- 24 Kasım 2009
- 9.682
- 80
- 683
- Konu Sahibi haticemavi
-
- #15.741
günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr...............
teyzeleriiiiiiii benim akıllı yavrum doktor daha küçük belki duyamayız demesine rağmen güm güm
duyurdu kalp atışları halimizi görecektiniz hemen anlatayım:):)
gittik işte doktora ne alemdesin dedi dedim midem bulanıyor öğürüyorum falan hadi yaa başladı mı ilaç vereyim ama
uyku yapıyor dedi yok ben halimden memnunum dedim , bulantısı olupta halinden memnun olan bi seni gördüm
aferin sana dedisonra bebeişimle buluşmaya geldi sıra karından bakı kesen kocaman olmuş dedi haribden bayağı bi büyümüş
ama bebikim tam gözükmedi yoksa boş mu dedim yok ben bişeyler görüyorum içim rahat ama size nasıl göstereceğim bilmiyorum dedi
alttan bak ozaman dedim istersen bakalım ama kalp atışlarını duymaybiliriz ama bi tokat atabiliri bize dedi , alttan hemen gördük kuzumu
yolkh sacını kalbi pırlanta gibi parlıyordu dur bakalım duyacak mıyız dedi güm güm duyurdu kendini tokatı attı bize dedi doktorbenim akıllı yavrum annesini telaşa
sokmadı 6+5 haftalık ve 0.76 cm çok minnacık teyzeleri , yavrum diye sevdim doktor kız küçücük noktaya yavrum diyorsun dur daha dedi sonra kocama diyorki
kadınlık hormonu nasıl bişey görüyorsun dimi küçücük noktayı benimsiyorsun ama sana hatırlatcam büyüdüğü zaman yavrum diyordun şimdi ne diyeceksin bakalım diye
böyle işte kızlar çok yazdım ama herşeyi anlatmak istedim Rabbim herkese nasip etsin , tamamını erdirsin inşallah , kan testleri verdi onları yaptırcam ve iki hafta sonra tekrar görmeye gideceğiz:):):)
sen niye bugün dediğimizi yapmadın sabah direk doktor ve rapor
istedin kdr portakal suyu iç dinlenmeden geçmez o kuzum
sorma cnm vallaaa senin öyle rahatlığın var bence arada bi kullan
2şer gün şöyle ohh haftasonuyla birleştirip ayda bir kullanabilirsin :)))
aaa eşin niye bırakmıyor ki kıskanıyormu yoksa o iş te çalışırken senin evde yatmanı
benimki beni kıskanıyor öyle durumlarda da :)))))
Ayyy canım benim biz o noktayı ne umutlaaa bekledik doktor hanım deseydinnnnnnnnnn
kadın demekki kazare bzm topice fln uğrasa ooohoo neleri var şaşcak kalcak
Serpilimmmm çok sevindimmmm herşey yolunda işte bakkk ne güzel rabbim hiç bozmasın inşş
pıt pıtlarıda duydunn bi daha gittiğinde yine büyümüş olacak annesiiiii,
maşallah bebeğimize
daha bismillah hemen rapor aldı olmasın napayım geldim işte.eşime kalsa bağrış çığrış geldim bu halde nereye gidiyormuşum evde olsam daha kötü olcakmışım gibi geliyor
valla yaaa ben o noktayı bulana kadar kafayı yedim:):)
zaten bu yazdıklarımız okusa siz bakırköylüksünüz der bize:):)
rabbim sana da yaşatsın bitanem nasıl bi duygu anlatamam
bedenimde iki kalp atıyor ultrasonda gördüğüm sadece beyaz bişeydi ama kalbi
o kadar hızlıydı ki çok şükür yaaa
valla yaaa ben o noktayı bulana kadar kafayı yedim:):)
zaten bu yazdıklarımız okusa siz bakırköylüksünüz der bize:):)
rabbim sana da yaşatsın bitanem nasıl bi duygu anlatamam
bedenimde iki kalp atıyor ultrasonda gördüğüm sadece beyaz bişeydi ama kalbi
o kadar hızlıydı ki çok şükür yaaa
ama gebeliği de geç fena gripsin yani senin suçun varmı hastalık bu,
bari yarın izin verseler ay şu patronlara gıcık oluyorum
evde sıkılırdın falan ama dinlenirdin en azından sıcak tutardın kendini
neyse artk haftasonu yatarsın kuzum.
Canım benim, valla öyle bize huni takar oturturlar bi kenara görseler halimizi :)
İnşallah cnm benim tüm isteyenlere yaşatsn rabbim bize de nasip etsinnn,
allahın bi mucizesi buuu hiçbi kaadın bu duygudan mahrum kalmamalı bence allah aratmasın.
şükürler olsun ki bebeğin iyi allah nazarlardan korusun
canım ne guzel mercımegını görmussun kalp atısını duymussun :) daha yolun basındasn aslında bu gıdısıne ınan gelısımıne ınanamaycaksın bende haftaya gıdıcem doktora bakalım ne kadar buyudu okudugum yazılara gore karnımda hoplayıp zıplamaya baslamıs durumda :) bende gorucem ınsallah o hallerını :)
amin canım benim rabbim bekleyen herkese nasip etsin , sana rose meleğe fundaya herkese..
gceleri hiç uyuyamıyorum yokh yaaa napcam bilmiyorum
2 hafta sonrayı iple çekiyorum belki elini ayağını görürüm inşallahzıplamaya mı başlamış ayy yavrum inşallah uykusuna denk gelmezsin annesi:)
amin canım benim rabbim bekleyen herkese nasip etsin , sana rose meleğe fundaya herkese..
gceleri hiç uyuyamıyorum yokh yaaa napcam bilmiyorum
2 hafta sonrayı iple çekiyorum belki elini ayağını görürüm inşallahzıplamaya mı başlamış ayy yavrum inşallah uykusuna denk gelmezsin annesi:)
canım yaaa degerını ıyı bıl su 2 haftanın ılk basta oyle ıstıyolar sonra 1 aya cıkıyor o sure zaman gecmek bilmiyor ınan dusun ben bır aydır bebısımı gormedım kım bilir ne kadar buyumustur :)
ayy evt yaa bide bu beklemeler varrrrrrrr
epey büyümüştür annesi el sallıcak sana bu sefer
bende 2 haftayı iple çekiyorum şu bat günü gelse :)))))
herkesin derdi ayrıı ay bu bebek işi valla sabır işi
canım yaa evet oyle ben 4 ay ugrastım bebek ıcın :) nazlı oluypr nedense gercı sans işi biradza ilk hamileliğimde bir defada olmustu ki beklemıyodum bile korundugumuzdan :)
amin cnm inşşşşşş
gece niye uyuyamıyosun tatlım bakim
canım yaaa degerını ıyı bıl su 2 haftanın ılk basta oyle ıstıyolar sonra 1 aya cıkıyor o sure zaman gecmek bilmiyor ınan dusun ben bır aydır bebısımı gormedım kım bilir ne kadar buyumustur :)
SERPİ,LLLLLLLLLLL BEBİŞİM NAPIYOR MAŞALLAH ONA ANASINI ÜZMEDİhemen gösterdi kendini serpil bizim bebekler aynımı kız yoksa aynı gecenin bebekleri :))))))))))))))))
bilmiyorum ki yaa sanırım tedirgin yatıyorum sağa sola dönerken ani hareket yapacağım diye her dönüşte uyanıyorum nasıl kurtulacağım bu durumdan
bir ayda insan nasıl özler dimi ben iki haftayı iple çekiyorum bir ay nasıl dayanır insan
napsın teyzesi yatıyordu dün şimdi de büyüme çabasındadır:):) üzmedi valla yine kendini sakladı karnımda ama alttan gösterdi kuzum darısı başına haticem 12 si gelsin artık:):)
valla biz aynı zamanlarda yorgalrı silkelemişsiz herhalde haticem baksana benimki 3 gün geriden geldi kesin senin minnoşu bekledi yalnız bırakmadı birlikte geliverdiler:):):)
hamile olduğumuzu gidip sağlık ocağına söylüyomuşuz şimdi annem dedi nasıl oluyor bu iş
gitçem sağlık ocağına kapıdan hiştt ordakiler ben hamileyim diyip kaççam
hamile olduğumuzu gidip sağlık ocağına söylüyomuşuz şimdi annem dedi nasıl oluyor bu iş
gitçem sağlık ocağına kapıdan hiştt ordakiler ben hamileyim diyip kaççam
günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr...............
teyzeleriiiiiiii benim akıllı yavrum doktor daha küçük belki duyamayız demesine rağmen güm güm
duyurdu kalp atışları halimizi görecektiniz hemen anlatayım:):)
gittik işte doktora ne alemdesin dedi dedim midem bulanıyor öğürüyorum falan hadi yaa başladı mı ilaç vereyim ama
uyku yapıyor dedi yok ben halimden memnunum dedim , bulantısı olupta halinden memnun olan bi seni gördüm
aferin sana dedisonra bebeişimle buluşmaya geldi sıra karından bakı kesen kocaman olmuş dedi haribden bayağı bi büyümüş
ama bebikim tam gözükmedi yoksa boş mu dedim yok ben bişeyler görüyorum içim rahat ama size nasıl göstereceğim bilmiyorum dedi
alttan bak ozaman dedim istersen bakalım ama kalp atışlarını duymaybiliriz ama bi tokat atabiliri bize dedi , alttan hemen gördük kuzumu
yolkh sacını kalbi pırlanta gibi parlıyordu dur bakalım duyacak mıyız dedi güm güm duyurdu kendini tokatı attı bize dedi doktorbenim akıllı yavrum annesini telaşa
sokmadı 6+5 haftalık ve 0.76 cm çok minnacık teyzeleri , yavrum diye sevdim doktor kız küçücük noktaya yavrum diyorsun dur daha dedi sonra kocama diyorki
kadınlık hormonu nasıl bişey görüyorsun dimi küçücük noktayı benimsiyorsun ama sana hatırlatcam büyüdüğü zaman yavrum diyordun şimdi ne diyeceksin bakalım diye
böyle işte kızlar çok yazdım ama herşeyi anlatmak istedim Rabbim herkese nasip etsin , tamamını erdirsin inşallah , kan testleri verdi onları yaptırcam ve iki hafta sonra tekrar görmeye gideceğiz:):):)
pouhahahaaaa
bence de bi ceeeeeh yapıp kaç zaten hastanede yaptığın yaygaradan snra ordan haber gitmiştir merak etme
amcalar dedeler gidip hatice hamile duydunzmu demiştirr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?