Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

melekcim hakkında hayırlısı canım sağlığın yerinde olsun da bebek her zaman yapılır üzülme canım benim

serpilimmm DON'T PANİC yanii... görceksin inş. düşünüpde kendini hasta etme. pıt pıt değil gümbür gümbür atıyo kurban olduğum allahım öle byüük bir mucize vermişki aklıma geldikce tüylerim diken diken oluyo:)
biz kaydetmiştik ilk kalp sesini hala arada açıp bakıyorum:) çirkinleşirsin sonra güzelleşiyosun. ilk başlarda ruh gibiydim bn ki normalde esmerim yüzüm hep canlıdır:) yaklaşık 1aydır herkes ne kadr güzelleştin diyo bana mutlu oluyorum:)

ewet cnm haklısın valla zaman geçmiyo. sizlerin çizelgeleere bakıyorum ne çabuk geçmiş diyorum önüme bakıyorum daha çok var diyorum:) çok şükür 30lara yaklaştık biz. göbeğimde çıktı maşallahımız var. dün eklemiştim resmimi buraya:)

bn hep gece yatarken içtim ilaçları. fazla etkilemedi bni o yüzden. allahın dediği olur cnm vicdan azabı çekme hiç. allah ömür verdikten sonra nur topu gibi yavrularımız olur. önceden karılar hamile olduklarını bile bilmeden doğururlarmış. gönlünü ferah tut. rabbime emanetiz.

cnm 12 haftaya kadr folik asit kullanılıyor. sonra elevit ve kan ilacına devam ediyosun. bnm kan ilacımın içindede folik asit var. onun dışında hiç bir ilaç vermedi bana doktorum.
onu görünce verdiği hertürlü rahasızlığı unutuyosun. şimdi bn çok yoruldum diyorum belim ağrıyo bacağım ağrıyo diyorum ama onun bir tekmesini hissedince hepsini unutuyorum. annelik hemen başlıyomuş yani:)

cnm onun büyüdüğüne sahit olmak okadr güzel bişeyki anlatamam o duyguyu. nokta görüyosun 2cmlk bişi görüyosun büyüyo o sürekli içinde:) en son doktora gittiğimde bnm tosunum 1kg 35 cm olmuştu:) ayaklarıda 4 cmdi. öle büyük bir mucizeki:) rabbm sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsn. çikolata ye meyve suyu iç doktora gtmeden yarım saat önce ozaman kıpır kıpır görüürsün inş. ilk zamanlarda takla atıyo içerde:)

ahh esmam senin yazdıklarını okurken bile gözlerim doluyor yarın kesin ağlarım ben, rabbimin en büyük mucizesi o güzelliğe sahip olmak ne mükemmel bir duygu binlerce şükürler olsun çok heyecankıyım bugün nasıl biter nasıl yarın olur bilmiyorum keşke bugüne randevu alsaydım....erkek anneye güzellik katar derler ben şuan berbat durumdayım bakalım ilerleyen zamanlarda ne olacağım benim oğlumda beni güzelleştirir inşallah:)

evet canım ınanılmaz bir mucize içimizde buyumesi :) inşallah sapa saglam doguracagız bebişlerimiz rabim bizr yardımcı.

canım evet senin damat hehe tabi kız oolmazsa vallahi haftaya gıdıcem kontrole bakalım ınsallah bır tahmınde bulunur doktorum :) meraktan ölüyorum

ilk o noktayı herkese gösteriyodum bn bak burda işte burda diye diye. onlarda bn bişi görmüyom diyolardı deli oluyodum yaaaaaaaaa........

tiyzesi ilk fotomuz nasıl :))))))

demekki sorun bizde değilmiş çünkü resim telefonumun ekranında cüzdanımda her yerde :))))))

herkese gösteriyorum bak bu nokta benim bebeğim diye

anam bu oğlana iyice alışmışşşşşşşşşş valla bide kız gelirse hazırlama kendini o kdr :)
aman sağlıklı olsunlar da... insan kendini alıştırınca zor ama
az kaldı serpilim hele öğle yemegnden snra bugünü bitti sayyyy
bu gece uyuyamaz bu deli kız şmdi

tiyzesi ilk fotomuz nasıl :))))))

demekki sorun bizde değilmiş çünkü resim telefonumun ekranında cüzdanımda her yerde :))))))

herkese gösteriyorum bak bu nokta benim bebeğim diye

hatcemm harika tabikide:) film şeriti gibi bi çercevem var bnm 20 fotoluk. her kontrolden sonraki fotoları sırayla koydum. şimdide onu gösteriyom millete bu nokta bu halemi geldi diyolar:)
yok bebem sorun yok sizde tabikide. bn hala o kağıtları herkeslere göstermek istiyommm.

mfalconnnn görmedm az önce seni geçmiş olsun cnm. inş gönlündeki gibi taşınırsın hemnck eve:)

ne biliyim oğlan hissediyorum hep , oğlum diye seviyorum zaten
ama kız olursa da çok çok sevinirim tabi süpriz olur...
hiç yemek yiyecek durumda değilim ben yaa yemeyeceğim hatta yatıp uyuycam
içim yanıyor habire su içiyorum...bu gece kocam geç gelecek oğlumla yalnızız
artık uyuyabilir miyim bilmiyorum:)

bakalım kızmı gelecek oğlan mı of ya hep bekliyoruz
şmdi bunun için de 2 ay bekliycez bu işler hiç bana göre değilmiş vallaa o mu bu mu düşünmekten kurdeşen dökerim bu gidşle :)
yalnz değilsin işte bakk evladın var yanında korkmazsınnnnnnnnn :)

bu uykusuzlukla uyursun inş cnm.
biz uyuyamadık dün gece. babamız yoktu. valla artık kesin olarak bunu düşünüyorum bnm tosunum çok babacı olcak. babamız yanımızdayken tepinmekten uyumuyoda uyutmuyoda:) ama o olmayınca hiç sesi çıkmıyo yavrumun. babamız hep yanımızda olsun yaa çok özlüyoruzzzzzzzz

valla yaaa bekle bekle hep bekle 2 ayımız var bakalım erkek miyiz kız mıyız
annesi yesin onu yaaa , tiyzesi sende totosunu ısırrrrrr:):)
şükür bulantım gitti o neyi öyle yaaa sadece uykum var

bizde görürüz inşallah kocaman olduğunuğunu

inş uyurum canım yoksa zaman geçmiyor kocamda geç geliyor bekle dur , paşamla uyurum bende:)
cidden esma yaa tosun babacı olacak maşallah ama bak seni üzmüyor babası olmayınca babam burdayken yaramazlık
yapayım anneme bişey olursa yalnız olmasın diyor akıllı ufaklık:)

valla yaaa bekle bekle hep bekle 2 ayımız var bakalım erkek miyiz kız mıyız
annesi yesin onu yaaa , tiyzesi sende totosunu ısırrrrrr:):)
şükür bulantım gitti o neyi öyle yaaa sadece uykum var

Ah onun totosunu bi ısırırım kiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…