- Konu Sahibi haticemavi
-
- #15.661
canımsın yaaaa kısmet fundm zamanı var demek hayırlı zaman bu zaman degl demek allahım tez zamanda yüzünü güldrsn tatlım ya dualarımda aklıma gelyrsn
Aynen öyle güzelim zaman var demekki napalım...Hayırlısı olsun..Sağolasın cnm duaların için..Yarın dr.a gitsemmi diyorum..Malum 2.gün olduğu için hormon testlerini yaptırırım
fundacım vaktini bekliyor gelmek için meleğin tez zamanda gelir inşallah
kız gostercemde hala resım cekemedım esyaları tamam namazımı kılayım ben sonra ceker koyarım ben engellemesem magzayı alcak adamda hemen bı ıkı zıbın aldık cok bısı deıl oyle fıkır sahıbı olmaya gezdık
serpil domataes salatalık yeme canım mümkünse bu mevsimde
tansell canım sen nasıl atlattın gribi ilaç almadım almamda çok zorda kalmadıkça bebeğe bi etkisi olmaz dimi gribin kimi var diye yazmış kimi yok
İnşallah cnm inşallh...Pazar günü arkadaşım doğum yaptı içim çok tuhaf oldu rabbim isteyen herkese versin kucağını boş bırakmasın..
Aynen öyle güzelim zaman var demekki napalım...Hayırlısı olsun..Sağolasın cnm duaların için..Yarın dr.a gitsemmi diyorum..Malum 2.gün olduğu için hormon testlerini yaptırırım
amin canım inşallah bak gör çok bekletmeyecek kuzun seni
İnşallah cnm...Ama inanki değişik bi his var içimde bu sene Allahın izniyle olacak sanki...Genelde hislerimde yanılmam bunda da yanıltmaz rabbim inşallah bu sene bebiş isteyenlerin senesi olur..
iyi edersn bence tatlım git bakalım bi rahat edrsn en azından
aminnnnn canım ya bende inanıyrm senn senende olcak inş allahım güldrsn yüzünü bu konuda
İnşallah cnm...Ama inanki değişik bi his var içimde bu sene Allahın izniyle olacak sanki...Genelde hislerimde yanılmam bunda da yanıltmaz rabbim inşallah bu sene bebiş isteyenlerin senesi olur..
bencede tatlım en iyisi rahatlarsın ona göre davranırsınHaklısın canım..Bu kez araştırma hastanesine gidicem..Az önce tlf.sordum 2.günü gelin dedi..Yarın da 2.gün zaten...Neyse çıksın ortaya problemi bilmemek insanı daha çok sinir ediyor
serpil domataes salatalık yeme canım mümkünse bu mevsimde
tansell canım sen nasıl atlattın gribi ilaç almadım almamda çok zorda kalmadıkça bebeğe bi etkisi olmaz dimi gribin kimi var diye yazmış kimi yok
serpilim az kaldı vaktin ayyyyyyyyyyyy allahım ya bende meraktayım kuzumun kalp atışını duycaksın inş ben duymuş gibi hissedyrm senn için greeenmoon hoşgeldin canım naptın cinsiyeti ögrendinmi
3 gibi çıkacağım çok heyecanlıyım yaaaa inşallah özgecim yaa güm güm atsın meleğimin kalbi doktor çok sağlıklı desin
bi ohhh çekeyim de tadını çıkarayım şu hamileliğin biraz
dicek allahın iznyle inş canım sen gönlünü ferah tut
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?