Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

bulnatım da geçmedi canım kahvaltı yapınca geçerdi halen öğüresim var neyse katlanırtım ben yeterki bebeğim iyi olsun
yarın 12:15 de randevum dua edin bana

neyse allahtan bişiler yiyebiliyosun maşallah diyelim bulantıda geçer inşşş en kısa zmnda
değer katlanarak arttıkça yapıyor işte tatlım sıkıntı yok, inş güzel haberlerle geleceksin pıtpıtları duyacaksın
ses kaydına al bizede dinlet teyzeleri olarak bu işe de parmak basmamz lazım bizsz olmaz

ayy bayıldım cevaba ben de inir olurdum ama laf söyleyemezdim pek. hoşgeldin bu arada ben her zaman giremiyorum seninle yeni karşılaşıyorum, bebeğini sağlıkla kucağına alırsın inşallah.benim de 14. haftam doldu bugün..

serfikk geçecek canım inşallah bebk büyüyor öyle düşün

lugesma amcana Allah şifasını versin bozma moralini, sen üzülmemelisin

heeerkeslere de günaydın diyeyim kısaca.

Günaydın Hilalcim nasılsın bakalımmmm kıpraşmıyorsun fazla değil miiiiiiiiiii :)

günaydın kuzucuklarım maşallah maşallah size sabah sabah herkesler gelmiş
esmacım çok geçmiş olsun canım rabbim acil şifalar versin amcana
serfikcan hadi yawrum son gün bebeşini görmek için
toprağım ........ et o söylenenleri
melekçim sen nasılsın
hapşu hoşgeldin aramıza canım
grenmmon günaydın canım nasıl oldun

günaydın kızlar çok başım ağrıyo boğazım berbat durumda
bu arada sizden dua istiyorum bir ev var annemin karşı apartmanı çok ferah geniş bir ev ama ev sahibi 15-20 gündür bizi bekletiyo satacak mı kiralayacak mı karar veremedi bir türlü
bir an evvel kiralıcam dese de taşınsam dizlerim çok fazla kaldırmıyor artık bu yükü

yiyorum şükür canım , hayırlısı ile inşallah duyarım canım
iyi fikir aslında kocama diyim de telde kaydetsin

şikayet etmiyorum halimden o iyi olsun yeter bana bi şekilde dayanıyoruz ama yine de çok çektirmesin canım

Günaydın Hilalcim nasılsın bakalımmmm kıpraşmıyorsun fazla değil miiiiiiiiiii :)

iyiyim canım da kıpraşıyorum annem de kızıyor, evde gezinip duruyorum sıkıldım yat yat, kontrole pazartesi gidicem bi gitsem görsem bebişi rahat etsem diyorumm, sen de takma kafanı bence de boz milleti bi daha soramasınlar

bulnatım da geçmedi canım kahvaltı yapınca geçerdi halen öğüresim var neyse katlanırtım ben yeterki bebeğim iyi olsun
yarın 12:15 de randevum dua edin bana

canım ne kadar kötu bir durum bılıyourm 7, haftamdan 11, haftama kadar fecıydım işe bile gidemıyodum zaman zaman . fitil kullanmak zorunda kalmıstım. suan sadece sabahları oluyor bulantım. ama bir gercekte su. folik A. beni maffedıyodu onu ıcemedım 2 gun bır baktım bulantılar gıttı megerse bulantımı artıran oymus. suan bool bol yesılık yıyerek acıgı kapatmaya calısıyorum bırde ıngıltereden bır yıyecek getırdıler folık asıt ıceren onu yıyorum az az. vıjdan azabı cekıyorum ılacı ıcemedıgım icin inşallah bebişime zarar vermem bu donemde. ablamda benım gıbıymıs hıc ıcememıs ılacı ama masallah sapa saglam 2cocugu var.

maşallah canım cinsiyeti belli oldumu peki ?

.....ettim gitti be Haticem seni mi kırcan
hepsinin sülalesiniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii sevicem bi daha çksnlar hele karşıma :))

canım çok geçmiş olsun yaaa,
ayy inşş hadi dualarımz seninle tutuverirsin evide rahat edersin cnm annene yakın.

öyle yapıcam cnm artık sorana, kendileri kaşındılar ne yapayım :))

inşş güzel güzel göreceksn bebişini şekerim sen hiç merak etme, yatmakta çok sıkıcı bilirim
ağustsda ameliyt oldugumda 2 hafta yattım evden çkmadan en sonunda feryatt figan işe attım kendimi çok zor oluyo..

evet canım benim yarın büyük gün heyecan dorukta
ama ben perişan bulanıyor haticem bulanıyor

geçen pazartesiden beri öğürmeler vardı sadece sabahları dün ilk defa kustum , bugünde geçmiyor çalışınca zor oluyor sadece yatıp uyumak istiyorum canım...folik asit içiyorum ama hazirandan beri içiyorum bi sıkıntı yaptığını zannetmiyorum canım 8.haftadan sonra kesiliyormuş herhalde folik asit nette okumuştum bakalım doktor yarın ne diyecek amahiçbişey önemli değil biliyor musun ben daha bebeğimi görmedim minicik kesesi dışında yarın onu iyi göreyimde bunlara dayanırım ben

canımya gorurusun yarın merak etme heycanını anlıyorum bende yasamıstım cunk ay kalp atısını gorusecksın pıt pıt dıye mukemmel bır duygu inan

canımya gorurusun yarın merak etme heycanını anlıyorum bende yasamıstım cunk ay kalp atısını gorusecksın pıt pıt dıye mukemmel bır duygu inan

Ayy ivitttttt pıt pıt edicek minicik kalp sende duyacaksınnnnnnnn,
allahım sen büyüksün ne büyük mucize yaa
içinde bi kalp daha atıyo bi canlı daha var olacak şey mi

inşallah canım inşallah

canım ınanılmaz bırsey ya en son gordugumde 2 cm dı boyu ayakları elelrı olusmaya baslamıstı hatta ayagnınbırını havaya kaldırmıs dıgerı katlı keyıf yapıyodu resmen 2 cmlık sey ya ne elı ne ayagı dıye dusunuyo ınsan ama ıste mucize bu haftaya gıtıgımde dahada buyumus olacak ay acaba nekadar buyumustur ay zıplamaya falan da baslamıstır ınsallah uyumaz gıttıgımde de hareketlerını goruruz :)

ay kızlar ben dün yine regl oldum çok erkendi ameliyat eden doktoru aradım ilaçlardanmı diye oradaki kitle hormonlara baskımı ne yapıyomuş o yüzden regl olmam normalmiş dedimki acaba hamile kalmamada engelmiydi tabi içimden hiç duymadım gögüsteki kitle yüzünden hamile kalamayanı umut dunyası işte ama kim bilir bu vesile olur allah hayırlısını versin ben ameliyatlı ameliyatlı yumurtlamayı kaçırmayım diye zar zor çalışma yap bide bakki regl olmuşsun :)

Ayy cnm yaa demek kıpraşmaya başlamışşş şimdi daha büyük göreceksin annesii
damadım o benim dime :)
kız sahi cinsiyet ne zmn belli olur acaba bu gidişinde söyler belkiiiii

Ayyyyyyyyy yerim ben o noktayııııııııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…