Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

kızılay kızamıkçık ve toksoplazma testini kızılay yapıyor mu canım, görümcemle biz aynı doktora gidiyoruz ondan daha geç istemiş şeker yüklemesini
o yüzden kafam karıştı esma netten de öyle yazınca bi doktora sorayım dedi 75 lik yükleme yapılacak bide bebeğime zarar vermerz mi yaa

cnm bebeğine bi zararı olmaz merak etme. belkide seni panikli görünce doktorun bakmak istemiştir sekerine baştan ona göre bi yöntem izlicektir. ama ynede içimde kalmasın diyosan sor. şekerli su içiriyolaar sana bişi yapmıyolarki. tek kötü yanı aç kalıyosun biraz. tedirgin olma.
bn kızılayda yaptırmıştım cnm sizin oralardakilerde varmıdır bilemiyorum. bebeğine zarar vercek hiçbişeyi istemez doktorun sendn merak etme. incık cıncık herşeyide araştırma bnde çok yaptım senn gbi şimdi nerde ne çıkar karşıma biliyom ama hiç iyi bişi değil birsürü şey kuruyom kndimce eşimde bana kızıyo budamı nette yazıyo diye dalga geçiyor. içini ferah tuttt.

Kızlarrrrrrrrr başımızaa taş yağacak

Az önce kaynanm aradı kızım nasıl oldun dikkat et kendine akşama ne yapayım canının istediği bişey varmı dedi bana

Gözünü sevdiğimin bebeği sen nelere kadirsin şaşırdım çokkkk :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

esmaaaa Esmaaa

Daha dur kızım bunlar iyi günlerin 9 ay başındayız o nasıl bu nasıl diye

ben bişey bilmiyorum zaten görümcem öyle diyince kafam karıştı yoksa gidip yaptıracağım ben bi araştırma yapayım nerede yaptırabilirim diye
cumartesi günü halledebilsem ne güzel olur izin almak istemiyorum, mide bulantılarım biraz arttı öğlen şiddetlenmeye başladı inşallah çok zorlamaz çalışınca zor oluyor

Slm kızlar ben geldim kaç gündür vardım ama yazmıyodum takip etmeye çalışıyorum malum bu aralar depresifim sizede bulaşmasın diye uzak kalmam en iyisiydi neyse ki biraz daha iyiyim rahim filmi çekilsin birde temiz çıksın çok daha iyi olucam :) nasılsınız bakalım ...

esmaaaa Esmaaa

Daha dur kızım bunlar iyi günlerin 9 ay başındayız o nasıl bu nasıl diye

aman yaaww siz olun yeterki başımda şikayet etmem:)

kaynanaya maşallah diyoruz. haticemm sende isteseydn bişiler yok istemiyom falan deme sakın he

serpilim özel hastaneler baya yüklü fiyatlar veriyo bu testlere cnm. yaptırabilrsen devlettte yaptır yada kızılay çok daha ucuz:) mesela 4 test toksoplazma falan işte bnm gittiğim hastane 257 tl dedi, kızılay 80
çok para verme yoktan yere. iyi araştır cnm fiyatları.

ohoooo acıyıda sevincide burda yaşadık hepimiz inan iyi geliyor inşallah bi aksilik çıkmaz hem biliyormusun rahim filminden sonra hamile kalan çok kişi duydum ben hayırlısı ne ise o olsun

hoşgeldinn burcu bnde bugn seni sordum. bz burda herbişeyi paylaşıyoz cnm anlat rahatla. uzak kalma bizde:)
temz çıkar o filmler falan sonrada hemnck gelr bebeğin inş. dert etme kendine. nede olsa biz burdayız gelene kadr beklicez veletleri:d

ohoooo acıyıda sevincide burda yaşadık hepimiz inan iyi geliyor inşallah bi aksilik çıkmaz hem biliyormusun rahim filminden sonra hamile kalan çok kişi duydum ben hayırlısı ne ise o olsun

ay inş hatice valla olsun şöyle rahat rahat gezeyim dolaşayım alışverişe çıkayım ne güzel olur valla eşim olursa çok iyi olur olmazsada takdiri ilahi yapacak bişi yok diyo adam haklı zorla olacak değil bize düşen görevi yapıyoruz gerisi mevlamın takdiri eltimin bebeğine battaniye örmeye başladım rahatladım biraz bebek bebek diyo her saniye düşünmüyorum eşim bile farketti habire ip alıp duruyo

ne diceğimi şaşırdım kız yok sağoll hiçbişey istemiyorum dedim

Ohh ohh kızılayı öğrendiğim iyi oldu kartalda var :))))))))))

esmacım o iki test dışında diğerlerini devlette ya da sağlık ocağında yaptırırım diğerlerini kızılaya bi sorayım bakalım
ama ben bu mide bulantısı ile nasıl şeker yüklemesi yaptıracağım yaaaaaaaaaaaaaa

ya zaten uzak kalıyorum da ne oluyo aklım sizde kalıyo
inş dediğiniz gibi olur :) benm kaynanamda dün aradı almanyada şuanda kızım oğluma iyi bak yemeklerine dikkat et üşütmesin başı ağrıyomu ne yemek yaptın bugün bi sürü soru yağmuruna tuttu eşim geldi söledim konuştuklarımızı hemen netten görüştüler anne sen merak etme benm biricik karım senden daha iyi bakıyo bana hergün rapora gerek yok dedi kaynana milleti bişey değişmiyo 9 aydan sonra inş değişmez hatice ...

ben ilk defa böyle gördüm kaç senedir bu kapıdayım :))))))) değişir 9 ay sonra eski haline döner yada budurum ne kadar gider bilmem

ben ilk defa böyle gördüm kaç senedir bu kapıdayım :))))))) değişir 9 ay sonra eski haline döner yada budurum ne kadar gider bilmem

inş uzun yıllar sürer ... hiç anlamam sonuçta onlarda bu yollardan geçmişler azcık yardımcı olsalar yada arkadaş gibi gerçek anne gibi olsalar ne olur bişeyleri eksilirmi ? ben mesela kayın pederimle çok iyi anlaşırım arkadaş gibiyiz ve herkes hayran kalır aramızdaki samimiyete ama kaynanamla öle değiliz çok mesafeliyiz kendi çocuklarını düşünür sanki onlar olmasa biz bir hiçmiiz gibi o yüzden herkes tarafından alması gerektiği kadar ilgi alıyo :)

hahahahaaaaaaaaa
ayy kaynana bile dize geldi hee aferim ona akıllı olsun :))

bu aradaaaa ben geldim farketmişinizdir gerçi
Off bzm bölge mdrü burdaydı öğle yemeğine çktık da
bu adamda her gelişinde bana evlilik nsl gidiyo varmı bebek fln daha yokmu
şubede hamile kalma sırasını şaşırmayn aynı anda çok hamile kaldıramıoz deyip duruo
adamın işi gücü geyik ztn yaaa
ama bana böyle bebek bebek dedkçe geliyolar yaniiiiiiiiiiiiii

Son düzenleme:

koptum valla adamlara bak yaw

hoşgeldin şekerim sorma herkes değişti etrafımda
wayy be müdüre bak :))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…