Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

canımsın yaaaa kısmet fundm zamanı var demek hayırlı zaman bu zaman degl demek allahım tez zamanda yüzünü güldrsn tatlım ya dualarımda aklıma gelyrsn

Aynen öyle güzelim zaman var demekki napalım...Hayırlısı olsun..Sağolasın cnm duaların için..Yarın dr.a gitsemmi diyorum..Malum 2.gün olduğu için hormon testlerini yaptırırım

serpil domataes salatalık yeme canım mümkünse bu mevsimde

tansell canım sen nasıl atlattın gribi ilaç almadım almamda çok zorda kalmadıkça bebeğe bi etkisi olmaz dimi gribin kimi var diye yazmış kimi yok

minik domateslerden yiyorum canım hormonlu mu onlar bilmiyorum ki canım çekiyor iki gündür yiyorum gerçi zararlısa bırakırım napıyım , salatalık bi bugün yedim yemem onu da

İnşallah cnm...Ama inanki değişik bi his var içimde bu sene Allahın izniyle olacak sanki...Genelde hislerimde yanılmam bunda da yanıltmaz rabbim inşallah bu sene bebiş isteyenlerin senesi olur..

aminnnnn canım ya bende inanıyrm senn senende olcak inş allahım güldrsn yüzünü bu konuda

İnşallah cnm...Ama inanki değişik bi his var içimde bu sene Allahın izniyle olacak sanki...Genelde hislerimde yanılmam bunda da yanıltmaz rabbim inşallah bu sene bebiş isteyenlerin senesi olur..

rabbim gönlüne göre versin , dualarımdasın gelecek meleğin az kaldı

serpilim az kaldı vaktin ayyyyyyyyyyyy allahım ya bende meraktayım kuzumun kalp atışını duycaksın inş ben duymuş gibi hissedyrm senn için greeenmoon hoşgeldin canım naptın cinsiyeti ögrendinmi

hatıcem ınan agrı kesıcı bıle ıcmedım ıhlamur ıctım elma ve ayva kabuklu onuda gunde 2 fıncan o ıcımı bogazımı rahatlattı sen bıldıgın dogal seylerden sasma cok sukur cocuga etkısı olmadı nıe olsunkı o sıcacık yuvasında bol bol dınlen ınan soyle yaptım boyle yaptım bıle dıyemıyorum saldım cayıra sanırım rabbım gebeyım dıe yardımcı oldu 2 gune bıtı verdı

3 gibi çıkacağım çok heyecanlıyım yaaaa inşallah özgecim yaa güm güm atsın meleğimin kalbi doktor çok sağlıklı desin
bi ohhh çekeyim de tadını çıkarayım şu hamileliğin biraz

Ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmm
ama ufak bi görüşmem var yine giidicem
beni özleyin anacım taaam mı :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…