Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

kızlar ya baş agrıöyıne baslıyor tabıı onunla beraber bulantımda neden boyle oluyorkı grip mi olacam acaba ??

canlarım merhabalar nasılsınız bakalım
serfık erkek erkek deme eger kızsa kuser kız annesıı :))
hatıcem sorcam sorcam sıgarayı naptın hıc konusu gecmıyor merak ettım bende
serpıll kız yegenın cınsıyetı bellı olmustur yengen benımleydı soyledıysende ben kacırdım sanırım
esmaaa gecmıs olsun cnm bende amcalarıma cok duskunum senı anlıyorum allah yardımcısı olsun
deryam naber kız bayadır halay cekmedık bu aydda sen cektır hadı halayı ıns

kızlar ya baş agrıöyıne baslıyor tabıı onunla beraber bulantımda neden boyle oluyorkı grip mi olacam acaba ??

dikkat et cnm olabilir valaa havalr limoni gerçi sizin oralar burdan daha iyidir..
kulak memelerine ve şakaklarına masaj yap kafayı rahatlatıyor brz

dikkat et cnm olabilir valaa havalr limoni gerçi sizin oralar burdan daha iyidir..
kulak memelerine ve şakaklarına masaj yap kafayı rahatlatıyor brz

canımya buranın soguda kotu oluyor ınan bırde evlerde turkıyedekı gıbı ısıtma sıstemı yok aodadan odaya gecerken ıster ıstemez usutuyor ınsan.

ne biliyim tanselim içimden öyle geliyor küsmesin kuzum bana napıyım ama:)
yaa doktor erkek dedi ama kesin değildi bu hafta kontrolu var ma erkek olma olasılığı
yüzde 90 bence pipisini gördüm yaa parlıyordu resmen resimde

hoşgeldin canım nasılsın sigaramı ? Oda nedir

1 haftadır ağzıma sigara nescafe kahve cola soda sürmedim

süt içiyorum :)))))))))))))

canım sen kac haftalıksın. ??? 7 haftalık sanıyordum seni. cınsel organ 11 haftada olusmaya baslıyor. yanı 7. haftadaysan tahmın yapması ımkansız.

hoşgeldin canım nasılsın sigaramı ? Oda nedir

1 haftadır ağzıma sigara nescafe kahve cola soda sürmedim

süt içiyorum :)))))))))))))

oyyy benım kuzum yaaa aferrım kız sana ızledıgım bır anne karnındakı bebek yanında sıgara ıcen bırınen bıle okdar rahatsız oluyorkı anlatamam suratını burusturuyor hemen yuzu eksıyor
vallahı bende cok ozledım ama artık ruyalarımda ıcıyorum hele yılbası gecesı arkadaslar balkonda ıctıkce ıcım gıttı ama napcan gecen yılbası gecesı paketı gumletmıstım sımdı bol bol ıc cekıyoruummm

zuzummm hos geldın
ayy yatlı mısafırım vardı sabah ıse gıttı hala yataklar yayalı duruyor ve ben hala pc basında sıftınıyorumm

ayy ne guzel ıkı kardes aynı yıl cocuk sahıbı olacaksınız. :) benim bilgim yoktu kusura bakma hayırlı olsun o zaman :)

ne kusuru canım aşkolsun , evet 2,5 ay var aramızda abimin ikinci çocuğu , aynı apartmanda oturuyorum benim eşimle abimin eşi kardeş
peşpeşe doğurcaz:):)

hoşgeldin zuzucum iyidir sen nasılsın teo nasıl

hoşbulduk tatlım biz iyiz dün kontrolümüz vardı hersey yolunda oğlum kocaman olmuş teyzesiuyuyodu kolunu kafasının üstüne koymus bize poz vernedi sıpa

zuzummm hos geldın
ayy yatlı mısafırım vardı sabah ıse gıttı hala yataklar yayalı duruyor ve ben hala pc basında sıftınıyorumm

hosbulduk tatlım benimde işim var bir ton bende senın gıbıym aynı

zuzum ayyy 30 haftalık olmussun masallah ya nasıl zaman gecıyorrr

ahh yavrum benim yaaa kurban olurum yaradana uyuyordu demek kıyamam ben ona canım benim yaa
keyfi yerinde yatağı da rahat tabiki uyusun da büyüsün ,darısı başımıza diyelim zuzum daha yolun başındayım ben

zuzum ayyy 30 haftalık olmussun masallah ya nasıl zaman gecıyorrr

evet canım zaman çok çabuk geciyor ben daha hamilemiyim değil miyim araştırdığım günleri dün gibi hatırlıyorum

ahh yavrum benim yaaa kurban olurum yaradana uyuyordu demek kıyamam ben ona canım benim yaa
keyfi yerinde yatağı da rahat tabiki uyusun da büyüsün ,darısı başımıza diyelim zuzum daha yolun başındayım ben

inş. canım canım rabbim sorunsuz bir şekilde rahat bir hamilelik geçirmemnizi nasip etsin hayırlısıyla kucagımıza almayı nasip eder

amin zuzucum inşallah yarın bebeğimi göreceğim inşallah çok heyecanlıyım çoookkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…