Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

zuhal hoşgeldin cnm maşallah tosunumuza nazarlardan korusun allah. boyunu ve kilosunu merak ettm bn. daha vaar bnm kontrole gerçi gittim arada ama insana zaman geçmiyo:)
sellmaa sende hoşgeldin. boşverin işi gücü yaa keyif yapın...

kızlar kötü haber aldım. amcam ameliyattan çıktı. ama hiçbişy doktorun beklediği gbi değil. endoskopiler temz görünüyodu ama bu sefer bağırsak kısmına sıçramış. büyük bi yıkım oldu. suanda yoğun bakımdaymış akşama normal odasına alacaklar. bisüre daha hastanede yatacak sonra kemoterapiye başlıcaklarmış tekrardan. allahım yardımcımız olsun.kimseyi hastalıkla sınamasın....aminnnn

vallahı ben ısı gucu bıraktım ama topıkte kımsecıkler laklak yapmıyor
kızlar bısı sorcam esım ayın sonunda ızne cıkıcak ıstanbula arkadaslara gelıcez ordan ucakla ızmıre abısıne gecelım dedık ama okudugum kadarıyla gebeyken 28 haftadan kucukken ucaga bınılmıyor yazıyor kafam karıstıı
bılgısı olan varmı

Selmacımmm hoşgeldin ,
iyiyim valla nolsun evet yaa halay istiyoruzzzzzzzz inş ben çektirrim bakalım
daha var anca yumurtlıcam daha bugün yrn kısmetse
şmdi bekle durr 14 gün ooooof off :)

günaydın kızlar nasılsınız

Selam cnm hoşgeldin iyilik senden naber bakalım oğluşş nasıl

canım ya..
allah inş tez zmnda şifa verir. rabbim sağlığımzdan ayırmasın
çok zor..

allah yardımcınız olsun zor bi süreç

dr uçağa binebilir bi sorun yoktur diye yazı vermesi gerekir.yoksa almazlar seni uçağa :)))))))

dr uçağa binebilir bi sorun yoktur diye yazı vermesi gerekir.yoksa almazlar seni uçağa :)))))))

evet cnm oyleymıs rapor vermesı gerekıyormus bana enteresan ayın 27 dr kontrolum var rapor ala bılırım eger verırse ama oda 7 gun gecerlıymıs ohh vallahı ne ıs heee bebıse yazık otobusle gıtmeyelım dedık ucaga almıyorlarmıs meger
ist gelınce goruselımmıııı

haydı bende cıkayım barı sızın ısınız yogun :))
saglık ocagına gıdıyorum aylık gebelık takıbı ııcın kızımın kalp atıslarını dınleyıp gelıyoruz kızlar opuldunuz bırazdan donerım

hadi bekliyoruz şekerm
kızına selam söyle teyzelerinden :)

huu kızlarr napıyosunuz bakem

bi kaç gündür giremiyorum kayınvalidemlerin binasındaki daireme geldim..

bugün randevumuz var oğluşumu görcem saat 7 de.. sabahtan beri hiç tepik atmadı içime korku düştü

bizde çok şükür 20. haftamıza girdik yolu yarıladık

hoşgeldin cnm. ewet yol yarılandı gözün aydın. 20den sonrası hiç geçmedi bnm için:)
tepik atmaması normal bu haftalarda tutarsız olurmuş hareketleri bebekleri korkma hiç uyuyodur annesi. sağlıklı haberlerle gelin inş.

Allah şifa versin canım tez zamanda düzelir inşallah...

doktoruna sor canım en iyi yanıt ondan gelir:)

yaa bende aile hekimine kayıt olacaktım sağlık ocağımı değiştirmişler uzaklara göndermiş salaklar çok sinir oldum biraz önce gördüm
şikayet edeceğim

Hoşgeldin canım oğluşun bugün miskin günündedrr uyuyodur belki annesi meraklanma :)
maşallah ona 20 hafta olduuu zmn nasıl geçiyo ya bi yandan geçmiyo diyoruz da..
bu arada tamamen mi taşındın sen artık

seni gördüğüm iyi oldu canım.. benm geceleri acayip bacak ağrım oluyo sanki bacağımı kesiyolar.. özellikle uyurken oluyo gündüz pek birşey yok

sende de oldumu bu ağrılar:44:

yerinde durmayan sıpam bugün pek bi tembel evet walla zaman su gibi akıyo..

yok canım tamamen taşınmadım iki evimde düzülü.. yılbaşı için geldik gidemedik bi türlü rahat burası yemek önüme konuyo temizlik derdi yok

ohh ne güzel bu dönemlerde en güzeli hazır yemek hazır evdir heralde :)
bendeee hazır yemek istiyorummmmmmmmm hergün ne yapacam derdinden bunaldım yahu

çok sinirliyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
yarın ki randevumu 15,45 e aldılar doktor hanım geç gelecekmiş çatlayacağım orta yerimden yaa
nefret ediyorum gitmeyeceğim o doktora bide patrona laf anlat

çok sinirliyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
yarın ki randevumu 15,45 e aldılar doktor hanım geç gelecekmiş çatlayacağım orta yerimden yaa
nefret ediyorum gitmeyeceğim o doktora bide patrona laf anlat

anaaaaaaaaa
hadi bakalım 3 saat daha bekleee
neyse kuzum günü değişmemiş en azından dua etsenee

seni gördüğüm iyi oldu canım.. benm geceleri acayip bacak ağrım oluyo sanki bacağımı kesiyolar.. özellikle uyurken oluyo gündüz pek birşey yok

sende de oldumu bu ağrılar:44:

cnm oluyo gitgidede sıklaşıyo ağrılar:) ılık duş al yatmadan çok rahatlatıyo. bide eşine masaj yaptır ozaman daha az oluyo:) gün içinde çok hareketsz yada çok hareketli olma bide dengele. bn mesela işyernde çok dolanıyım sabaha kadr kıvranıyom gece az dolanıncada öle oluyo:) dengelemek lzım hareketleri demkki bunu anladım ama geç oldu.
yatakta dönerken kalçalarıma ağrılar saplanıyo uykumdan uyandırıyo bni bu aralar.

serpilimm sakin ol bebeğimmm... sabırsızlanıyor insan ama sabretmeyi öğreneceksin bnce 9 ay boyunca
bnm aklıma doktora gtmek düştümü kendi doktorum hastanede yoksa başka doktora giderdim:) insan dayanamıyo ama zamanla alışıyosun rahatlıyosun. stres yapma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…