Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

olsun tatlım sütünü iç ama zaten dr.m bana 3 ayda bunların hepsini düzenli bi şekildee mutlak alıyosun dedi o yüzden sıkıntı etme şu an bulantıdan yiyemeyeblrsn zaten ama geçince aksatma bebişin gelişimine büyük oranda etki edyr

aaaaaaaaaaaaaaaaaa ni demek kıııııııı sölemene gerek yok topikteki hamiş olmak isteyenler duamda zati ayyyyyyyyyyyyy heleki sen

Kuzum bi dahaa söyliym dedim ne bilem alışkanlık olmuş
biliyorumm hepimizin duaları bir, rabbim kabul etsin inş

Esma'cım hoşgeldin, ohh iyi olmana sevindim,
aman dikkt yataktan fln düşmeyin sıkı sarılın birbirinize :))

ya bnm sol kasığıma böle gelip giden bi sancı oluyoooooo hayırdır neler oliyii içerde

zatwn bulantılarım başlamadan önce fil gibi yiyordum , düzeleyim yine yerim , sanırım bu gidişle zayıflayacağım canım hiç yemek istemiyor

canım üşütmüşssümdür ondan oluyodur panık olacak bır durum deil.

serpilcim benmde erkenden başlamıştı uykusuzluklarım bilirsn ve halada devm edyr bazı gebeler uykuya bazılarıda uykusuzluga taşınırlarmış normalmş yani ama ben şansızım zaten uyku problemm vardı hepten coştu imranyrm uyuyanlara

allah razı olsun yapmış indirdi herşeyi dün akşam geldi diye yukarı çıktığızda resmi gösterdim başladı ağlamaya eşim kaynatama benziyor kopyası gibi 13 yaşındaymış eşim öldüğünde daha sarıldılar ağladılar ana oğul falan :)))))

esma kız sorulara cvp ver bende habire wc kalkıyom saat başı nerdeyse
Hala kabızım karnım taş gibi şiş bide arada kasıklarım batıyor zati kasık ağrımda olmasa hamile olduğumu unutucam :)))))))

canım benm ben anladım seni hep duamdasın sen kıııııııııııı noluyo kııııı halvetler yerinimi buluyooooooooooooo acep

yandım desene gündüz uyukluyorum akşam eve gidince direkt yatıyorum sonra da gece dön dur uyamak istiyorum yaaaa

ayyy bizimkiler gibi haticem yaaa benşmde kayınpederim 2 sene oldu vefat edeli eşimle kayınvalidem de ağladı

kız bende tam tersi hiç doymucam sanıyorum habire yiyiyorummm

bulantıların başlasın görürüm seni bende senin gibiydim
ama inşallah başlamaz başlasa da hafif geçirirsin haticem

kızlar benm agzımdaki acılık hala geçmedi ya bi bendemi oldu nedr bulantım var bide hala bunlar bi geçse rahatlayacagım biraz gerçi bu kezde başka sıkıntılar çıkacaktr her ay yeni şeyler oluyo çünkü çok şükür yinede

ezan okunuyr okunan ezanın yüzü suyu hürmetine allahım sen dualarımızı kabul eyle günahlarımızı bagışla ve bizleri cennetine kabul et bebişlerimizide bize bagışla ve olmayanlara nasip et bu duyguyu deryama fundama rose melek ve daha isteyen tüm kardeşlerimize aminnnnnnnnnnnnnnnnn bende namaza kaçayım kızlar görşrz inş a.e.olun öptk bebişimle sizi

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

aminnnn allah razı olsunnn

geldim canlarım. haticem kzma ya sırayla cvp verim şimdik:)
serpilim sağlık ocakları testlerin bazılarını yapıyor. toksoplazma kızamıkcık gibi testleri yapmıyor. sağlık ocağına git yaptırabildiklerini orda yaptır. bn diğerlerini kızılayda yaptırmıştım 4 testi yapmamıştı sağlık ocağı 80 tl vermiştim.:) kan şekeri testini istemiştir cnm doktorun. şeker yükleme testi 24-28 haftalar arası yapılıyor. doktorun ne test istediysen yaptır sen. doktorların izledikleri yollar hep ayrı ayrı.kmsenn bu konularla ilgili sölediklerine bakma. doktoruna güven sadece. mesela bi arkadaşımın doktoru her ay kan idrar tahlili istiyo bnm doktorum bnden 2 kere kan 2 kerede idrar tahlili istedi. bnm şikayetlerime göre istiyor yani.

haticem 1 gecede 7 kere wcye kalktığımı biliyom. toplamda 7 saat uyuyom gece bide 15 haftadan sonra azaldı 22den sonra tekrar çoğaldı.şimdi otururken bişicik yok ayağa kalktığım an zor atıyom kendimi wcye:)

biran önce yarın olsun istiyorum kalkmadan yatcam inş misafir falan çıkmazsa başıma. eşimle karar aldık. telefonları kapatacaz kapıyıda acmıcaz yatcan akşama kadr. bn zaten yorgunum artık. garibim kocamda çok yoğun bu aralar şehr dışına çıkıyo dinlenemeden devam işe adamcağız bide bnm yüzümdende uyuyamıyo geceleri:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…