Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

ya benmi abartıyrm yoksa gerçekten odunmu kocam bilmyrm kızlar ama bebege eşye alma konusunu açınca birbirimize giriyrz o benm kadar düşünmyrmu yada benmi fazla düşünyrm bilemedm daha 6 ay var deyip sinirlendryr beni bide hadi erken dese sadece biz ilçedeyz ya burda çeşit az bende ile gidelm diyrm oda sırf çocuk için kalkıp gidemem diyr burda olanlar nasıl yapıyo herkes ilemi gidiyr alışverişe diyr bide para olunca kolay bi günde hallolur diyr beşik sipariş veririz bi gündede gider 3 5 takım alırız bebk eşyası neki diyo abartıyosun böle diyr bunları dedkçe tepem attı aynı duyguları paylaşmıyrz kızlar yaaaaaaaaaaaa ben niye bu kadar heyecanlıyım o böle sizinkileri duyuyrm böle degller benmki niye böle çocuk çıplak kalsın diyrm bende

haticecm geçmş olsun canım ya inan bende agrıdan öldüm deli gibi ilaç almadım ama minoset ve parol alınabiliyomş ama sen yinede vitamin tüket canım ya meyva ıhlamur iç süte bal kat iç

evt 3:45te gitçek galiba şimdi işi varmş gelcem brzdan dedi,
hakkaten herkes tartışmışş kocişiyle
vallaa ben çok iyi geçiniyorum bu hafta lazım bana :))

canım boşver, sen annesin senin kadar düşünmesini bekleyeyiz
erkekler sonradan kazanıyo o babalık duygusunu heralde ancak bebeği görnce
senin gibi hssedemiyor şuan
her konuda daha rahatlar bizden
ama sen haklısın elbette özeniyorsun, onu dinleme sende kendin git al alabildiğin kdrını ufak tefek
büyük şeyler için mecbur bekliyceksn artk ne yapalım..

bide dün o sinirle yataga gittm giderken sütümü alırım ve bu kez ne dedm baban seni düşünmyr ben niye böle düşünyrm içmicem dedm sonra annelk işte aldım içtm sütümü ne hale getryr beni bu adam

adam için büyük küçük aynı canım yaaaa keşkee alabilsem burda hiç çıkmıyrmki bide zaten burdan bişi almak istemyrm bakalım ne olcak böle

bu konuyu temcit pilavı gibi ısıtıp ısıtıp getrme önüme zamanı gelnce olması gereken olur demezmi bide yaaaaaaaa aglayasım geldi valla zor tuttum

bu konuyu temcit pilavı gibi ısıtıp ısıtıp getrme önüme zamanı gelnce olması gereken olur demezmi bide yaaaaaaaa aglayasım geldi valla zor tuttum

hey allahım ya
sen annenlere git bu ara bence orda gider birlkte alırsnz anacığınla
kocana da nanik yappppppppppp

hey allahım ya
sen annenlere git bu ara bence orda gider birlkte alırsnz anacığınla
kocana da nanik yappppppppppp

tatilde istedm ama göndermiyo ilki gitti bunda korkuyrm dedi yanı başımda ol dedi bide kaç saat otobüste mahfolursun dedi anlayacagın dört yanım duvar

ben geldim kızlar gecikmeli olarak...

işe zor attım kendimi bugün artık yataktan kalkamdan bişeyler yiycem kalktıktan sonra
felakt oluyorum aclık bitiyriyor beni , bayılıp düşecektim bugün yolda resmen
şuan iyi gibiyim bulanıyor ama az veee çok heyecanlıyım minnoşumu görmek istiyorum biran önce...

hatice geçmiş olsun canım dikkat et kendine bol bol c vitamini al gerekirse rapor al yat dinlen...

haticecm geçmş olsun canım ya inan bende agrıdan öldüm deli gibi ilaç almadım ama minoset ve parol alınabiliyomş ama sen yinede vitamin tüket canım ya meyva ıhlamur iç süte bal kat iç

minoset alabilirsin dedi canım beynim akıyor resmen ama ilaç almayı düşünmüyorum

kocanıda kafana takıp sinir olma bak bebeğinde herşeyi hisseder

cnm analık karnına düştüğü an başlıyor babalık sonrada öğreniliyor. ilk bebeğinden sonra belkide korkuyo hala adam bide böle düşün hiç kızma boşver sinirlerini bozduğuna değmez. o hadi gidelim dediğindede canını çıkarırsın kolay sanırsın sen demekki diye alınır olur hepsi erken azcık daha sabrt. 20 haftalara gel öle başla.bn btirdim alışverişi şimdi onlara baktıkca içim gidiyo daha bi sabırsızlanıyorum. sabret sen boşverrr...
hiseetmeye başlasın bak ozamn herşey daha farklı olacak.

hoşgeldin serpil başım çok ağrıyor.dr çıkınca işe gelicekmisin evemi gidiceksin bizede haber ver

hoşgeldin serpil başım çok ağrıyor.dr çıkınca işe gelicekmisin evemi gidiceksin bizede haber ver

canım benim yaaa şifayı kaptın desene çok çok ağrırsa iç minoset bişey olmaz acı çekme o kadar ,
trafik olmazsa işe gelmeyi düşünüyorum canım habersiz bırakmam sizi , aşırı heyecanlıyım ayaklarımı
sallamaktan uçuşa geçeceğim şimdi

belkide hisstme olmadıgı içindr zaten hep diyo erken daha daha 6 ay var diyr bide tam göremedk anlayamadıkta ya ne biliyim anne olmak farklı babalık çok farklı galiba neyse herşeyi veren allah rızkımızıda o vercktr gene

serpil cnm başucuna krakeer falan koy yatmadan yatakan çıkmadanda at ağzına 2 parça kalkınca kötü hissetmezsn kendini. ayy ilk zamanlarda gece 4 de kalkıp kuvetin kenarına oturup uyukluyodum midem bulanıyo diye o günler geldi aklıma dün gibi yaa. zaman geçiyor.

minoset alabilirsin dedi canım beynim akıyor resmen ama ilaç almayı düşünmüyorum

haticem dayanabildiğin kadr dayan alma ilaç bncede. bol vitamnlerle idare et. çok kötüleşmeden atlatrsın inş.

ya canım benm çoksa agrın al bitane bende bilmyrdm alınabilinecegini almadım çektim o berbat agrıları gerçi alırmıydım onuda bilmyrm ama dedgm gibi vitamin al canım günde bi haşlanmış yumurta ve bir bardak süt bide kızlar haftada bir balık tüketin bi arkadaşın bebişinin kilosu azmış dr yumurta süt ve balık yemednmi demş bide pekmez bunlar çok önemli vücut dirençsiz kalıyo

hoş geldin cnm
evett bizi de haberdar ett mutlakaa
6 ya kdr burda bekliyıruz

seni anlıyoruz canım ama çok güzel bi duygu ve sende allhahın izyle yaşican inş

esmacım yaa zaten uyku yok bende sabahın köründe uyanıyorum yataktan kalktığım anda başlıyor öğürmeler midemde bişeyler oluyor
yarından itibaren başucumdn krakeri eksik etmeyeceğim bide acıkınca bayılacak gibi oluyorum elim kolum kalkmıyor ne fena bişeymiş bu yaa

hoş geldin cnm
evett bizi de haberdar ett mutlakaa
6 ya kdr burda bekliyıruz

haber vereceğim canım dua edin bize

seni anlıyoruz canım ama çok güzel bi duygu ve sende allhahın izyle yaşican inş
inşallah canım yaa aşırı heyecan var bende kalbim çıkacak yerinden , simit peynir ve domates dışında bişey yiyemiyorum ben yaa
napcam böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…