Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

amin inşallah sağol melekcim darısı başına inşallah , gümbür gümbürdü kalbi benimkini solladı melek teyzesi

bak gördünmü kimlerin yigeni o dedk sana kalp atışıyla gelcen diiiiie yirim ben o minigiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Esmaaaaaaaaaaaaaa
niye sesin çıkmıyo senin canım napıyosun nasıl oldun gittnmi doktora ?

günaydınnn hatunlarr.....

deryacım geçmişi okuodum. eve gittim yattım dinlendim üstüne duş aldım ağrılarım dindi. bide kabızlık başladı gene oda ağrı yaptı diye düşünüyorum kayısı yiyorum şimdi. tekrar su bağırsaklarım düzene girsin.

serpilimmm çok sevndm hayatım maşallh meleğine hep böle sağlıklı güzel haberlerini alalım

haticem dikkat et kendine çok zor bilirim hamileliğimn başından beri 4 kez griple boğuştum allah korusun tekrar olmak istemiyorum. haftasonu izin al bari yat dinlen.

baharr aman dikkat cnm gelmeden kov gribi.

melek haftasonu adım bile atmak istemiyorum havada soğuk olsun yatım battanyenn altında
rosee, mfalcon ve zuhal yok görünmüyolar. özgede geç geliyor bu aralar. burcuda yok kızlarr nerdesnizz..........

esmacım kı herif yatırmıyo geceleri horlaması eksikti oda çıktı eskiden yoktu kıııı yatamıyorum dürtyrm ama kalkmıyo acaba aldıgı ilaçlardanmı uyanmıyo agır ilaçlar kullanıyo boyun fıtıgı başlangıcı varmışta işte gece uyutmuyr sabahta soguktu yataktan çıkamadım ya bu arada bebişim solumda ve ben soluma dönüp uyuyamıyorum agrı oluyo orda sertleştrmşmi napmış kendini anlamıyorum hatta hareket ederken bile agrım oluyo o tarafta

yerini ayarlıyo miniğin cnm. bnm doktorum demiştiki sola yatarsan atardamar varmış o daha rahat kan pompalarmış. ama 10 yıllık doktorum annenn yatış poziyonundan bebeğin etkkilendiğini görmedm anne etkilerin demişti. kokrma yani cnm nasıl rahatsan öle yat. ilerleyen zamanda sırt üstü yatırmıyo zaten. sabaha kadr sağa sola dönüyom bnde uykularım iyice düzensizleşti okadr çok dönüyomki kocam gece tuttu bni düşme diye adamı bile kaldrıyom garibim köşeye pısıp yatıyo bide bnm bi huyum var illa dokuncam eşime yoksa uyanıyom o köşeye kaçtıkca bn rahat edim die onun yanına sokuluyom bigün ikimzde düşcez yataktan korkuyom valla:)

bu arada ben bugünkü yumurtamı yedim kızlar sizde yiyoyrsunuz demi aksatmayın dr.m bana hergün mutlak bitane dedi çok önemli kızlar iki bardakta süt meyva ve balık dedi

Malesef ben yarında burdayım canım napalımpazar günü kalkmadan yatarım akşam kaynanam yemekler yapmış salatasına kadar indirdi aşağı eşim sofayı hazırladı bulaşıkları yıkadı portakal suyu sıkmış yemek yedim duş aldım yattım hemen
grip zaten zor bide bu halde iyice zor ilaç alamıyorsun şükür bu halimize şükür.

kı adamı hem köşeye yollamışsın hemde dokunmadan yatamam diyosun zavallı adam süklüm püklüm olmş desene ya ama soluma hiç yatamıyorum bi agrı giriyr anlatamam daha iyiymş sola yatmk ama benmki tam tersi saga dön diyr

s.a kızlar nasılsınız cumanız hayırlı olsun dualarınızda bizide unutmayın bugün

as. canım hepimizin cuması mübarek olsun

bak gördünmü kimlerin yigeni o dedk sana kalp atışıyla gelcen diiiiie yirim ben o minigiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

geldim valla binlerce şükürler olsun rabbimee

aminn canım maşallah onaaa hayırla gelsin inş.

inşallah melekcim sağol

amin inşallah esmacım mükemmle bi duygu pırlanta gibi kalbi parlıyordu hızlı hızlı atıyordu:) sen nasıl oldun canım kabızlık başlamış yine
kayısıyı yee sıcak suyu iç ardından yumuşar belki bende korkuyorum olmaktan daha olmadım inş olmam..

esma yaa bişey sorcam doktor kan testi verdi bulaşıcı hastalık falan var mı diye ama şeker yüklemesi de yazmış görümcem daha çok erken dedi
doktor yanlışlıkla mı yazdı acaba ona da soracağımda sana da bi sorayım dedim nette de daha geç haftalarda yapılyıro yazıyor bide bu kan testlerini sağlık ocağı yapar mı
acaba normal devlete gideceğim ama iki testi yapmıyormuş onları da özelde yaptırcam kafam karıştı

saol canım şu selasünnet vakti bütün bebek isteyen arkadaşlarımın evlerini hayırlı evlatlarda dahada senlendir ya resulallahh aminnn

aminnnnnnnnnnnnnnnn

maşallah kı eşine bemki tam tersi yaaaaaaaaaa bende amma bulmşm ha

çok şükür maşallah kuzuma allahım korusun diyeym

bu arada ben bugünkü yumurtamı yedim kızlar sizde yiyoyrsunuz demi aksatmayın dr.m bana hergün mutlak bitane dedi çok önemli kızlar iki bardakta süt meyva ve balık dedi

benim midem bulanıyor sadece süt içebiliyorum şuanda özge bi kaçgündür yımırta yiyemiyorum

ohh ohh maşallah kaynana dediğin böyle olur işte maşallah bide kadına laf ediyorsun kızz

esmaaa ben daha şimdiden uyuyamıyorum ne yapacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…