- Konu Sahibi haticemavi
-
- #15.841
esmacım o iki test dışında diğerlerini devlette ya da sağlık ocağında yaptırırım diğerlerini kızılaya bi sorayım bakalım
ama ben bu mide bulantısı ile nasıl şeker yüklemesi yaptıracağım yaaaaaaaaaaaaaa
yav haticem dün de silkeledim ben bu yorganı artık brz dinleniyim diorum bgn 16. günüm ztn olan olmş biten bitmiştir,
artık gün aşırı devam ederuk olmazmı pek yoruldum :)
bu aradaaaaaaaaaaaaaaaa yarın bnm doğum günümmmmmmmmm bugünden kutlayın beni bakim yrn görüşemeyiz :))
oleyyyyyyy çok mutluyummmmmmmmmm şeker yüklemesini doktorum yanlışlıkla çizmiş
normal kanda şekere bakılacakmış çok mutluyum o iğrenç şeyi içmeyeceğimmmm
bn geldimmm... bni çok yoruyolar artıkk yada artık bn iyice ağırlaştım çabuk yoruluyom bilmiom ama canım çıktı yani
bizim şirket ile model dikimi yapılan yerimiz ayrı ayrı binalarda. btün gün bi o bina bi bu bina döndüm durdum çok yoruldum halszleştim fenalardayımmmm............
deryaaaaaa iyiki doğdun deryaaaaaaaaa iyiki varsınnn deryaaaaaa iyiki tanıdık seni deryaaaaaaa.çok yaşa bebişinle sağlıklı yaşa deryaaaaaaaaa..........
bidahaki doğumgününü bebğine bakmaktan unut emi deryaaaaaaaaa
farkındamısın bebişinle çok yaşa derya yazmışım. acaba bebiş tuttumu ki:)
inşallah güzel haberin çok bekletmez cnm. sanada doğumgünü hediyesi olmuş olur.
bu aralar böle bebek dedikce falan içim çoşuyo sanki tüm hormonlarım üst düzeylere ulaşıyo. heycanım artıyo falan. zaman geçsin istiyorum kavuşayım tosunuma. sonra diyomki bu anında tadını çıkarıyım bu hareketlerini çok özlicem. ayy bide burda yoruluyom ya oda yorulmuş gibi geliyo bana. hormonlarım yne beynime hükmetmeye başlıcak sanırım
kızlar noluyor burda bakimm duygular tavan yapmış yine
zmn yaklaştıkça heyecanın artıyo cnm normaldir
insan biran önce kavuşmak ister bebişine
ama dediğin gibi hamilelkte bence süper bi süreç onunda tadnı çıkarmak lazım
allah hayırlısıyla sağlıkla yavrularımıza kavuşmayı nasip etsin..
coştuk yine gider ayak :)))
yavrularım ben artık ufak ufak kaçıyorummmmmmm
size iyi haftasonları dilerim..
haticem sende kendine dkkt et dinlen bol bol, pzt zımba gibi görelim seni inş :)
sizi seviyorummmmm veee öpüyorum hepinizi kendinize iyi bakınnnnnnnnnnnn
kızlar noluyor burda bakimm duygular tavan yapmış yine
duygu fışkırması yaşıyom cnm. bütün gün hissedemedm oğlumu çok koşturdum şimdi oturunca başladı tepinmeye bnmde içim çoştu valaaaa. görmek kucağıma almak içn sabırsızlanıyom ozamnda bu koca tekmelerini özlerm.:)
her anı her dakikası her resmi o kadar güzel dimi aldığın kıyafetler yakında odasıda gelicek herşey çok güzel tarifsiz mutluluk rabbim herkese yaşatsın inşallah
bende çok istiyrum
rüya tabirinde hamile bi kadın rüyasında erkek bi bebek doğurduğunu görse kız ile müjdelenir kız doğurduğunu görse erkek doğurur yazıyor
slm haticeciğim peygamber efendimiz (s.a.v) zamanında bir hanım rüyasında eşinin öldüğünü görür ve efendimize tabirini sorar efendimiz ilk olarak rüyayı daha önce birine yordurdunmu diye sorar evet felanca kişi eşimin öleceğini söledi efendimiz o zmn git ve eşinin ölümünü bekle der ....rüyayı neye yorarsan öle çıkar güzel yorarsan güzel kötü yorarsan kötü çıkar inş hakkınızda hayırlısı olur ...birde bunu bende yeni öğrendim hani biz hayırlısı olsun diyoruz ya çok yanlışmış hakkımızda hayırlısını isterken diğer taraftan istediğimiz şeyle imtahan olacağımızı bundan dolayı herşeyin afiyetlisini istemeliymişiz aklınızda bulunsun diye söledim ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?