Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

ayy kızlar böyle konuşuyosunuzya halen gelmeyen melegim için okadar heyecanlanıyorumki hayali bile çok güzel yaşamak kim bilir nasıldır? allah hepiniz ve meleklerini korusun maşallah süphanallahh

slm kızlar ayy dun gıremedım saglık ocagında sıra vardı bekledım sonra esımle bulustuk alısverıs yaptık derken aksam oldu
ne antıka bır aletlerı var cok guldum neyse kızımın pıtpıtlarını kulaklarımla duydum muthıs bısı dak 105 atıyormus yanlıs anlamadıysam
HATICEM gecmıs olsun kuzumya bende gebelıgımın basında grıp olmustum ılac almayınca mahvoluyor ınsan
SERPILCAN kızz azcık kaldı hadı bakalım heyecan dorukta
DERYAMM kışında yorgan sırkelemek zor evlerımız sıcacıkta olsa yazın dus yapmak gıbı deıl :)))

ayy kızlar böyle konuşuyosunuzya halen gelmeyen melegim için okadar heyecanlanıyorumki hayali bile çok güzel yaşamak kim bilir nasıldır? allah hepiniz ve meleklerini korusun maşallah süphanallahh

canım rabbim tez zamanda göbüşünü doldursun inşallahhh, çok büyük bi heyecan ama emin ol ki bi o kadar tedirginlik başlıyor bir melek oluyor içinde ve istediğin zaman göremiyorsun her aşaması farklı bi heyecan ve farklı tedirginlikler doğurana kadar da bitmeyecek sanırım

az kaldı yaaa azz randevumu değiştirmeselerdi şimdi meleğimle buluşmuştum gıcıklar 3 saatimiz kaldı teyzesi elim ayağım buz gibi
nasıl bir şeyle karşılacağım bilmiyorum yüzüm gülerek çıkmak istiyorum rabbim çok büyük

herseyın yolunda cok sukur cnm neden aglayarak cıkcaksınkı tabıykı gulerek cıkcan sakın sıtrest yapma
agrın yok kanaman yok herseyın yolunda ıste
bulantıların basladı herseyın yolunda bu adar strest ıyı deıl sakın ol
esınmı gelıyor senınle

halay cekmeye yer arıyoruz zaten gel guzel haberlerını verkı halay cekelım ozledık vallahı

ne biliyim tanselim ister istemez stres oluyorum şükür bı sıkıntım yok
bebeğimle hep konuşuyorum anneyi üzme tamam mı diyorum üzmeyecek inşallah beni
evet canım eşim de geliyor daha hiç görmedi geçem alttan baktı giremedi yanıma inşallah bugün göreceğiz:)

halay cekmeye yer arıyoruz zaten gel guzel haberlerını verkı halay cekelım ozledık vallahı

ayyy hadi inşallah bugün de bi halay çekeriz hayırlısı ile

yaaa ben bugün çok ağlak oldum, okudukça hyecanım daha da arttı ne büyük mucize yarabbi

hilalcim hem okudum hem ağladım valla bnde. oğlum tekmeledikcede gözlerim doluyo valla. annelik böle bişimiş demkki. kucağımıza aldığımzda düşünemiyom nasıl oluruz. herşeyden öne geçiyomuş evlat bnu şimdiden öğrendik. rabbm hayırlısıyla kavuşmamızı nasip etsn yavrularımıza.
serpilim okudukca kalbim fırlıcak gibi hissettim bnde. ne güzel yazmışlar demi. bizim veletlerde günlük tutuyomu acaba içerde merak ettim:)))

şunu kesin kes tecrübe ettm kızlar bebeklerimi duyuyo bizi kesinlikleee... bizimki çok babacı mesela. dün akşam 2 dk durmadı valla babamızı özlemiştik:) karnımı sevdi öptü konuştu falan nasıl oynuyo anlatamam. sonra annenin canı çok acıdı hadi uyku vakti dedi sanki laf dinler gibi kesildi tekmeleri. allahım ne büyük ne yüce nasıl mucizeler yaşatıyo birkez daha anladım.

aç kaldığım anda elden ayaktan kesiliyor zaten bayılacak gibi oluyorum tek derdim akşam eve gidince mutfağa girmek istemiyorum , evet hasta olmamak lazım birileri bana yemek pişirsin yaa bebeğim aç kalacak

cnm hiç dert etme bebeğin aç kalmz. o senn depoladığın besinlerle besleniyo ama yemezsen sen zayıf düşersin halsizleşirsin. annelere süt için diyolar ya bebeği etkilemiyomuş. bebek kalsiyumu alıyomuş zaten snden ama süt içmezsen hamilelik süresince senn diş ve kemik yapın zayıflıyomuş. bunu hiç dert etme. sen kendn için ye ve sen iyi olmalısınki bebeğin iyi olsun bunuda unutma. mideni boş bırakma hem miden bulanır hmde tansiyonun çok düşer. bide azcık rahat olmak lazım tatlım stress çok etkiliyo en kötü şey. gümbür gümbür atan kalbini duyunca hayran olcaksın bebeğine. işe gelmesnde faceden yaz bana mutlaka bn ileetirim kızlara. sen olmadan halay çekeriz burda

selmaa hoşgeldinn tatlım. küçüçük bişi o aletler çok antika gerçektende. geçen gittiğimde eliyle baktı ebe sağ tarafda dedi oraya koydu cihazı ama duyulmadı tabi diyorumki solda yok diyo burda olması lazım sinir etti bni en son bn aldım cihazı elime sol tarafa koydum gümbür gümbür attıyodu kalbi. dk 150:) çok hareketli olcak sölim hazırla kendini dedi bnmde kollarım kabardı anasına çekcek anasıda çok harketli dedim:)
maşallah kuzucuklara

anladım güzelim elimden geldiğince yiyorum zaten naz yapmıyorum bu konuda iyi olmak isitoyurm yavrumunda iyi olması için...bugün nedense kasığıma ağrı vuruyor sonra bi karın ağrısı ağrısı bir iki dk devam ediyor ve geçiyor midem de ağzımda pek bi mutsuzum inşallah bebeğim mutlu edecek annesini, ofise gelmezsem face den yazarım sana canım haber edersin kızlara:)

Son düzenleme:
esmaa senı bulmusken soru sorayım esın nezman tekmelerı hıssetmeye basladı
ben tekmelıoyor dıyorum esımın elı hep karnımda bana garezı var bu kızın ben hıssetmıyorum dıyo haklıda bende ıcerden hıssedıyorum ama cok uzuluyo ben tekmeledı dedıkce artık oda duymak ıstıyor kızım sen benı sevmıyormusun deyıp duruyor

ben geldim kızlar eşim geldi namazını kıldı çıktı hiç konuşmadık daha dogrusu o konuşmaya çalıştı benm içimden gelmedi ve çıktı gitti maşallah kuzucuklarınıza bu arada

cnm eşim 14 haftada falan sessiz ortamda kulağını dayıyodu karnıma kalp atışlarını duyuyorum diyodu. 16 haftada falan hissediyordu öle diyodu ya da hissetmek istediği içn hissediyomuş gibi geliyodu ona
bide derlr ya erkek bebekler çok hareketli olurlar diye gerçekten öle bnce. bn 14 haftada ilk kıpırtısını hissetmiştim seyreme şeklinde :) bide kızlar nazlı olu naz yapıyodur babasına.

ben geldim kızlar eşim geldi namazını kıldı çıktı hiç konuşmadık daha dogrusu o konuşmaya çalıştı benm içimden gelmedi ve çıktı gitti maşallah kuzucuklarınıza bu arada

hg melek sanırım senın esımde bı rahatlık var esım kafayı yıcek ne alsak kıza dıe hergun gelıp netten bebek tulumları ayakkabıları bakıyor daha erken ne ayakkabısı dıyorum yoksa alı vercek gecen hafta sonu babamın arabasını alıp bursanın bebek magzalarını talan ettırdı sagolsun
ama bekle bak bı cınsıyetını ogrenın ozaman daha heveslı olucak ınan bana hem gobegın cıkmıs olcak hem kız erkek bellı olcak ıstesede dayanamaz ozaman

heycanla bekliyorum cnm güzel haberlerini :) hiç telaşlanma anın keyfini yaşa
elnden geldiğince ye ama nazınıda yap canım şunu istiyo de gelsin önüne falan yani:)

Herkese merhabalar kızlar...Nasılsınız...

Ben bugun itibari ile yine kırmızı kartı gördüm...Offffff yaaaa BitsiN artık bu ÇİLEEEE

bende 14 haftada hıssetmeye basladım ve bana 12 hafta ve 16 haftada dr um dedı annesı bu senı cok uzcek cok ınat ve baska kızlara gore cok hareketlı dedı
evet aksam yemekten sonra kuduruyo ayy basladı yıne dıyorum babamız elını koyuyo ve duruyo bılıyomusun sanırım resmen babamıza naz yapıyor kız buuu babamız duymasın

neler aldın tatlıma bakayım göstermek yokmu

Herkese merhabalar kızlar...Nasılsınız...

Ben bugun itibari ile yine kırmızı kartı gördüm...Offffff yaaaa BitsiN artık bu ÇİLEEEE

canımsın yaaaa kısmet fundm zamanı var demek hayırlı zaman bu zaman degl demek allahım tez zamanda yüzünü güldrsn tatlım ya dualarımda aklıma gelyrsn

neler aldın tatlıma bakayım göstermek yokmu

kız gostercemde hala resım cekemedım esyaları tamam namazımı kılayım ben sonra ceker koyarım ben engellemesem magzayı alcak adamda hemen bı ıkı zıbın aldık cok bısı deıl oyle fıkır sahıbı olmaya gezdık

heycanla bekliyorum cnm güzel haberlerini :) hiç telaşlanma anın keyfini yaşa
elnden geldiğince ye ama nazınıda yap canım şunu istiyo de gelsin önüne falan yani:)

dua et bize tosunla arkadaşının kalbi pıt pıt atmış olsun:):)
canım istese yapıcamda naz istemiyor ki neyse isteyeceği zamanlarda
olacak kocamı dikeceğim ayağa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…