- Konu Sahibi haticemavi
-
- #15.601
bugün kocalarla tartışma günü falanmı :)
iyiyim çok şükür melekcim. artıkk gece olsun istemiyom uykusuz gecelerle mücadele içindeym
serpil 3de gitmicekmydi doktora? güzel hberler getrcek bze halay çekcez
ya benmi abartıyrm yoksa gerçekten odunmu kocam bilmyrm kızlar ama bebege eşye alma konusunu açınca birbirimize giriyrz o benm kadar düşünmyrmu yada benmi fazla düşünyrm bilemedm daha 6 ay var deyip sinirlendryr beni bide hadi erken dese sadece biz ilçedeyz ya burda çeşit az bende ile gidelm diyrm oda sırf çocuk için kalkıp gidemem diyr burda olanlar nasıl yapıyo herkes ilemi gidiyr alışverişe diyr bide para olunca kolay bi günde hallolur diyr beşik sipariş veririz bi gündede gider 3 5 takım alırız bebk eşyası neki diyo abartıyosun böle diyr bunları dedkçe tepem attı aynı duyguları paylaşmıyrz kızlar yaaaaaaaaaaaa ben niye bu kadar heyecanlıyım o böle sizinkileri duyuyrm böle degller benmki niye böle çocuk çıplak kalsın diyrm bende
evt 3:45te gitçek galiba şimdi işi varmş gelcem brzdan dedi,
hakkaten herkes tartışmışş kocişiyle
vallaa ben çok iyi geçiniyorum bu hafta lazım bana :))
canım boşver, sen annesin senin kadar düşünmesini bekleyeyiz
erkekler sonradan kazanıyo o babalık duygusunu heralde ancak bebeği görnce
senin gibi hssedemiyor şuan
her konuda daha rahatlar bizden
ama sen haklısın elbette özeniyorsun, onu dinleme sende kendin git al alabildiğin kdrını ufak tefek
büyük şeyler için mecbur bekliyceksn artk ne yapalım..
bu konuyu temcit pilavı gibi ısıtıp ısıtıp getrme önüme zamanı gelnce olması gereken olur demezmi bide yaaaaaaaa aglayasım geldi valla zor tuttum
hey allahım ya
sen annenlere git bu ara bence orda gider birlkte alırsnz anacığınla
kocana da nanik yappppppppppp
haticecm geçmş olsun canım ya inan bende agrıdan öldüm deli gibi ilaç almadım ama minoset ve parol alınabiliyomş ama sen yinede vitamin tüket canım ya meyva ıhlamur iç süte bal kat iç
ya benmi abartıyrm yoksa gerçekten odunmu kocam bilmyrm kızlar ama bebege eşye alma konusunu açınca birbirimize giriyrz o benm kadar düşünmyrmu yada benmi fazla düşünyrm bilemedm daha 6 ay var deyip sinirlendryr beni bide hadi erken dese sadece biz ilçedeyz ya burda çeşit az bende ile gidelm diyrm oda sırf çocuk için kalkıp gidemem diyr burda olanlar nasıl yapıyo herkes ilemi gidiyr alışverişe diyr bide para olunca kolay bi günde hallolur diyr beşik sipariş veririz bi gündede gider 3 5 takım alırız bebk eşyası neki diyo abartıyosun böle diyr bunları dedkçe tepem attı aynı duyguları paylaşmıyrz kızlar yaaaaaaaaaaaa ben niye bu kadar heyecanlıyım o böle sizinkileri duyuyrm böle degller benmki niye böle çocuk çıplak kalsın diyrm bende
ben geldim kızlar gecikmeli olarak...
Işe zor attım kendimi bugün artık yataktan kalkamdan bişeyler yiycem kalktıktan sonra
felakt oluyorum aclık bitiyriyor beni , bayılıp düşecektim bugün yolda resmen
şuan iyi gibiyim bulanıyor ama az veee çok heyecanlıyım minnoşumu görmek istiyorum biran önce...
Hatice geçmiş olsun canım dikkat et kendine bol bol c vitamini al gerekirse rapor al yat dinlen...
hoşgeldin serpil başım çok ağrıyor.dr çıkınca işe gelicekmisin evemi gidiceksin bizede haber ver
cnm analık karnına düştüğü an başlıyor babalık sonrada öğreniliyor. ilk bebeğinden sonra belkide korkuyo hala adam bide böle düşün hiç kızma boşver sinirlerini bozduğuna değmez. o hadi gidelim dediğindede canını çıkarırsınkolay sanırsın sen demekki diye alınır olur hepsi erken azcık daha sabrt. 20 haftalara gel öle başla.bn btirdim alışverişi şimdi onlara baktıkca içim gidiyo daha bi sabırsızlanıyorum. sabret sen boşverrr...
hiseetmeye başlasın bak ozamn herşey daha farklı olacak.
işe zor attım kendimi bugün artık yataktan kalkamdan bişeyler yiycem kalktıktan sonra
şuan iyi gibiyim bulanıyor ama az veee çok heyecanlıyım minnoşumu görmek istiyorum biran önce...
hatice geçmiş olsun canım dikkat et kendine bol bol c vitamini al gerekirse rapor al yat dinlen...
minoset alabilirsin dedi canım beynim akıyor resmen ama ilaç almayı düşünmüyorum
kocanıda kafana takıp sinir olma bak bebeğinde herşeyi hisseder
minoset alabilirsin dedi canım beynim akıyor resmen ama ilaç almayı düşünmüyorum
kocanıda kafana takıp sinir olma bak bebeğinde herşeyi hisseder
işe zor attım kendimi bugün artık yataktan kalkamdan bişeyler yiycem kalktıktan sonra
hatice geçmiş olsun canım dikkat et kendine bol bol c vitamini al gerekirse rapor al yat dinlen...
canım benim yaaa şifayı kaptın desene çok çok ağrırsa iç minoset bişey olmaz acı çekme o kadar ,
trafik olmazsa işe gelmeyi düşünüyorum canım habersiz bırakmam sizi , aşırı heyecanlıyım ayaklarımı
sallamaktan uçuşa geçeceğim şimdi
serpil cnm başucuna krakeer falan koy yatmadan yatakan çıkmadanda at ağzına 2 parça kalkınca kötü hissetmezsn kendini. ayy ilk zamanlarda gece 4 de kalkıp kuvetin kenarına oturup uyukluyodum midem bulanıyo diye o günler geldi aklıma dün gibi yaa. zaman geçiyor.
haticem dayanabildiğin kadr dayan alma ilaç bncede. bol vitamnlerle idare et. çok kötüleşmeden atlatrsın inş.
hoş geldin cnm
evett bizi de haberdar ett mutlakaa
6 ya kdr burda bekliyıruz
inşallah canım yaa aşırı heyecan var bende kalbim çıkacak yerinden , simit peynir ve domates dışında bişey yiyemiyorum ben yaaseni anlıyoruz canım ama çok güzel bi duygu ve sende allhahın izyle yaşican inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?