Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

hee bu tarafta değilsin o zaman
inşallah bi aksilik olmaz da buluşuruz canım

ben çıkıyorum kızlar kendinize iyi bakın
görüşürüz

senin köprüden geçme yasağın mı varrrrrrrrr uleeeeeeeen dellendirmeyin beni

nabersiniz kızlar, bişey sormak istiyorum hamileyken özellikle okunması gereken sure ve dualar var mı, bilen var mı? evdeyken okusam diyorum bişeyler bebeğim için, her ay 1 hatim yapanlar var fakat ben o kadar hızlı kuran okuyamam ne yapabiliriz fikriniz var mı?

amin cnm inş tez zamnda toplar kendini.

bnde geçen hafta gitmiştim cnm sancılanınca. 1 kg olmuştu boyunu net hatırlamıyorum 30 yada 35 cmdi. çok şükür bi sorunumuz yok bzimde.
sadece bn çok yorulunca oda bi köşeye pısıp kalmış ve baskı yapmış kasıklarıma. bol bol dinlenme vakti geldi artık.

oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

22 ocakta buluşuyoruz yani kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

kızlarr bu bir rüyamı :) inş bi aksilk çıkmaz ve buluşuruz. 21 ocak kardeşimn doğum günü ve mobilyalarımız gelcek:) 22 ocak boş bnm inş bi aksilk çıkmaz 1 saatliğine bile olsa gelicem allah nasip ederse.

zuhalcim seni facede bebeğimiz yolda diye bi gruba ekledim kabul et cnm. güzel paylaşımlar oluyo ve gizli site dileğini sorabilirsin :)
hatice ve serpill sizi eklemiştim zaten bakın arada.

İnşş kızlar bi aksiliik çıkmazdaaa görüşürzzz

ben kaçar bugün de bittiiiiii haydii görüşürz yarın

öpüyorummmmmmmmmm :))

aman canım dikkat etsene kendine biz son 3 aya girdik artık dahada ağırlaştık kendimizi yormamamız gerekiyor allah korusun son üç ay çok öenmli erken doğum falan allah muhafaza.. bizimde tüm alışverişimiz bitti çok şükür küvetimiz karyolamız ve kirli sepetimiz kaldı geçen gün şampuanlarını falan aldım çok zevkliydi bebek bezini falan çok keyifli ya biberon seçtik buarada esmacım kozmetiğini sebamed al saçında ve vücunda konak yapmıyor bilgin olsun

bizde bitirdik alışverişi biraz aceleci davrandık. mobilyalaarımız 21 ocakta gelcek. tüm ürünlerini sebamed aldım cnm bnde. diğerleri pek güvenilir gelmedi bana ne bilim. doktor tavsiyesiyle aldım. hayırlısıyla kullanmak nasip olsun inş.

Kızlar günaydın ben grip oldum portakal suyunla greyfurt suyunu karıştırdım içiyorum boğazlarım acıyor sesimde gitti napayım

Kızlar günaydın ben grip oldum portakal suyunla greyfurt suyunu karıştırdım içiyorum boğazlarım acıyor sesimde gitti napayım

günaydın ve gecmiş olsun. zencefili balla karıstırıp ye sonra ustune su iç. bunun yanında bir kuru inciri bır kahve fıncanı suda kaynat sonra ıyıce ezdıkten sonra su. suyun ıcıne bal koy bır yudum ıc gerıye kalanı gargara yap doktorumun tavsıyesıydı bana ve bol bol yatarak dinlen

günaydın haticem geçmiş olsun yaaa.... nerden buldu bu illet seni. ballı limonlu ılık su iç cnm oda iyi geliyor. başkada yapabileceğin bişi yok. ıhlamur falan iç ama çok içme:) geçsin biran önce

günaydın kızlarrr, nabersiniz bakalımmmmmm

haticem noldu sana yav nazarmı değdi ki yada kaynana geldi diye hastamı ettin kendini :))
zencefil bal iyi gelir gerçekten baharın dediği gibi sıcak bişiler iç canım
dikkat et kendineeeeeeee

baharcım sen nslsın bugün?

canımya idare edıyorum dun iş cıkısı trafıkte amcanın bri dalgınlıga gelmıs guum arkadan gecırtı bana bıraz kasık sancım oldu korkudan gectı ama. şimdide midem bulanıyo işteyim sene dondugu ıcın dosyaları ambara yollayacayız dolaplardan ındırıyoruz. perişanım yani saolsun arkadasın biride hamilesin agır kaldırma dıycegıne agırları bana bırakmaya calısıyo kavga dovus ıcındeyım.

Işteyim kızlar ya ne dinlenmesi portakal suyunuda dışardan söyledim şimdi.ballı su anca akşam eve gidince içebilirim ama kötüyüm birazda korkuyorum dr arasammı

aaa çok geçmiş olsn cnm allah korumuş yaa
şu insanları da anlamak ne zor gerçekten bırak elini sürme valla kim kaldırıyosa kaldırsın
bu ne saçmalık sanki canımızı yolda bulduk bebeğin var senin ne düşünceszler, döversm geliyo böylelerini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…