır tam anlamıyla hamileym diyom anlıcan. sende boşver keyfini sür. duycaksın minicik kalbini merak etme...

hilal hoşgeldin cnm. afiyet bal şeker olsun yarasın yavrucuna yediklerin.
mfalcon geçmiş olsun. dikkat et yediklerine. misafirden bnde kurtulamıyorum yaa. nekadr yardımcı olsanda yoruluyosun. ağladım buhaftasonu resmen gtsinler artık dye. onlar biz yapıyoz yük değiliz diye düşünüyolar ama ne kadrda olsa yoruluyo insan. allah eksik etmesn ama artık gelmesn kmse:d

melek yaa bi senn pıtırcığın cinsiyeti belli değil diğerleride daha minicik. biran önce öğrenelim ya artık. ama bnce erkek

deryaa senn koca istediği kadr tembel olsun hamile ol sen o tembellkten eser kalmaz valla dört döner etrafında. ama sende izdırap olma be adama yazık yaa:)

Off kızlarrr brz çalışayım dedim kafam kazan gibi oldu
başım çok ağrıyo vede sırtım nasıl varya sızlıyo resmen ya iyice çürüğe çıktım
bu ne yaaa hergün bi yerim mortluyo bıktım valla kendimden bu yaşta daha

yaa bi göriyim zaten az daha rahat olurum bne görmedim yaa ondan böyleyim,benim halsizliğim falan ilk öğrendim zaman ve öncesinde vardı sürekli uyuyordum bir hafta sürdü
ve bitti , kuzum bulantılarda böyle giderse rahat bi gebelik geçircem şükür iyiyim bebeğim annesini üzmeyecek pek:)

Ay çok şükür bugün de bitti mi neeeeee saat 6ya geliyorr
evim evim güzel evimmmmmmm az kaldı kavuşmamızaaa

Son düzenleme:
kendime izin verdmm kızlar... acayip uyku bastı ve başım ağrıdı. az kahveli şekerli bi nescafe içiyom şimdi:)
şimdi hamile olmıcaktım sekersiz bol kahveli nescafe içecektim yanında bide sigara offf offfff:)

ohhh ne iyi yapmışsınnnnnnn
işte hamile olmamanın tek iyi yanı bu heralde :))
yılbaşı geceside bi hopladım bi zıpladım var ya aklıma geldkçe sizin içnde tepndim :)))

kızlarrr canm sıkıldı yaaaaaaa....
bu haftasonu paşamın odası gelecekti yetiştiremiyolarmış. ayın 15-20 arası gelecekmiş deli oldum hee nasılda heveslenmiştim ama yaaa o büyük ihtimalle 21 gelir cmtesiye denk gelir. o gnde kardeşimn doğum günü.
zaten telaşlıyım yetişmicek hiçbişi gibi hissediyom bide geliş süresi uzuyo

ohhh ne iyi yapmışsınnnnnnn
işte hamile olmamanın tek iyi yanı bu heralde :))
yılbaşı geceside bi hopladım bi zıpladım var ya aklıma geldkçe sizin içnde tepndim :)))

ohh iyi yapmışsın cnm valla. bnmde içim gitti ama napalım. meyve suyunun dibine vurdum bnde

Kizlar bebisin kalp atislari duyulmadi malesef ve kese bozulmaya baslamis. cuma aksami kurtaj oldum cumartesi ciktim hastaneden. Durumum iyi cok sukur

iyi olmana çok sevndm. hakkında hayırlısı buymuş demekki. biran önce toparlarsın inş kendini. yeniden başlarsın çalışmalra.
rabbm ne verirse herşeyn hayırlısını verir.

Yetişir canım sen merak etmee, heveslendn gerçi keşke gelseymiş bu hafta ama
olsun haftaya yerleştirirsin sende bizde merakla resmleri bekliyoruzzzzzz
tosundan önce biz görcezz yaşasın :))

Kizlar bebisin kalp atislari duyulmadi malesef ve kese bozulmaya baslamis. cuma aksami kurtaj oldum cumartesi ciktim hastaneden. Durumum iyi cok sukur

Canım geçmiş olsun inş rabbim en yakın zmnda yine bebeğini nasip etsin sana
bu defa sağlıkla kucağına alırsn inş iyi olmana sevindim..

ohh iyi yapmışsın cnm valla. bnmde içim gitti ama napalım. meyve suyunun dibine vurdum bnde

hehehe olsun olsun bugünler dee geçecekkkkk
seneye kucağında oğluşunlaaa vurursunz yine şişelerin dibine inş :)

Kızlar da yok oldular yav

bende toparlanıyorum artık

öpüyorum sizleriiiiiiiiiiiii yarın görüşürzzz canlarrr

sorma derya yaa hevesm kursağımda kaldı tosunumdan önce görceksinz evet. inşallah herşeyi oğluma layık olur. bizim görmedklerimizi görsün istiyorum. rabbm gönlümü biliyo inş gönlüme göre nasip eder herşyi oğluşum için :)
hadi sana pai paiiii:)
son 28 dk bitsede gitsem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…