Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

serpılcım ohh dıyceksın merak etme sonrada halaya baslıycaz
ayy kızlar bebettonun sıtesındeyım ne guzel seyler var allahım yaaaa

kızlar galiba hasta oluyorum boğazım ağrımaya başladı midem de bir acayıp bas agrısı desen 3 gundur gecmıyor offf ki ne off

ayyy hadi inşallah canımmmm karnıma ağrılar girdi valla

bak benımde karnımı agırttın anlıyorum senı cok heyecanlısın normal vallahı ne dıyım
bak kızımda heyecanlı tekme atıyor ayy acıktı oyuzdenmı tekmelıyor yoksa

bak benımde karnımı agırttın anlıyorum senı cok heyecanlısın normal vallahı ne dıyım
bak kızımda heyecanlı tekme atıyor ayy acıktı oyuzdenmı tekmelıyor yoksa

teyzesi yesin onun memeciklerini kısçem benim , aç bırakma çocuğu tansel git ye bakiyim son yarım saat gitmeme

kızlar ben yavaş yavaş hazırlanıp çıkacağım dualarınızı eksik etmeyin ne olur ,güzel haberlerle gelirim inşallah

Veee yine ben geldimmmmmmmm :)

kızlar galiba hasta oluyorum boğazım ağrımaya başladı midem de bir acayıp bas agrısı desen 3 gundur gecmıyor offf ki ne off

canım yaa dikkt et sende bol bol meyve yee sıcak bişeyler iç
ay nolduu hmişlerimize böyle nazar mı değdi sıra sıra hasta olyosunz (

ayyy hadi inşallah canımmmm karnıma ağrılar girdi valla

kızlar ben yavaş yavaş hazırlanıp çıkacağım dualarınızı eksik etmeyin ne olur ,güzel haberlerle gelirim inşallah

Serpilcim allaha emanet güzel haberleriniz bekliyoruzzzzzzzzzz :)

ordasn ama hiç konuşmuyoosnnnnnnnnnnnn,
nasıl oldun canım

beynim çatlıyor her yerim ağrıyor bide eşime sinir oldum arkadaşına yine kart lazımış haticede demiş beni aradı numara istemeye bende köpürdüm daga öncede kullandı bide borcunu ödemedi sinir küpüyüm hayır diyemez asla bende verdim istemeyerek.yine milletin borcunu öde

aaaaaaaa ne kadar ayıp
ay ben anlamıyorum bu insanları koca adam olmşsun milletn kartını istemeye utan bee
bide ödememek ne demek, valla eşinin fazla yüzü yumuşakmış
bnm eşim hayatta vermez ben önceden veriyodum arkdşlarıma da söyleniydu bana kullandırmasana diye.
İnsanlar ne meraklı iyi niyeti suistimal etmeye ya.
neyse boşver kuzum sinirlenme sen zaten hastasn bak bebişini düşün .

:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))

heber bende 6+5 haftalıkmış kalp seslerini duymuş gayet iyiymiş

maşallahhhh maşallaaahhhh kuzucuğumuza allah nazarlardan korusun. onlara bağışlasın inş.
yarınn baya rahatlamış olur serpil:)

kızlar kasılıyo karnım ya. neden böle oldu anlamadımki? bide oğluşum tepindikce sanki uyuşukluk var gibi oluyo.
iş çıkışı amcamn yanına gitcem. kadın doğum doktoru varsa bi görünürüm telaş yapmak istemesemde şeytan dürtüyo de get başımdan diyom gitmiyo:d

olleeeeeeeyyyy
ohh rahat bi nefes çektik,
allah nazarlardan koruusun inşşşşş
dayanamadın aradın dime hatçeeeee :)

ilk ben öğrencem tabi kızım onun az dayağını yemedi benden o hak benim hakkım tiyzeyimmm ben :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

oh be şükürler olsun gel ayın 12 si gel bende pıt pıtlarını duyayyım allhın izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…