- 24 Kasım 2009
- 9.682
- 80
- 683
- Konu Sahibi haticemavi
-
- #15.561
oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
22 ocakta buluşuyoruz yani kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
veeeeeeeeeee büyük haberrrrrrr
21 ocakta geliyorummmmmmmmm :))))
otel belli mi canım
onu söylememişler daha amaaa anadolu yakasıymış
öğrenirim bikaç güne kadar :)))
hee bu tarafta değilsin o zaman
inşallah bi aksilik olmaz da buluşuruz canım
ben çıkıyorum kızlar kendinize iyi bakın
görüşürüz
esmacım gecmiş olsun tatlım çok üzüldüm rabbim tez zamanda şifasını verir inş. ben pc başında değildim yeni gördüm yazdıklarını dün kontrolde kilomuz 1.254 boyumuz 32,5 cm miş çok iyiymiş haftasına göre normale dönmüş kilosu çok şükür bakalım seninki nasılĞ
oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
22 ocakta buluşuyoruz yani kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
iyi akşamlar kızlar geçen sene titanicti dimi yine pendik kartal civarı olur o zaman :))))))
amin cnm inş tez zamnda toplar kendini.
bnde geçen hafta gitmiştim cnm sancılanınca. 1 kg olmuştu boyunu net hatırlamıyorum 30 yada 35 cmdi. çok şükür bi sorunumuz yok bzimde.
sadece bn çok yorulunca oda bi köşeye pısıp kalmış ve baskı yapmış kasıklarıma. bol bol dinlenme vakti geldi artık.
aman canım dikkat etsene kendine biz son 3 aya girdik artık dahada ağırlaştık kendimizi yormamamız gerekiyor allah korusun son üç ay çok öenmli erken doğum falan allah muhafaza..bizimde tüm alışverişimiz bitti çok şükür küvetimiz karyolamız ve kirli sepetimiz kaldı geçen gün şampuanlarını falan aldım çok zevkliydi bebek bezini falan çok keyifli ya biberon seçtik buarada esmacım kozmetiğini sebamed al saçında ve vücunda konak yapmıyor bilgin olsun
Kızlar günaydın ben grip oldum portakal suyunla greyfurt suyunu karıştırdım içiyorum boğazlarım acıyor sesimde gitti napayım
Kızlar günaydın ben grip oldum portakal suyunla greyfurt suyunu karıştırdım içiyorum boğazlarım acıyor sesimde gitti napayım
günaydın ve gecmiş olsun. zencefili balla karıstırıp ye sonra ustune su iç. bunun yanında bir kuru inciri bır kahve fıncanı suda kaynat sonra ıyıce ezdıkten sonra su. suyun ıcıne bal koy bır yudum ıc gerıye kalanı gargara yap doktorumun tavsıyesıydı bana ve bol bol yatarak dinlen
günaydın kızlarrr, nabersiniz bakalımmmmmm
haticem noldu sana yav nazarmı değdi ki yada kaynana geldi diye hastamı ettin kendini :))
zencefil bal iyi gelir gerçekten baharın dediği gibi sıcak bişiler iç canım
dikkat et kendineeeeeeee
baharcım sen nslsın bugün?
canımya idare edıyorum dun iş cıkısı trafıkte amcanın bri dalgınlıga gelmıs guum arkadan gecırtı bana bıraz kasık sancım oldu korkudan gectı ama. şimdide midem bulanıyo işteyim sene dondugu ıcın dosyaları ambara yollayacayız dolaplardan ındırıyoruz. perişanım yani saolsun arkadasın biride hamilesin agır kaldırma dıycegıne agırları bana bırakmaya calısıyo kavga dovus ıcındeyım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?