- 5 Eylül 2011
- 6.196
- 906
- 163
- Konu Sahibi haticemavi
-
- #15.581
Işteyim kızlar ya ne dinlenmesi portakal suyunuda dışardan söyledim şimdi.ballı su anca akşam eve gidince içebilirim ama kötüyüm birazda korkuyorum dr arasammı
aaa çok geçmiş olsn cnm allah korumuş yaa
şu insanları da anlamak ne zor gerçekten bırak elini sürme valla kim kaldırıyosa kaldırsın
bu ne saçmalık sanki canımızı yolda bulduk bebeğin var senin ne düşünceszler, döversm geliyo böylelerini
agırlara dokunmuyorum canım kesınlıkle. Zaten esımlee tartısdım annesı ıyıce doldurmus dun geldı dır dırlandı basımda. Anlatayım sana ıcımde kaldı anlamam laızm bırıne esım cok yardımcıdır bana her konuda. Du gıttıgımde veı tertemız buldum tabı nedenını anladım annesı gelıyomus bıze annesı temızlık hastası bır bayan. Kadın geldı ama bende ısten eve yenı gelım montumu bıle cıkartamamıstım oo bahar evı sılmıs dıye gırdı eve kayın valdem. Bende ben yenı geldım ısten oğlu yaptı. Tabıı aksama telde artık ne soyledıyse esıme basladı hamılesın dıye ev kırlımı kalıcak vs. Ben yapmak zorundayım dırlandı bende yapma sana yap dıyen mi oldu oyle kavga ettik. Canım cook sıkkınya
canım kotuysen doktorunu mutlaka ara rapor yazsın sana yatıp dınlenmeden gecmez kolay. calısma kosulun ne bılmıyorum ama mumkunse ızın al once doktora sonra eve gıt.
agırlara dokunmuyorum canım kesınlıkle. zaten esımlee tartısdım annesı ıyıce doldurmus dun geldı dır dırlandı basımda. anlatayım sana ıcımde kaldı anlamam laızm bırıne esım cok yardımcıdır bana her konuda. du gıttıgımde veı tertemız buldum tabı nedenını anladım annesı gelıyomus bıze annesı temızlık hastası bır bayan. kadın geldı ama bende ısten eve yenı gelım montumu bıle cıkartamamıstım oo bahar evı sılmıs dıye gırdı eve kayın valdem. bende ben yenı geldım ısten oğlu yaptı. tabıı aksama telde artık ne soyledıyse esıme basladı hamılesın dıye ev kırlımı kalıcak vs. ben yapmak zorundayım dırlandı bende yapma sana yap dıyen mi oldu oyle kavga ettik. canım cook sıkkınya
Haticem bencede doktorunla konuş grip dinlenmeden geçmez
rapor versin gerekirse git dinlen bi güzel kuzum
aaa ne saçma olmuş,
demiştir oğlum temzlkmi yapıosun sen maşallh bize yap desek yapmazsın biz 9 aylkken halı yıkıooduk bu ne naz vs demştir
hepsi aynı bunlarn anacım hep aynı mhbbetler
yapcak valla o kocalar da mecburlar,
sen en riskli dönmlerinde ev temzleyip çocugunun hayatını riske mi atıcaskın, pis kalsın bok götürsn isterse kimin umrunda
boşver cnm kaynananın belki başka bi lafına kızmştır dediğin gibi senden çkmştır o da.
yoksa yapmıcak olsa yapmazdı eşinde bak seni düşünüyor demekki laf gelmesn diye.
sende bozmasaydn keşke ben sildim evi deseydin
günaydın güzeller nasılsınız bakalım?
.......haticecim geçmişler olsun , hapsuu büyük geçmiş olsun rabbim korumuş seni
günaydın güzeller nasılsınız bakalım?
.......haticecim geçmişler olsun , hapsuu büyük geçmiş olsun rabbim korumuş seni
günaydın canım sağol valla dökülüyorum sen nasılsın
günaydın cnm hoşgeldin naber
Haticem bencede doktorunla konuş grip dinlenmeden geçmez
rapor versin gerekirse git dinlen bi güzel kuzum
aaa ne saçma olmuş,
demiştir oğlum temzlkmi yapıosun sen maşallh bize yap desek yapmazsın biz 9 aylkken halı yıkıooduk bu ne naz vs demştir
hepsi aynı bunlarn anacım hep aynı mhbbetler
yapcak valla o kocalar da mecburlar,
sen en riskli dönmlerinde ev temzleyip çocugunun hayatını riske mi atıcaskın, pis kalsın bok götürsn isterse kimin umrunda
boşver cnm kaynananın belki başka bi lafına kızmştır dediğin gibi senden çkmştır o da.
yoksa yapmıcak olsa yapmazdı eşinde bak seni düşünüyor demekki laf gelmesn diye.
sende bozmasaydn keşke ben sildim evi deseydin
vallaa bnmde heryerim ağrıyo ne yorucu bi hafta yaaa
işte çalış git eve evde çalışşşş tükendim
canım ya onlu arkalı gırdık eve ısten cıkmısım eve gırdım arkama o gırdı soylesem yalan soyluyorum olucak. valla kaynanalar hep ayni anacıgım . ıkı oglu var ama esıme ınanılmaz düşkün saolsun fazla karısmaz bıze ama su temmızlık ısı yapsın oglu huylanıyo kı kendısıne de yardımcı oluyodu oğlu. neyse kocişe kusdum ama burnundan getırıcem bana o sekılde davranmaya hakkı yok. :)
canımya idare edıyorum dun iş cıkısı trafıkte amcanın bri dalgınlıga gelmıs guum arkadan gecırtı bana bıraz kasık sancım oldu korkudan gectı ama. şimdide midem bulanıyo işteyim sene dondugu ıcın dosyaları ambara yollayacayız dolaplardan ındırıyoruz. perişanım yani saolsun arkadasın biride hamilesin agır kaldırma dıycegıne agırları bana bırakmaya calısıyo kavga dovus ıcındeyım.
agırlara dokunmuyorum canım kesınlıkle. zaten esımlee tartısdım annesı ıyıce doldurmus dun geldı dır dırlandı basımda. anlatayım sana ıcımde kaldı anlamam laızm bırıne esım cok yardımcıdır bana her konuda. du gıttıgımde veı tertemız buldum tabı nedenını anladım annesı gelıyomus bıze annesı temızlık hastası bır bayan. kadın geldı ama bende ısten eve yenı gelım montumu bıle cıkartamamıstım oo bahar evı sılmıs dıye gırdı eve kayın valdem. bende ben yenı geldım ısten oğlu yaptı. tabıı aksama telde artık ne soyledıyse esıme basladı hamılesın dıye ev kırlımı kalıcak vs. ben yapmak zorundayım dırlandı bende yapma sana yap dıyen mi oldu oyle kavga ettik. canım cook sıkkınya
s.a kızlar nasılsınız serpil dr.da sanırım ayyyyyy inş güzel haberle gelck esmacım nasılsın derya çokmu çalıştıryrlr seni benm canım sıkkın odun eşimle tartıştık gene niye bizim gibi düşünemyrlr yada niye diger erkekleri göryrm onlardan farklı benm odun
BAHAR çok geçmiş olsun cnm yaa. trafik hep korkutuyo bni bu yüzden. allah beternden saklasın.
bn senn yernde olsam sırf böle yaptılar diye eve geldimmi otrduğum yerden kalkmazdım dahada bi nazlanırdım. allam yaa şu kaynanalrınızı dövesim geliyo valla. sinr ediyolar bni:)
bnm kayın validem yakın değil belkide o yüzden hiç böle sorunlar yaşamadm ama yakın olsada pek yaşamazdım gibi geliyo bana. dn akşam aradı yemek yapıcam dedim bana halil 'i ver bakım dedi. telde nasıl bağırrıyo sen hala esmayamı yemek yaptırıyosun dieçok güldüm ama. oğlundan önde geliyom çok şükür. yanıma gelmesni bekliyom dört gözle valla herişime yardımcı olur rhat ederim diye.
haticee çk kötü olursan ara tabikide. bn grip oldum die fatihin yanına gittiğimde bana recetene ıhlamur bal ve bolbol meyve yazıyorum die dalga geçmişti:) ilaç yanlısı değil anlıcan.
aradım minoset alabilirsin dedi. bol bol c vitamini rapor içinde gündüz gelmen gerek dedi izin istesem 30 karış surat görücem burdanda off iki ucu değnek misali bugün bitsin biranönce
s.a kızlar nasılsınız serpil dr.da sanırım ayyyyyy inş güzel haberle gelck esmacım nasılsın derya çokmu çalıştıryrlr seni benm canım sıkkın odun eşimle tartıştık gene niye bizim gibi düşünemyrlr yada niye diger erkekleri göryrm onlardan farklı benm odun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?