- Konu Sahibi haticemavi
-
- #15.461
ay kızlar ben dün yine regl oldum çok erkendi ameliyat eden doktoru aradım ilaçlardanmı diye oradaki kitle hormonlara baskımı ne yapıyomuş o yüzden regl olmam normalmiş dedimki acaba hamile kalmamada engelmiydi tabi içimden hiç duymadım gögüsteki kitle yüzünden hamile kalamayanı umut dunyası işte ama kim bilir bu vesile olur allah hayırlısını versin ben ameliyatlı ameliyatlı yumurtlamayı kaçırmayım diye zar zor çalışma yap bide bakki regl olmuşsun :)
bir haftadır deli gibi noktaya bakıp duruyoruz :)))))))
günaydın kızlarrrr...
bugün keyifsizim akşam erkenden uyuyorum ama sabah zor kalkıyorum
bide sabah kalkar kalkmaz öğürmeler başlıyor bugün yine çıkarma aşamasına geldim
geçti geçti diye dyie geri gönderdim , ruh gibiyim gözlerim altı mosmor , çirkin bişey oldum çıktım
bide yarın büyük gün o odadan ne şekil çıkacağım bilmiyorum düşünmekten yine bağırsaklar bozuldu
esmacım allah şifa versin hayırlısı ile ameliyattan çıkar inş amcan , rabbim yardımcısı olsun
canım fazla düşünüp üzülme bebeğinde etkilenir. inşallah amcan iyleşir kısa surede ne kadar zor oldugunu cok ıyı bılıyorum.
12 haftalık oldum sonunda ama zaman gecmek biliyor hiç. ne guzel 27. haftandasın sen. bebişinide hissediyosundur. göbişinde cıkmıstır inşallah bende o günleri görebilirim
canım ne kadar kötu bir durum bılıyourm 7, haftamdan 11, haftama kadar fecıydım işe bile gidemıyodum zaman zaman . fitil kullanmak zorunda kalmıstım. suan sadece sabahları oluyor bulantım. ama bir gercekte su. folik A. beni maffedıyodu onu ıcemedım 2 gun bır baktım bulantılar gıttı megerse bulantımı artıran oymus. suan bool bol yesılık yıyerek acıgı kapatmaya calısıyorum bırde ıngıltereden bır yıyecek getırdıler folık asıt ıceren onu yıyorum az az. vıjdan azabı cekıyorum ılacı ıcemedıgım icin inşallah bebişime zarar vermem bu donemde. ablamda benım gıbıymıs hıc ıcememıs ılacı ama masallah sapa saglam 2cocugu var.
geçen pazartesiden beri öğürmeler vardı sadece sabahları dün ilk defa kustum , bugünde geçmiyor çalışınca zor oluyor sadece yatıp uyumak istiyorum canım...folik asit içiyorum ama hazirandan beri içiyorum bi sıkıntı yaptığını zannetmiyorum canım 8.haftadan sonra kesiliyormuş herhalde folik asit nette okumuştum bakalım doktor yarın ne diyecek amahiçbişey önemli değil biliyor musun ben daha bebeğimi görmedim minicik kesesi dışında yarın onu iyi göreyimde bunlara dayanırım ben
canım ınanılmaz bırsey ya en son gordugumde 2 cm dı boyu ayakları elelrı olusmaya baslamıstı hatta ayagnınbırını havaya kaldırmıs dıgerı katlı keyıf yapıyodu resmen 2 cmlık sey ya ne elı ne ayagı dıye dusunuyo ınsan ama ıste mucize bu haftaya gıtıgımde dahada buyumus olacak ay acaba nekadar buyumustur ay zıplamaya falan da baslamıstır ınsallah uyumaz gıttıgımde de hareketlerını goruruz :)
pouhahahhaaaaaaa
bu insanlar nereye bakıyor vardı ya bi türk filmi hahaha
:)))))))))
noktamı çokkkkkkkk seviyorummmmmmmmmmmm
serpilimmm DON'T PANİC yanii... görceksin inş. düşünüpde kendini hasta etme. pıt pıt değil gümbür gümbür atıyo kurban olduğum allahım öle byüük bir mucize vermişki aklıma geldikce tüylerim diken diken oluyo:)
biz kaydetmiştik ilk kalp sesini hala arada açıp bakıyorum:) çirkinleşirsin sonra güzelleşiyosun. ilk başlarda ruh gibiydim bn ki normalde esmerim yüzüm hep canlıdır:) yaklaşık 1aydır herkes ne kadr güzelleştin diyo bana mutlu oluyorum:)
ewet cnm haklısın valla zaman geçmiyo. sizlerin çizelgeleere bakıyorum ne çabuk geçmiş diyorum önüme bakıyorum daha çok var diyorum:) çok şükür 30lara yaklaştık biz. göbeğimde çıktı maşallahımız var. dün eklemiştim resmimi buraya:)
bn hep gece yatarken içtim ilaçları. fazla etkilemedi bni o yüzden. allahın dediği olur cnm vicdan azabı çekme hiç. allah ömür verdikten sonra nur topu gibi yavrularımız olur. önceden karılar hamile olduklarını bile bilmeden doğururlarmış. gönlünü ferah tut. rabbime emanetiz.
cnm 12 haftaya kadr folik asit kullanılıyor. sonra elevit ve kan ilacına devam ediyosun. bnm kan ilacımın içindede folik asit var. onun dışında hiç bir ilaç vermedi bana doktorum.
onu görünce verdiği hertürlü rahasızlığı unutuyosun. şimdi bn çok yoruldum diyorum belim ağrıyo bacağım ağrıyo diyorum ama onun bir tekmesini hissedince hepsini unutuyorum. annelik hemen başlıyomuş yani:)
cnm onun büyüdüğüne sahit olmak okadr güzel bişeyki anlatamam o duyguyu. nokta görüyosun 2cmlk bişi görüyosun büyüyo o sürekli içinde:) en son doktora gittiğimde bnm tosunum 1kg 35 cm olmuştu:) ayaklarıda 4 cmdi. öle büyük bir mucizeki:) rabbm sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsn. çikolata ye meyve suyu iç doktora gtmeden yarım saat önce ozaman kıpır kıpır görüürsün inş. ilk zamanlarda takla atıyo içerde:)
serpilimmm DON'T PANİC yanii... görceksin inş. düşünüpde kendini hasta etme. pıt pıt değil gümbür gümbür atıyo kurban olduğum allahım öle byüük bir mucize vermişki aklıma geldikce tüylerim diken diken oluyo:)
biz kaydetmiştik ilk kalp sesini hala arada açıp bakıyorum:) çirkinleşirsin sonra güzelleşiyosun. ilk başlarda ruh gibiydim bn ki normalde esmerim yüzüm hep canlıdır:) yaklaşık 1aydır herkes ne kadr güzelleştin diyo bana mutlu oluyorum:)
ewet cnm haklısın valla zaman geçmiyo. sizlerin çizelgeleere bakıyorum ne çabuk geçmiş diyorum önüme bakıyorum daha çok var diyorum:) çok şükür 30lara yaklaştık biz. göbeğimde çıktı maşallahımız var. dün eklemiştim resmimi buraya:)
bn hep gece yatarken içtim ilaçları. fazla etkilemedi bni o yüzden. allahın dediği olur cnm vicdan azabı çekme hiç. allah ömür verdikten sonra nur topu gibi yavrularımız olur. önceden karılar hamile olduklarını bile bilmeden doğururlarmış. gönlünü ferah tut. rabbime emanetiz.
cnm 12 haftaya kadr folik asit kullanılıyor. sonra elevit ve kan ilacına devam ediyosun. bnm kan ilacımın içindede folik asit var. onun dışında hiç bir ilaç vermedi bana doktorum.
onu görünce verdiği hertürlü rahasızlığı unutuyosun. şimdi bn çok yoruldum diyorum belim ağrıyo bacağım ağrıyo diyorum ama onun bir tekmesini hissedince hepsini unutuyorum. annelik hemen başlıyomuş yani:)
cnm onun büyüdüğüne sahit olmak okadr güzel bişeyki anlatamam o duyguyu. nokta görüyosun 2cmlk bişi görüyosun büyüyo o sürekli içinde:) en son doktora gittiğimde bnm tosunum 1kg 35 cm olmuştu:) ayaklarıda 4 cmdi. öle büyük bir mucizeki:) rabbm sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsn. çikolata ye meyve suyu iç doktora gtmeden yarım saat önce ozaman kıpır kıpır görüürsün inş. ilk zamanlarda takla atıyo içerde:)
Ayy cnm yaa demek kıpraşmaya başlamışşş şimdi daha büyük göreceksin annesii
damadım o benim dime :)
kız sahi cinsiyet ne zmn belli olur acaba bu gidişinde söyler belkiiiii
Ayyyyyyyyy yerim ben o noktayııııııııı
ilk o noktayı herkese gösteriyodum bn bak burda işte burda diye diye. onlarda bn bişi görmüyom diyolardı deli oluyodum yaaaaaaaaa........
ahh esmam senin yazdıklarını okurken bile gözlerim doluyor yarın kesin ağlarım ben, rabbimin en büyük mucizesi o güzelliğe sahip olmak ne mükemmel bir duygu binlerce şükürler olsun çok heyecankıyım bugün nasıl biter nasıl yarın olur bilmiyorum keşke bugüne randevu alsaydım....erkek anneye güzellik katar derler ben şuan berbat durumdayım bakalım ilerleyen zamanlarda ne olacağım benim oğlumda beni güzelleştirir inşallah:)
Eki Görüntüle 320743 noktam :)))))))
tiyzesi ilk fotomuz nasıl :))))))
demekki sorun bizde değilmiş çünkü resim telefonumun ekranında cüzdanımda her yerde :))))))
herkese gösteriyorum bak bu nokta benim bebeğim diye
anam bu oğlana iyice alışmışşşşşşşşşş valla bide kız gelirse hazırlama kendini o kdr :)
aman sağlıklı olsunlar da... insan kendini alıştırınca zor ama
az kaldı serpilim hele öğle yemegnden snra bugünü bitti sayyyy
bu gece uyuyamaz bu deli kız şmdi
ne biliyim oğlan hissediyorum hep , oğlum diye seviyorum zaten
ama kız olursa da çok çok sevinirim tabi süpriz olur...
hiç yemek yiyecek durumda değilim ben yaa yemeyeceğim hatta yatıp uyuycam
içim yanıyor habire su içiyorum...bu gece kocam geç gelecek oğlumla yalnızız
artık uyuyabilir miyim bilmiyorum:)
maşallah süphanallah hatice tebrikler cnm benim
ne biliyim oğlan hissediyorum hep , oğlum diye seviyorum zaten
ama kız olursa da çok çok sevinirim tabi süpriz olur...
hiç yemek yiyecek durumda değilim ben yaa yemeyeceğim hatta yatıp uyuycam
içim yanıyor habire su içiyorum...bu gece kocam geç gelecek oğlumla yalnızız
artık uyuyabilir miyim bilmiyorum:)
bakalım kızmı gelecek oğlan mı of ya hep bekliyoruz
şmdi bunun için de 2 ay bekliycez bu işler hiç bana göre değilmiş vallaa o mu bu mu düşünmekten kurdeşen dökerim bu gidşle :)
yalnz değilsin işte bakk evladın var yanında korkmazsınnnnnnnnn :)
hatcemm harika tabikide:) film şeriti gibi bi çercevem var bnm 20 fotoluk. her kontrolden sonraki fotoları sırayla koydum. şimdide onu gösteriyom millete bu nokta bu halemi geldi diyolar:)
yok bebem sorun yok sizde tabikide. bn hala o kağıtları herkeslere göstermek istiyommm.
mfalconnnn görmedm az önce seni geçmiş olsun cnm. inş gönlündeki gibi taşınırsın hemnck eve:)
bu uykusuzlukla uyursun inş cnm.
biz uyuyamadık dün gece. babamız yoktu. valla artık kesin olarak bunu düşünüyorum bnm tosunum çok babacı olcak. babamız yanımızdayken tepinmekten uyumuyoda uyutmuyoda:) ama o olmayınca hiç sesi çıkmıyo yavrumun. babamız hep yanımızda olsun yaaçok özlüyoruzzzzzzzz
valla yaaa bekle bekle hep bekle 2 ayımız var bakalım erkek miyiz kız mıyız
annesi yesin onu yaaa , tiyzesi sende totosunu ısırrrrrr:):)
şükür bulantım gitti o neyi öyle yaaa sadece uykum var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?