Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

tanışmış olduk canm
2 seneye yakın evliyim ben ilk zamanlar istemiyodum ama eşim çok istediği için ilk aydan sonra korunmadık ama bende polikistlik over varmış onu öğrendik tedavi süreciinşkalım rabbimden istiyorum afiyetli bi şekilde olur

tanışmış olduk canm
2 seneye yakın evliyim ben ilk zamanlar istemiyodum ama eşim çok istediği için ilk aydan sonra korunmadık ama bende polikistlik over varmış onu öğrendik tedavi süreciinşkalım rabbimden istiyorum afiyetli bi şekilde olur

çok sağol cevabın için arkadaşım şu an adetim gelmemesi için ümit ediyorum o zaman eşim bu çocuğu çok istiyor devamlı arayıp soruyor bugün hasta oldnmu diye:) haberini veririm olursa

inş canım allahın iznyle olur inş

çok sağol cevabın için arkadaşım şu an adetim gelmemesi için ümit ediyorum o zaman eşim bu çocuğu çok istiyor devamlı arayıp soruyor bugün hasta oldnmu diye:) haberini veririm olursa

hayırlısı canm eşine her seferinde ümit verici konuşma yoksa olmadığında çok büyük hayal kırıklığına uğrar ben eşime her defasında ümitlenme ben bişey hissetmiyorum yok diyorum olmadığını görüncede susuyorum yok diyorum oda normal karşılıyo aklında bulunsun yoksa problem olur ama inş hamile haberlerini alırız

olur burcu olur rabbimden iste dua et bol bol olur ben çok yalvardım yalvardım rabbime en güzel örneği benim artık ümidimi bitirdiğim olmıycağaını kendime kabul ettirmeye başlamıştım ama rabbim duarımı kabul etti

rabbim büyük valla bi olsun hemen 2 ciyi yapcam tedavilere gerek kalmadan olur inş kanallar açıkken olsun yani

dıyorumkı bu kızlar nerde sımdı jeton dustu bugun hafta sonuuuuu
vallahı farkında deılım bana hergun hafta sonu ondan sanırsam

Tansell aman bide misafirin ardından evi temizle püffffff

ben arkadaşlara diyorum artık bana gelen bi kaç tencere yemek yapıp getircek eli boş kimse gelmesin bana bakıcaksınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…