Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

hergün gir gün atlama daya adamada sabah akşam pekmezi aç karnına bi kaşık sende incir ye ceviz ye fındık ye bol bol balı ekmek ye,
yorganı düzgün silkele :)))))) silkeleyincede kalkma hemen 1,2 saat yat sağa dön sola sön döne döne yat :))))))))))

bende yarın miniğimi göreyim alacağım bişeyler dayanamıyorum esma yaa bir iki tane de olsa alcam banane:):):)

niye kimse konuşmuyor 1 aydır burda olmayan kaynanam bugün geldi

oooo gözün aydın hatice bakalım seni görünce ilk kelimesi ne olacak:):)

çaıl kızım çalış çatlıyır demek ki ateşin ne durumda yarın çatlarsa sabahtan çalışmanı tavsiye ederim zira benim o şekil tuttu:):):)

ay yokh yorganı silkelemek ne bacım valla anlamadımda ondan soruyorum sorarkende korkuyorum ve suanda kendime gülüyorummm

işte halvet yanii bi değişik versiyonu bi ara geyiğini yapmıştıkta hatice yorgan silkelemek dedi kaldı öyle

şu pekmezi içiyoo da bide unutmasa arada :)
yaa ben sıkılıyom haticem yatamıom öyle 2 saat
max yarım saat snra zıplıyorum zaten giden gidiyomuş iyi araştırdım ben onu
o sonradan gelenler ztn ölüymüş üzülmeyin diyolar :))
sola sağa dönmeyi denedim bu ay bakalım ne olcek ama ben bugün ve yarın özellkle soluma döncem baksanıza her ay solum sızlıyo benm
sağda bi hareket yok orda bi sorunmu var acep her ay aynı yumurtamı büyürki anlamadım :)

heee sorma kulaklarım manisaya doğru gidiyor

bi iyi yanı var belki akşamalrı bize yaptığı yemeklerden verir

ne olur aman canım kızmmmmmmm diye sarılır boynuma :))))) dip not: eşim olduğu için :))))))) yoksa hoşgeldin hatice olur :)))))))))))))))))))

ateşim bgn bi tık düştü yarın fırlama ihtimali var işte sızıya ve akıntıya görede yakın bu çatlama
yarn ateş fırlarsa anlıcam ki kesin çatladı bugün, bu gece ve yarını değerlendirelm o zmn ne edelim
sabah zor olur brz da bu gece bişiler yapıcaz artıkın :))

al bendende okadar bende yatamıyorum ama sağa sola dönmüyodum sırt üstü yatıyorum ben

ayyy bu kaynanalar niden böyle başkalrının yanında canım yavrum huyları kurusun,
iki gündür geç çıkıyorum kapısına vuramıyorum diye triplerdeydi sabah dünde indiğimi duyunca kapısını kapadı
bende bugün iki gündür geç çıkıyorum farkında değil misin midem bulanıyor dedim akladım kendimi:)

kalkma yat televizyon karşında silkele sende ozaman yatarsın ben bu ay hiç kalmadım neren ağrıyorsa o tarafına daha çok yat bide pekmezide adamın göreceği yere koy kaşığıda yanına her akşam yatmadan pekmez planı yaptım benimkide unutuyordu çıkarken bağrıyordum unutma diye ceplarine fındık doldurmuştum adamın :))))))) balı çikolatalı ekmeği daya adama kuvvetli şeyleri yiyin tost yapma kuvveti yemek yap aktardan neler almıştım ben bu ay pestiller ezmeler her akşam tv karşında meyve yerine onları verdim :))))))))))

çalış o zaman sakın kaçırma bugünü hadi hayırlısı olsun allah güç kuvvet versin
bide şey diyorlar ilişkiden önce eşe bir saat önceden sade kahve içirin harekete geçiriyormuş

herkese iyi akşamlar arkadaşlarr yokhcum sanada bol halvetli geceler olsun evvel allahın izniyle buayda sen hamile kalcaksın sen kalki sıra bana gelsin dimi şekerim çok öpüyorumm grsrz

herkese iyi akşamlar arkadaşlarr yokhcum sanada bol halvetli geceler olsun evvel allahın izniyle buayda sen hamile kalcaksın sen kalki sıra bana gelsin dimi şekerim çok öpüyorumm grsrz

iyi akşamlar canım hepiniz kalın imi bu ay hergün halay çekelim kapatalım şurasını hadiyin kızlar boş durmak yok sabah akşam çalışın

bol bol çalışın sonra dinlenirsiniz bak ben 3 ay adama yaklaşmam en az :))))))))))))))))))))))))

Son düzenleme:

ohh yaaa iyi doldurmuşsn sen evi ben hiçibişi almadım bi işte pekmezi adama hatırlatıyorum
ay geçen akşam gece çıkardım ye şunu diye dişimi fırçaladım şmdi deemzmi
ay dedim başlatma dişinden yaaaaaaaaa
ben ne derdindeym adam diş derdinde yatacak yrm saat snra düşündüğü şeye bak :)))
onuda çok düzenli almıyo işte,
ben incir kürü yaptığım ay bana kist yaptı cnm o yzden korkuyorum incirden
ama yemeye çalışıyorum bal fln güç kuvvet verecek şeyleri kesiyorum evde :))

çalış o zaman sakın kaçırma bugünü hadi hayırlısı olsun allah güç kuvvet versin
bide şey diyorlar ilişkiden önce eşe bir saat önceden sade kahve içirin harekete geçiriyormuş

evet kahveyi duymuştum içiyorz genelde yemekten snra faydası oluyormu bakalım

güle güle canım inşallah bu ay bizim bebişlerimizde gelirrr sıradan gidiyoruzz nslsa boş yokkkk
görüşürüz by by

cevizli sucuk sizce sperm yapıcı bişeymidir baya kalorili fln ama
bu ara hep onu yiyo almış gelmiş ben pek sevmem de
işe yarasa bari :))))))

cevizli sucuk sizce sperm yapıcı bişeymidir baya kalorili fln ama
bu ara hep onu yiyo almış gelmiş ben pek sevmem de
işe yarasa bari :))))))

yarar yarar bol bol yiyin ikinizde.bak git aktara neler var çeşit çeşit ezmeler pestiller yapmışlar güç kuvvet için hadi inşallah bismillah de sonra silkele

esmacım gecmiş olsun tatlım çok üzüldüm rabbim tez zamanda şifasını verir inş. ben pc başında değildim yeni gördüm yazdıklarını dün kontrolde kilomuz 1.254 boyumuz 32,5 cm miş çok iyiymiş haftasına göre normale dönmüş kilosu çok şükür bakalım seninki nasılĞ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…