- Konu Sahibi haticemavi
-
- #15.781
olsun tatlım sütünü iç ama zaten dr.m bana 3 ayda bunların hepsini düzenli bi şekildee mutlak alıyosun dedi o yüzden sıkıntı etme şu an bulantıdan yiyemeyeblrsn zaten ama geçince aksatma bebişin gelişimine büyük oranda etki edyrbenim midem bulanıyor sadece süt içebiliyorum şuanda özge bi kaçgündür yımırta yiyemiyorum
ohh ohh maşallah kaynana dediğin böyle olur işte maşallah bide kadına laf ediyorsun kızz
esmaaa ben daha şimdiden uyuyamıyorum ne yapacağım
aaaaaaaaaaaaaaaaaa ni demek kıııııııı sölemene gerek yok topikteki hamiş olmak isteyenler duamda zati ayyyyyyyyyyyyy heleki sen
olsun tatlım sütünü iç ama zaten dr.m bana 3 ayda bunların hepsini düzenli bi şekildee mutlak alıyosun dedi o yüzden sıkıntı etme şu an bulantıdan yiyemeyeblrsn zaten ama geçince aksatma bebişin gelişimine büyük oranda etki edyr
Kuzum bi dahaa söyliym dedim ne bilem alışkanlık olmuş
biliyorumm hepimizin duaları bir, rabbim kabul etsin inş
Esma'cım hoşgeldin, ohh iyi olmana sevindim,
aman dikkt yataktan fln düşmeyin sıkı sarılın birbirinize :))
ya bnm sol kasığıma böle gelip giden bi sancı oluyoooooo hayırdır neler oliyii içerde
benim midem bulanıyor sadece süt içebiliyorum şuanda özge bi kaçgündür yımırta yiyemiyorum
ohh ohh maşallah kaynana dediğin böyle olur işte maşallah bide kadına laf ediyorsun kızz
Esmaaa ben daha şimdiden uyuyamıyorum ne yapacağım
Kuzum bi dahaa söyliym dedim ne bilem alışkanlık olmuş
biliyorumm hepimizin duaları bir, rabbim kabul etsin inş
Esma'cım hoşgeldin, ohh iyi olmana sevindim,
aman dikkt yataktan fln düşmeyin sıkı sarılın birbirinize :))
ya bnm sol kasığıma böle gelip giden bi sancı oluyoooooo hayırdır neler oliyii içerde
zatwn bulantılarım başlamadan önce fil gibi yiyordum , düzeleyim yine yerim , sanırım bu gidişle zayıflayacağım canım hiç yemek istemiyor
kız bende tam tersi hiç doymucam sanıyorum habire yiyiyorummm
serpilcim benmde erkenden başlamıştı uykusuzluklarım bilirsn ve halada devm edyr bazı gebeler uykuya bazılarıda uykusuzluga taşınırlarmış normalmş yani ama ben şansızım zaten uyku problemm vardı hepten coştu imranyrm uyuyanlara
allah razı olsun yapmış indirdi herşeyi dün akşam geldi diye yukarı çıktığızda resmi gösterdim başladı ağlamaya eşim kaynatama benziyor kopyası gibi 13 yaşındaymış eşim öldüğünde daha sarıldılar ağladılar ana oğul falan :)))))
esma kız sorulara cvp ver bende habire wc kalkıyom saat başı nerdeyse
Hala kabızım karnım taş gibi şiş bide arada kasıklarım batıyor zati kasık ağrımda olmasa hamile olduğumu unutucam :)))))))
kız bende tam tersi hiç doymucam sanıyorum habire yiyiyorummm
kiminde öle kiminde böle canım ye ye yiyerek büyüsün kuzum maşallah ona
ona kadar ben büyücem kız :))))))))))
ona kadar ben büyücem kız :))))))))))
olsun kı işte ana kız dicektim işte anne çocuk beraber büyürsnz nolcak sonrada beraber diyet yaparsınız
herkes erkek diyor eşim hariç
ezan okunuyr okunan ezanın yüzü suyu hürmetine allahım sen dualarımızı kabul eyle günahlarımızı bagışla ve bizleri cennetine kabul et bebişlerimizide bize bagışla ve olmayanlara nasip et bu duyguyu deryama fundama rose melek ve daha isteyen tüm kardeşlerimize aminnnnnnnnnnnnnnnnn bende namaza kaçayım kızlar görşrz inş a.e.olun öptk bebişimle sizi
ezan okunuyr okunan ezanın yüzü suyu hürmetine allahım sen dualarımızı kabul eyle günahlarımızı bagışla ve bizleri cennetine kabul et bebişlerimizide bize bagışla ve olmayanlara nasip et bu duyguyu deryama fundama rose melek ve daha isteyen tüm kardeşlerimize aminnnnnnnnnnnnnnnnn bende namaza kaçayım kızlar görşrz inş a.e.olun öptk bebişimle sizi
as. canım hepimizin cuması mübarek olsun
geldim valla binlerce şükürler olsun rabbimee
inşallah melekcim sağol
amin inşallah esmacım mükemmle bi duygu pırlanta gibi kalbi parlıyordu hızlı hızlı atıyordu:) sen nasıl oldun canım kabızlık başlamış yine
kayısıyı yee sıcak suyu iç ardından yumuşar belki bende korkuyorum olmaktan daha olmadım inş olmam..
esma yaa bişey sorcam doktor kan testi verdi bulaşıcı hastalık falan var mı diye ama şeker yüklemesi de yazmış görümcem daha çok erken dedi
doktor yanlışlıkla mı yazdı acaba ona da soracağımda sana da bi sorayım dedim nette de daha geç haftalarda yapılyıro yazıyor bide bu kan testlerini sağlık ocağı yapar mı
acaba normal devlete gideceğim ama iki testi yapmıyormuş onları da özelde yaptırcam kafam karıştı
aminnnnnnnnnnnnnnnn
allah razı olsun yapmış indirdi herşeyi dün akşam geldi diye yukarı çıktığızda resmi gösterdim başladı ağlamaya eşim kaynatama benziyor kopyası gibi 13 yaşındaymış eşim öldüğünde daha sarıldılar ağladılar ana oğul falan :)))))
esma kız sorulara cvp ver bende habire wc kalkıyom saat başı nerdeyse
Hala kabızım karnım taş gibi şiş bide arada kasıklarım batıyor zati kasık ağrımda olmasa hamile olduğumu unutucam :)))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?