- Konu Sahibi haticemavi
-
- #15.701
maşallahhhh maşallaaahhhh kuzucuğumuza allah nazarlardan korusun. onlara bağışlasın inş.
yarınn baya rahatlamış olur serpil:)
kızlar kasılıyo karnım ya. neden böle oldu anlamadımki? bide oğluşum tepindikce sanki uyuşukluk var gibi oluyo.
iş çıkışı amcamn yanına gitcem. kadın doğum doktoru varsa bi görünürüm telaş yapmak istemesemde şeytan dürtüyo de get başımdan diyom gitmiyo:d
maşallahhhh maşallaaahhhh kuzucuğumuza allah nazarlardan korusun. onlara bağışlasın inş.
yarınn baya rahatlamış olur serpil:)
kızlar kasılıyo karnım ya. neden böle oldu anlamadımki? bide oğluşum tepindikce sanki uyuşukluk var gibi oluyo.
iş çıkışı amcamn yanına gitcem. kadın doğum doktoru varsa bi görünürüm telaş yapmak istemesemde şeytan dürtüyo de get başımdan diyom gitmiyo:d
ilk ben öğrencem tabi kızım onun az dayağını yemedi benden o hak benim hakkım tiyzeyimmm ben :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
oh be şükürler olsun gel ayın 12 si gel bende pıt pıtlarını duyayyım allhın izniyle
hatice inş. sendende çok iyi haberler alcaz bu heyecanların kıymetini bilin doyasıya yaşayın herkese iyi akşamlar arkadaşlar grsrzzz
inşallah melekçim inşallah hepimizin mutlu haberiyle sevinicez burda bu 6 aydır böyle hiç bir ayı boş geçmedik burda hep halay çekiyoruz halay topiği burası o kadar hastayımki kolumu kaldırcak takadim yok benim yerimede zıplayın kızlarrrrrr
amcan nasıl canım.tosun paşanın böyle yapması normal değilmi artık ama sen yinede bi görün bi aksilik olmasın
allaha şükür herşey yolundaymışşşşş
Serpil vee rahatlamak mı yarın başkaa bişi bulmasında telaşlancak vallaa bi dayakta ben atcam yoksa :))
canım tüm gün oturuyosn fln ya iş yerinde yoruluyosn bnce ondan da oluyodur
telaşlanma tosunumuz allaha emanet
Eveeeeeeett haticem az kaldııııııııııııı sende duyacaksın pıt pıt diye
inşş rabbim kucağına aldığın günleride gösterecekkkkk
off bende de bi değişik duygular varr bu ay
yeni yıl fln diye geçen hafta içim kıpır kıpırdı ama bu hafta bi salak oldum
sanki hamile fln kalamıcam gibime geliyo bi negatiflik var hayır olsun
halvetler fln zor geliyo heves yok öyle çok,
amaaa emeksiz yemek olmuyoo ki napcaz böyle
inş tuttururuz da sürpriz olur
oh oh bu iyi bebek düşünmeden bol bol yorgan silkele.
haticem amcam iyi çok şükür ama sonuctan haberi yok henüz. kimseyi sokmuyolar odasına enfeksiyon kapmasın diye. kapıdan görüyoz . gidip görcem bu akşam. inşallah kavusacak sağlığına dua etmekten başka bişi gelmiyo elimizden.
çokda oturmuyom çokda yürümüyom işyernde ama bu farklı bişi ilk defa bugün hissettim. kasılıyo resmen karnım sık sık tekrarladı bide o telaşlandırdı bni. bu haftalarda kasılmalar olurmuş rahim doğuma hazırlık yapmaya başlaarmış ama sürekli olmazmış hissedilmezmiş. bide tosunum oynadıkca uyşuk gibi oluyo karnım o telaş yaptırdı bana aslında. bişi yoktu tosuncuğumun rabbme emanet ama yinede telaşlanıyo insan.
ya tepem attı tablo çizgiyi 12 güne çekti ama bence yanlış 14. gün olması gerekiyor
dün kasığımçok ağrıdı çnkü,
öyleyse çok gülcem halime ama yaaaa
8 10 11 13 14 ve bugünde olcak 15 günler full çalışşş sen arada bi 12 yi atla o gn yumurta çatlasın olcak iş mi
inş öyle değildir :))))))))))))))
sen beni niye dinlemiyorsun
ben sana ne dedim hergün olcak gün aşırı değil dedim
sen nezaman hastalandın en sonyaaaa 10 günden snra hergüne döndük işte hatçem ama 12. gün eşim brz rahatszdı ara vermek zorunda kaldık(
off ya çok pişman oldum şmdi keşke kaçırmasaydm
12 snde yumurtlamamşmdır yaa bnm için erken buuuu
ama öyle bile olsa 11indeki etkilemezmi
ay yine geliyolar bana bakk soldan soldannnnnnnnnnnnnnn
22 aralıkkkkkkkkk
30-7 arası 30-2-3-4 kuvvetli olan
ama hatçem bnm yumurta akıntım 13. günün gecesinde geldi ilişkiden 2 saat sonra falan hemde,
14 gün de yine akıntıyla birlikte kasık ağrım oldu solumda..
12 gün çatlamış olsa ertesi günmü gelir bu akıntı öncesinde gelmesi gerekmezmi?
benmi yanlş biliyorum yaa
biri beni teselli etsin
ilişki olduğun gün akıntı gelir zaten beyaz ve o yumurtladığın akıntı değildi
akıntı çatladığın zaman gelir öncesinde sonrasında değil
ve çatladığını günün zamanı anlayabiliyormusun bilmiyorum ben anlıyordum. yumurtladığındaysa sağ veya sol tarafın batar hangi tarfın batarsa ordan yumurtlamışsındır.o tarafına yatarak ağırlık ver.
30-31-2 daha kuvvetli senin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?