- Konu Sahibi haticemavi
-
- #15.881
benm nette gidip geliyr anlamadım ya kaç gündr nette sorun var adıki ttnet kullanıcısıyız eeee burcucum sennle tanışmamıştık sen naptın kaç yıllık evlsn ne zaman bebiş düşünmeye başladın
benm nette gidip geliyr anlamadım ya kaç gündr nette sorun var adıki ttnet kullanıcısıyız eeee burcucum sennle tanışmamıştık sen naptın kaç yıllık evlsn ne zaman bebiş düşünmeye başladın
merhaba canm seni ümitlendirmek istemem ama bilgin olsun bazen bu tür lekelenmeler bebek yerleşmesinden kaynaklanır inş bebeğin tutunmuştur ve artık sennledir bu testler yanıltabiliyo bazen o yüzden adet günün geçince tekrar yap eğer hem adet günün geçip hemde negatif çıkıyosa kan testi yaptırman en mantıklısı hadi inş güzel haberlerle dönersin
inş canım allahın iznyle olur inştanışmış olduk canm
2 seneye yakın evliyim ben ilk zamanlar istemiyodum ama eşim çok istediği için ilk aydan sonra korunmadık amabende polikistlik over varmış onu öğrendik tedavi süreciinşkalım rabbimden istiyorum afiyetli bi şekilde olur
çok sağol cevabın için arkadaşım şu an adetim gelmemesi için ümit ediyorum o zaman eşim bu çocuğu çok istiyor devamlı arayıp soruyor bugün hasta oldnmu diye:) haberini veririm olursa
afiyet şeker olsun yarasın kuzuma yaaaaBeni yalnız bırakmayanlara çok teşekkürler
Beni yalnız bırakmayanlara çok teşekkürler
tanışmış olduk canm
2 seneye yakın evliyim ben ilk zamanlar istemiyodum ama eşim çok istediği için ilk aydan sonra korunmadık amabende polikistlik over varmış onu öğrendik tedavi süreciinşkalım rabbimden istiyorum afiyetli bi şekilde olur
olur burcu olur rabbimden iste dua et bol bol olur ben çok yalvardım yalvardım rabbime en güzel örneği benim artık ümidimi bitirdiğim olmıycağaını kendime kabul ettirmeye başlamıştım ama rabbim duarımı kabul etti
Hafta içi 7 haftasonu 5 e kadar burdayım nöbetçi eczane gibi :)))))))))))))))))[/Q
dertleşiyoruz işte senn engin tecrubelerinden yararlanıyoruz
rabbim büyük valla bi olsun hemen 2 ciyi yapcam :d tedavilere gerek kalmadan olur inş kanallar açıkken olsun yani :d
oh peş peşe yap ben tek çocuğum o yüzden tek çocuk taraftarıyım
:d aslında tek çocukta iyi ama hem eşim hemde ben en az 2 çocuk istiyoruz tabi ben kız eşim erkek ondan yani 2 çocuk :d genelde bana ikiz olcak diyolarya oda ayrı bi konu bişeyi 40 defa sölersen olurmuş ya :d
dıyorumkı bu kızlar nerde sımdı jeton dustu bugun hafta sonuuuuu
vallahı farkında deılım bana hergun hafta sonu ondan sanırsam
ailede varsa olma ihtimali yüksek.rabbim herkesin gönlündekini versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?