- Konu Sahibi haticemavi
-
- #15.541
kaynanan geldi diye bize de kal geldi heralde :))
yaaaaaa bnm sol yımırtam hafifff hafiff sızlıyiiiiii çatlıyomu ne kızlar :)
siz tabii o aşamaları geçtinizzzzzzzz unutmayn yumırtlama gnlerinizi bana yardım edin bakim
şmdi dün gece 12 gibi şeffaf uzayan akıntı geldi halvetten hemen sonra geldi yorganı silkeledik yani neyseki :))
bugün muhtemelen çatlıyo bu ağrı da onu gösterio bu gece yine gerek varmı halvete sizce
yoksa yarın olsa gün aşırı gibi yani yine yakalarmıyz yav yoruldum vallaaaaaaaaaaaa
LCWnin sitesinden aldım cnm mağazalarına göre baya ucuz.:)
haticem o hamile tşörtlerinin hepsinden aldım çok güzel duruyolar bnce giyildiğinde:) pembe cicişlerede bayıldım yaaa. artık bidahaki meleğime pembişler nasip olur inş. şimdik paşam için küçük adam kıyafetleri alıyorum:)
aldıkalrıma bakıyom içinde hayal ediyom oğluşumu içime okadr güzel bir huzur doluyoki anlatamam. sağlık versn bebişlerimize rabbim. herşeyn en güzelini alırız onlara:)
niye kimse konuşmuyor 1 aydır burda olmayan kaynanam bugün geldi
kaynanan geldi diye bize de kal geldi heralde :))
yaaaaaa bnm sol yımırtam hafifff hafiff sızlıyiiiiii çatlıyomu ne kızlar :)
siz tabii o aşamaları geçtinizzzzzzzz unutmayn yumırtlama gnlerinizi bana yardım edin bakim
şmdi dün gece 12 gibi şeffaf uzayan akıntı geldi halvetten hemen sonra geldi yorganı silkeledik yani neyseki :))
bugün muhtemelen çatlıyo bu ağrı da onu gösterio bu gece yine gerek varmı halvete sizce
yoksa yarın olsa gün aşırı gibi yani yine yakalarmıyz yav yoruldum vallaaaaaaaaaaaa
ay yokh yorganı silkelemek ne bacım valla anlamadımda ondan soruyorum sorarkende korkuyorum ve suanda kendime gülüyorummm
ay yokh yorganı silkelemek ne bacım valla anlamadımda ondan soruyorum sorarkende korkuyorum ve suanda kendime gülüyorummm
hergün gir gün atlama daya adamada sabah akşam pekmezi aç karnına bi kaşık sende incir ye ceviz ye fındık ye bol bol balı ekmek ye,
yorganı düzgün silkele :)))))) silkeleyincede kalkma hemen 1,2 saat yat sağa dön sola sön döne döne yat :))))))))))
bende yarın miniğimi göreyim alacağım bişeyler dayanamıyorum esma yaa bir iki tane de olsa alcam banane:):):)
oooo gözün aydın hatice bakalım seni görünce ilk kelimesi ne olacak:):)
çaıl kızım çalış çatlıyır demek ki ateşin ne durumda yarın çatlarsa sabahtan çalışmanı tavsiye ederim zira benim o şekil tuttu:):):)
bende yarın miniğimi göreyim alacağım bişeyler dayanamıyorum esma yaa bir iki tane de olsa alcam banane:):):)
oooo gözün aydın hatice bakalım seni görünce ilk kelimesi ne olacak:):)
çaıl kızım çalış çatlıyır demek ki ateşin ne durumda yarın çatlarsa sabahtan çalışmanı tavsiye ederim zira benim o şekil tuttu:):):)
işte halvet yanii bi değişik versiyonu bi ara geyiğini yapmıştıkta hatice yorgan silkelemek dedi kaldı öyle
şu pekmezi içiyoo da bide unutmasa arada :)
yaa ben sıkılıyom haticem yatamıom öyle 2 saat
max yarım saat snra zıplıyorum zaten giden gidiyomuş iyi araştırdım ben onu
o sonradan gelenler ztn ölüymüş üzülmeyin diyolar :))
sola sağa dönmeyi denedim bu ay bakalım ne olcek ama ben bugün ve yarın özellkle soluma döncem baksanıza her ay solum sızlıyo benm
sağda bi hareket yok orda bi sorunmu var acep her ay aynı yumurtamı büyürki anlamadım :)
heee sorma kulaklarım manisaya doğru gidiyor
bi iyi yanı var belki akşamalrı bize yaptığı yemeklerden verir
ne olur aman canım kızmmmmmmm diye sarılır boynuma :))))) dip not: eşim olduğu için :))))))) yoksa hoşgeldin hatice olur :)))))))))))))))))))
işte halvet yanii bi değişik versiyonu bi ara geyiğini yapmıştıkta hatice yorgan silkelemek dedi kaldı öyle
şu pekmezi içiyoo da bide unutmasa arada :)
yaa ben sıkılıyom haticem yatamıom öyle 2 saat
max yarım saat snra zıplıyorum zaten giden gidiyomuş iyi araştırdım ben onu
o sonradan gelenler ztn ölüymüş üzülmeyin diyolar :))
sola sağa dönmeyi denedim bu ay bakalım ne olcek ama ben bugün ve yarın özellkle soluma döncem baksanıza her ay solum sızlıyo benm
sağda bi hareket yok orda bi sorunmu var acep her ay aynı yumurtamı büyürki anlamadım :)
ateşim bgn bi tık düştü yarın fırlama ihtimali var işte sızıya ve akıntıya görede yakın bu çatlama
yarn ateş fırlarsa anlıcam ki kesin çatladı bugün, bu gece ve yarını değerlendirelm o zmn ne edelim
sabah zor olur brz da bu gece bişiler yapıcaz artıkın :))
herkese iyi akşamlar arkadaşlarr yokhcum sanada bol halvetli geceler olsun evvel allahın izniyle buayda sen hamile kalcaksın sen kalki sıra bana gelsin dimi şekerim çok öpüyorumm grsrz
kalkma yat televizyon karşında silkele sende ozaman yatarsın ben bu ay hiç kalmadım neren ağrıyorsa o tarafına daha çok yat bide pekmezide adamın göreceği yere koy kaşığıda yanına her akşam yatmadan pekmez planı yaptım benimkide unutuyordu çıkarken bağrıyordum unutma diye ceplarine fındık doldurmuştum adamın :))))))) balı çikolatalı ekmeği daya adama kuvvetli şeyleri yiyin tost yapma kuvveti yemek yap aktardan neler almıştım ben bu ay pestiller ezmeler her akşam tv karşında meyve yerine onları verdim :))))))))))
çalış o zaman sakın kaçırma bugünü hadi hayırlısı olsun allah güç kuvvet versin
bide şey diyorlar ilişkiden önce eşe bir saat önceden sade kahve içirin harekete geçiriyormuş
herkese iyi akşamlar arkadaşlarr yokhcum sanada bol halvetli geceler olsun evvel allahın izniyle buayda sen hamile kalcaksın sen kalki sıra bana gelsin dimi şekerim çok öpüyorumm grsrz
cevizli sucuk sizce sperm yapıcı bişeymidir baya kalorili fln ama
bu ara hep onu yiyo almış gelmiş ben pek sevmem de
işe yarasa bari :))))))
veeeeeeeeeee büyük haberrrrrrr
21 ocakta geliyorummmmmmmmm :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?