- Konu Sahibi haticemavi
-
- #15.501
canlarım merhabalar nasılsınız bakalım
serfık erkek erkek deme eger kızsa kuser kız annesıı :))
hatıcem sorcam sorcam sıgarayı naptın hıc konusu gecmıyor merak ettım bende
serpıll kız yegenın cınsıyetı bellı olmustur yengen benımleydı soyledıysende ben kacırdım sanırım
esmaaa gecmıs olsun cnm bende amcalarıma cok duskunum senı anlıyorum allah yardımcısı olsun
deryam naber kız bayadır halay cekmedık bu aydda sen cektır hadı halayı ıns
günaydın kızlar nasılsınız
zuhal hoşgeldin cnm maşallah tosunumuza nazarlardan korusun allah. boyunu ve kilosunu merak ettm bn. daha vaar bnm kontrole gerçi gittim arada ama insana zaman geçmiyo:)
sellmaa sende hoşgeldin. boşverin işi gücü yaa keyif yapın...
kızlar kötü haber aldım. amcam ameliyattan çıktı. ama hiçbişy doktorun beklediği gbi değil. endoskopiler temz görünüyodu ama bu sefer bağırsak kısmına sıçramış. büyük bi yıkım oldu. suanda yoğun bakımdaymış akşama normal odasına alacaklar. bisüre daha hastanede yatacak sonra kemoterapiye başlıcaklarmış tekrardan. allahım yardımcımız olsun.kimseyi hastalıkla sınamasın....aminnnn
zuhal hoşgeldin cnm maşallah tosunumuza nazarlardan korusun allah. Boyunu ve kilosunu merak ettm bn. Daha vaar bnm kontrole gerçi gittim arada ama insana zaman geçmiyo:)
sellmaa sende hoşgeldin. Boşverin işi gücü yaa keyif yapın...
Kızlar kötü haber aldım. Amcam ameliyattan çıktı. Ama hiçbişy doktorun beklediği gbi değil. Endoskopiler temz görünüyodu ama bu sefer bağırsak kısmına sıçramış. Büyük bi yıkım oldu. Suanda yoğun bakımdaymış akşama normal odasına alacaklar. Bisüre daha hastanede yatacak sonra kemoterapiye başlıcaklarmış tekrardan. Allahım yardımcımız olsun.kimseyi hastalıkla sınamasın....aminnnn
vallahı ben ısı gucu bıraktım ama topıkte kımsecıkler laklak yapmıyor
kızlar bısı sorcam esım ayın sonunda ızne cıkıcak ıstanbula arkadaslara gelıcez ordan ucakla ızmıre abısıne gecelım dedık ama okudugum kadarıyla gebeyken 28 haftadan kucukken ucaga bınılmıyor yazıyor kafam karıstıı
bılgısı olan varmı
dr uçağa binebilir bi sorun yoktur diye yazı vermesi gerekir.yoksa almazlar seni uçağa :)))))))
haydı bende cıkayım barı sızın ısınız yogun :))
saglık ocagına gıdıyorum aylık gebelık takıbı ııcın kızımın kalp atıslarını dınleyıp gelıyoruz kızlar opuldunuz bırazdan donerım
huu kızlarr napıyosunuz bakem
bi kaç gündür giremiyorum kayınvalidemlerin binasındaki daireme geldim..
bugün randevumuz var oğluşumu görcem saat 7 de.. sabahtan beri hiç tepik atmadı içime korku düştü
bizde çok şükür 20. haftamıza girdik yolu yarıladık
zuhal hoşgeldin cnm maşallah tosunumuza nazarlardan korusun allah. boyunu ve kilosunu merak ettm bn. daha vaar bnm kontrole gerçi gittim arada ama insana zaman geçmiyo:)
sellmaa sende hoşgeldin. boşverin işi gücü yaa keyif yapın...
kızlar kötü haber aldım. amcam ameliyattan çıktı. ama hiçbişy doktorun beklediği gbi değil. endoskopiler temz görünüyodu ama bu sefer bağırsak kısmına sıçramış. büyük bi yıkım oldu. suanda yoğun bakımdaymış akşama normal odasına alacaklar. bisüre daha hastanede yatacak sonra kemoterapiye başlıcaklarmış tekrardan. allahım yardımcımız olsun.kimseyi hastalıkla sınamasın....aminnnn
vallahı ben ısı gucu bıraktım ama topıkte kımsecıkler laklak yapmıyor
kızlar bısı sorcam esım ayın sonunda ızne cıkıcak ıstanbula arkadaslara gelıcez ordan ucakla ızmıre abısıne gecelım dedık ama okudugum kadarıyla gebeyken 28 haftadan kucukken ucaga bınılmıyor yazıyor kafam karıstıı
bılgısı olan varmı
haydı bende cıkayım barı sızın ısınız yogun :))
saglık ocagına gıdıyorum aylık gebelık takıbı ııcın kızımın kalp atıslarını dınleyıp gelıyoruz kızlar opuldunuz bırazdan donerım
huu kızlarr napıyosunuz bakem
bi kaç gündür giremiyorum kayınvalidemlerin binasındaki daireme geldim..
bugün randevumuz var oğluşumu görcem saat 7 de.. sabahtan beri hiç tepik atmadı içime korku düştü
bizde çok şükür 20. haftamıza girdik yolu yarıladık
hoşgeldin cnm. ewet yol yarılandı gözün aydın. 20den sonrası hiç geçmedi bnm için:)
tepik atmaması normal bu haftalarda tutarsız olurmuş hareketleri bebekleri korkma hiç uyuyodur annesi. sağlıklı haberlerle gelin inş.
Hoşgeldin canım oğluşun bugün miskin günündedrr uyuyodur belki annesi meraklanma :)
maşallah ona 20 hafta olduuu zmn nasıl geçiyo ya bi yandan geçmiyo diyoruz da..
bu arada tamamen mi taşındın sen artık
yerinde durmayan sıpam bugün pek bi tembelevet walla zaman su gibi akıyo..
yok canım tamamen taşınmadım iki evimde düzülü.. yılbaşı için geldik gidemedik bi türlü rahat burası yemek önüme konuyo temizlik derdi yok
çok sinirliyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
yarın ki randevumu 15,45 e aldılar doktor hanım geç gelecekmiş çatlayacağım orta yerimden yaa
nefret ediyorum gitmeyeceğim o doktora bide patrona laf anlat
anaaaaaaaaa
hadi bakalım 3 saat daha bekleee
neyse kuzum günü değişmemiş en azından dua etsenee
seni gördüğüm iyi oldu canım.. benm geceleri acayip bacak ağrım oluyo sanki bacağımı kesiyolar.. özellikle uyurken oluyo gündüz pek birşey yok
sende de oldumu bu ağrılar:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?